Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

SES klopt DAW in eerste bekerwedstrijd

Een sterk opererend SES is in de eerste officiële wedstrijd van het seizoen overtuigend begonnen. 3e klasser DAW werd met liefst 4-0 verslagen. De hele wedstrijd was de thuisploeg de overheersende ploeg. De eerste kans viel na een kwartier te noteren. Keeper van der Linden verwerkte een terugspeelbal slecht, waardoor Gijs Bens de bal oppikte. De keeper kon Bens slechts door een flinke overtreding het scoren beletten. Waar rood niet onterecht zou zijn, kwam hij weg met een gele kaart en een vrije trap op 18 meter van de goal. Bens schoot echter knap de bal achter een aan de grond genagelde van der Linden: 1-0.

DAW zette daarna iets aan, maar verder dan wat schotjes van afstand kwam de Schaijkse ploeg niet. Een slechte ingooi van rechtsback Stefan Hendriks leidde wel tot een kans; Wijnakker kon op links doorkomen, maar zijn lage voorzet belandde achter spits van den Hoogen. 3 minuten later zette  Martijn van Lith een prachtige één-twee op met Tijn Cuppen. Van Lith kwam één op één met van der Linden, en in twee instanties schoot hij de 2-0 op het bord.

Na de thee een zelfde spelbeeld, een aanvallend SES en een matig spelend DAW. Na een kwartier brak Tim Cuppen ineens door op rechts en kreeg de vrije doortocht. Hij omspeelde keeper van der Linden, die hem licht toucheerde. Cuppen ging gewillig naar de grond: strafschop. Scheidsrechter Lange gaf hem tot overmaat van ramp ook zijn tweede gele kaart. DAW vond het blijkbaar niet nodig een reservekeeper op de bank te zetten, zodat veldspeler van Son de resterende 30 minuten mocht keepen. Gijs Meulepas schoot de penalty simpel raak.

Vijf minuten later stond het alweer 10 tegen 10, omdat Stefan Hendriks met een blessure het veld moest verlaten en trainer Foederer al zijn wissels al had gebruikt. DAW kon echter geen potten meer breken en het slotoffensief was ook voor de thuisploeg. Het toetje werd dan ook mooi benut door Tijn Cuppen. Een voorzet van invaller Don Straatman werd door Cuppen prachtig aangenomen, omspeelde keeper van Son en schoot mooi raak.

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux