Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SES verliest tweede bekerduel

Na een klinkende overwinning op DAW (4-0), volgde dinsdagavond voor SES de volgende horde in het bekertoernooi. Een uitwedstrijd tegen het Osse Cito. Door blessureleed was hoofdtrainer Claus Foederer genoodzaakt enkele wijzigingen aan te brengen in zijn startende elftal. Helaas was de Langenboomse ploeg geen schim van haar eerste bekerduel.

 

Het eerste half uur verloopt zonder grote mogelijkheden voor beide teams. Een vrije kopkans voor Guus Cuppen gaat hoog over en enkele afstandsschoten volgen over en weer. De teams lijken gelijk op te gaan, maar beide ploegen komen niet in kansrijke positie. Opmerkelijk is het einde van de eerste helft, waarin scheidsrechter Ozdemir even de controle over de wedstrijd kwijtraakt en in korte tijd 2 gele kaarten uitdeelt. Don Straatman is voor SES en José Medina Gracia is voor Cito de benadeelde speler.

 

Direct na de hervatting zorgt een onnauwkeurige bal op het middenveld van SES voor een overname door Cito. Spits Bas van Rooij wordt gelanceerd met een steekpass en weet zijn hoofd koel te houden wanneer hij oog in oog komt met doelman Rensco van Katwijk. 1-0. Het balverlies lijkt typerend voor de bezoekende partij, want SES heeft steeds meer moeite de bal in de ploeg te houden. Onzorgvuldige passes en onnodig balverlies zorgen ervoor dat het Langenboomse team nauwelijks meer voor de goal van Cito komt. Van Katwijk zorgt nog voor enkele reddingen, maar in de 85e minuut volgt dan toch de doodssteek. Wederom een steekpass belandt in de voeten van van Rooij. Het vermeende buitenspel wordt door de leidsman weggewuifd en de spits van Cito tekent voor de 2-0. SES lijkt nog even aan te zetten, maar de ploeg uit Oss weet de voorsprong gemakkelijk vast te houden.

 

Cito – SES 2-0 (0-0)

47. Bas van Rooij 1-0, 85. Bas van Rooij 2-0

Scheidsrechter: Ozdemir

Toeschouwers: 75

Dinsdag 23/01 om 20.00


Festilent 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux