Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SES klopt DAW in eerste bekerwedstrijd

Een sterk opererend SES is in de eerste officiële wedstrijd van het seizoen overtuigend begonnen. 3e klasser DAW werd met liefst 4-0 verslagen. De hele wedstrijd was de thuisploeg de overheersende ploeg. De eerste kans viel na een kwartier te noteren. Keeper van der Linden verwerkte een terugspeelbal slecht, waardoor Gijs Bens de bal oppikte. De keeper kon Bens slechts door een flinke overtreding het scoren beletten. Waar rood niet onterecht zou zijn, kwam hij weg met een gele kaart en een vrije trap op 18 meter van de goal. Bens schoot echter knap de bal achter een aan de grond genagelde van der Linden: 1-0.

DAW zette daarna iets aan, maar verder dan wat schotjes van afstand kwam de Schaijkse ploeg niet. Een slechte ingooi van rechtsback Stefan Hendriks leidde wel tot een kans; Wijnakker kon op links doorkomen, maar zijn lage voorzet belandde achter spits van den Hoogen. 3 minuten later zette  Martijn van Lith een prachtige één-twee op met Tijn Cuppen. Van Lith kwam één op één met van der Linden, en in twee instanties schoot hij de 2-0 op het bord.

Na de thee een zelfde spelbeeld, een aanvallend SES en een matig spelend DAW. Na een kwartier brak Tim Cuppen ineens door op rechts en kreeg de vrije doortocht. Hij omspeelde keeper van der Linden, die hem licht toucheerde. Cuppen ging gewillig naar de grond: strafschop. Scheidsrechter Lange gaf hem tot overmaat van ramp ook zijn tweede gele kaart. DAW vond het blijkbaar niet nodig een reservekeeper op de bank te zetten, zodat veldspeler van Son de resterende 30 minuten mocht keepen. Gijs Meulepas schoot de penalty simpel raak.

Vijf minuten later stond het alweer 10 tegen 10, omdat Stefan Hendriks met een blessure het veld moest verlaten en trainer Foederer al zijn wissels al had gebruikt. DAW kon echter geen potten meer breken en het slotoffensief was ook voor de thuisploeg. Het toetje werd dan ook mooi benut door Tijn Cuppen. Een voorzet van invaller Don Straatman werd door Cuppen prachtig aangenomen, omspeelde keeper van Son en schoot mooi raak.

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux