Nieuwsarchief

Laatste nieuws

19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
25/3

SES wordt verrast op Cuijkse kunstgras

In een doelpuntrijke uitwedstrijd laat de Langenboomse formatie zich verrassen door thuisclub SIOL. SIOL speelt fysiek doch technisch en weet zo binnen een half uur op 3-0 te komen. SES lijkt zich heel even te herpakken, maar... Lees meer »

 
 

Zondag 17 november Onthulling Wall of fame + Live surprise act

Vanwege het slechte weer en het feit, dat daardoor alle thuiswedstrijden afgelast waren, was de onthulling van de Wall of Fame en het aansluitende feestje uitgesteld. De nieuwe datum van de onthulling van deze eregalerij is zondag 17 november rond 17.00 uur na de thuiswedstrijd van S.E.S. 1 tegen Olympia'18 uit Boxmeer.

Ter ere van het 75-jarig jubileum van onze voetbalvereniging is er een speciaal jubileumboek uitgegeven. Tijdens het samenstellen van dit boek, is er veel informatie verzameld om allerlei statistieken boven water te krijgen en te vermelden in het boek.

Eén van de lijstjes, die er toen samengesteld is, is die van het aantal basisplaatsen per speler in het eerste elftal van S.E.S.

Daarbij is toen een heel mooi lijstje met (oud-)voetballers tot stand gekomen met klinkende namen van spelers die talloze wedstrijden in het eerste elftal gespeeld hebben gedurende de inmiddels 76 jaren van het S.E.S.-bestaan.

Een aantal (oud-)voetballers, heeft de magische grens van 250 basiswedstrijden in het eerste elftal van onze vereniging behaald of overschreden.

Binnen onze vereniging is besloten om deze bijzondere prestatie te eren in de vorm van een Wall of Fame.

Deze Wall of Fame, mede gefinancierd door 'De vrienden van S.E.S.',  zal nu op zondag 17 november 2013, rond 17.00 uur, aansluitend op de thuiswedstrijd van het eerste elftal tegen Olympia'18 uit Boxmeer onthuld worden. Voordat de Wall of Fame echter onthuld zal worden, zal S.E.S.-voorzitter, Wil Frenken, de betreffende (oud-)spelers toespreken en in het zonnetje zetten.

Iedereen, familie, vrienden, supporters en andere geinteresseerden, zijn van harte uitgenodigd om deze huldiging bij te wonen en de Wall of fame te bewonderen.

Na afloop is er de mogelijkheid om gezellig na te borrelen in de S.E.S.-kantine met een live surprise act voor de muzikale omlijsting.

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux