Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

Spannende finales 7x7 gezelligheidstoernooi

Wederom waren de weergoden de organisatie van 7x7 gezelligheidstoernooi, dat afgelopen hemelvaartsdag op de velden van S.E.S. plaatsvond. gunstig gezind. De 42 deelnemende teams, enkele teams moesten op het laatste moment afzeggen vanwege nacompetitieverplichtingen, bonden onder zonnige omstandigheden en muziek van DJ Job de sportieve strijd aan in drie verschillende categorieen, te weten heren, dames en 30+.`7x7

Het werd een dag van vele sportieve wedstrijden, waarbij gezelligheid centraal stond. Maar de ongeveer 500 deelnemende voetballers en voetbalsters (maar liefst 12 deelnemende damesteams), streden toch zeker ook voor de hoogste sportieve eer onder het toeziend oog van enkele honderden toeschouwers.

In de damespoule werd de finale uiteindelijk een strijd tussen FC Naaldhak uit Langenboom en Stoempjes United uit Zeeland. Na een spannende eindstrijd won de Zeelandse ploeg uiteindelijk nipt met 1-0. 

Bij de 30+categorie was de finale nog spannender, dan die bij de dames. Een geheel Langenboomse strijd werd hier gestreden tussen De Veteranen en De gloeiende Spijker, de debutant in deze categorie. Na een wedstrijd met eenrichtingsverkeer richting het doel van De Veteranen, die een 1-0 voorsprong voor De gloeiende spijker opleverde, kwamen de Veteranen vlak voor tijd toch op 1-1 door middel van een prachtig doelpunt. In de penaltyreeks werd slechts eenmaal gemist door De Veteranen. Omdat De Gloeiende Spijker echter alle penalties onberispelijk binnenknalden gingen zij er met de eindoverwinning vandoor.

Het klapstuk van de dag was de eindstrijd van de herencategorie, waarin ook oud PSV-speler Theo Lucius deelnam. Deze finale was een strijd tussen United uit Zeeland en Mallorcaboys uit Ravenstein. Een hoogstaande wedstrijd onder het oog van honderden toeschouwers mondde uit in een 2-2 gelijkspel. Ook hier moesten penalties uiteindelijk de beslissing brengen wie er met de enorme wisselbeker vandoor zou gaan. De Ravensteinse spelers, met de spits van Feyenoord A1 en tevens jeugdinternational in haar gelederen, had haar zenuwen het best onder bedwang en wonnen de penaltieserie.

De misschien wel belangrijkste prijs moest daarna nog uitgereikt worden, namelijk die van het gezelligste team. Er waren diverse kandidaatteams voor deze eretitel. Echter was de organisatie er over eens, dat de ploeg Polen uit Langenboom de gezelligste ploeg was en zij gingen er dus met deze laatste prijs vandoor.

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux