Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

Spannende finales 7x7 gezelligheidstoernooi

Wederom waren de weergoden de organisatie van 7x7 gezelligheidstoernooi, dat afgelopen hemelvaartsdag op de velden van S.E.S. plaatsvond. gunstig gezind. De 42 deelnemende teams, enkele teams moesten op het laatste moment afzeggen vanwege nacompetitieverplichtingen, bonden onder zonnige omstandigheden en muziek van DJ Job de sportieve strijd aan in drie verschillende categorieen, te weten heren, dames en 30+.`7x7

Het werd een dag van vele sportieve wedstrijden, waarbij gezelligheid centraal stond. Maar de ongeveer 500 deelnemende voetballers en voetbalsters (maar liefst 12 deelnemende damesteams), streden toch zeker ook voor de hoogste sportieve eer onder het toeziend oog van enkele honderden toeschouwers.

In de damespoule werd de finale uiteindelijk een strijd tussen FC Naaldhak uit Langenboom en Stoempjes United uit Zeeland. Na een spannende eindstrijd won de Zeelandse ploeg uiteindelijk nipt met 1-0. 

Bij de 30+categorie was de finale nog spannender, dan die bij de dames. Een geheel Langenboomse strijd werd hier gestreden tussen De Veteranen en De gloeiende Spijker, de debutant in deze categorie. Na een wedstrijd met eenrichtingsverkeer richting het doel van De Veteranen, die een 1-0 voorsprong voor De gloeiende spijker opleverde, kwamen de Veteranen vlak voor tijd toch op 1-1 door middel van een prachtig doelpunt. In de penaltyreeks werd slechts eenmaal gemist door De Veteranen. Omdat De Gloeiende Spijker echter alle penalties onberispelijk binnenknalden gingen zij er met de eindoverwinning vandoor.

Het klapstuk van de dag was de eindstrijd van de herencategorie, waarin ook oud PSV-speler Theo Lucius deelnam. Deze finale was een strijd tussen United uit Zeeland en Mallorcaboys uit Ravenstein. Een hoogstaande wedstrijd onder het oog van honderden toeschouwers mondde uit in een 2-2 gelijkspel. Ook hier moesten penalties uiteindelijk de beslissing brengen wie er met de enorme wisselbeker vandoor zou gaan. De Ravensteinse spelers, met de spits van Feyenoord A1 en tevens jeugdinternational in haar gelederen, had haar zenuwen het best onder bedwang en wonnen de penaltieserie.

De misschien wel belangrijkste prijs moest daarna nog uitgereikt worden, namelijk die van het gezelligste team. Er waren diverse kandidaatteams voor deze eretitel. Echter was de organisatie er over eens, dat de ploeg Polen uit Langenboom de gezelligste ploeg was en zij gingen er dus met deze laatste prijs vandoor.

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux