Nieuwsarchief

Laatste nieuws

22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
 

SES ZELFVERZEKERD NAAR KLASSEBEHOUD

Op een zonnige middag op het sportpark van Langenboom treedt de thuisclub SES aan tegen Cito. Bij winst maakt SES belangrijke stappen op weg naar klassebehoud. Scheidsrechter Smits fluit voor de aftrap en beide ploegen lijken te gaan voor een fanatieke wedstrijd met veel strijd. Al snel wordt duidelijk dat SES de bovenliggende partij is. Met Martijn van Lith op het middenveld, die regelmatig de combinatie met de Langenboomse spitsen zoekt, ontstaat er dreiging. Zijn schoten worden gekeerd, maar in de 17e minuut is het dan wel raak. Tijn Cuppen levert een voorzet op maat af en van Lith pakt de bal op de volley: 1-0. Een kwartier later neemt Gijs Bens een vrije trap op 35 meter van goal. Zijn bal vindt op miraculeuze wijze de verre hoek en keeper Mark Ruijtenburg is kansloos.

Ook na de rust hervat SES de wedstrijd scherp en laat het zien dat het een doel voor ogen heeft. Binnen enkele minuten zorgt Gijs Meulepas voor de beslissing. Een slecht weggewerkte voorzet van Peter Janssen wordt genadeloos afgestraft. In het laatste gedeelte van de wedstrijd liet Cito het hoofd hangen. Martijn van Lith zorgt in de 80e minuut voor het slotakkoord. Hij tikt een voorzet van Tim Cuppen simpel binnen. Gijs Bens besluit zijn goede wedstrijd met een schitterend doelpunt. Zijn solo start op het middenveld en wanneer hij de zestien binnendringt stift hij de bal over de keeper. Uit de uitslagen van de concurrenten blijkt dat SES met deze 5-0 overwinning ook volgende seizoen in de 4e klasse mag spelen.

 

 

SES – Cito 5-0 (2-0)

17. Martijn van Lith 1-0, 31. Gijs Bens 2-0, 46. Gijs Meulepas 3-0, 80. Martijn van Lith 4-0, 83. Gijs Bens 5-0.

Scheidsrechter: Smits

Toeschouwers: 163

Bijzonderheden: Nick van Hoorn (geel)

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux