Nieuwsarchief

Laatste nieuws

22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
 

SES verliest tweede bekerduel

Na een klinkende overwinning op DAW (4-0), volgde dinsdagavond voor SES de volgende horde in het bekertoernooi. Een uitwedstrijd tegen het Osse Cito. Door blessureleed was hoofdtrainer Claus Foederer genoodzaakt enkele wijzigingen aan te brengen in zijn startende elftal. Helaas was de Langenboomse ploeg geen schim van haar eerste bekerduel.

 

Het eerste half uur verloopt zonder grote mogelijkheden voor beide teams. Een vrije kopkans voor Guus Cuppen gaat hoog over en enkele afstandsschoten volgen over en weer. De teams lijken gelijk op te gaan, maar beide ploegen komen niet in kansrijke positie. Opmerkelijk is het einde van de eerste helft, waarin scheidsrechter Ozdemir even de controle over de wedstrijd kwijtraakt en in korte tijd 2 gele kaarten uitdeelt. Don Straatman is voor SES en José Medina Gracia is voor Cito de benadeelde speler.

 

Direct na de hervatting zorgt een onnauwkeurige bal op het middenveld van SES voor een overname door Cito. Spits Bas van Rooij wordt gelanceerd met een steekpass en weet zijn hoofd koel te houden wanneer hij oog in oog komt met doelman Rensco van Katwijk. 1-0. Het balverlies lijkt typerend voor de bezoekende partij, want SES heeft steeds meer moeite de bal in de ploeg te houden. Onzorgvuldige passes en onnodig balverlies zorgen ervoor dat het Langenboomse team nauwelijks meer voor de goal van Cito komt. Van Katwijk zorgt nog voor enkele reddingen, maar in de 85e minuut volgt dan toch de doodssteek. Wederom een steekpass belandt in de voeten van van Rooij. Het vermeende buitenspel wordt door de leidsman weggewuifd en de spits van Cito tekent voor de 2-0. SES lijkt nog even aan te zetten, maar de ploeg uit Oss weet de voorsprong gemakkelijk vast te houden.

 

Cito – SES 2-0 (0-0)

47. Bas van Rooij 1-0, 85. Bas van Rooij 2-0

Scheidsrechter: Ozdemir

Toeschouwers: 75

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux