Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

Zondag 17 november Onthulling Wall of fame + Live surprise act

Vanwege het slechte weer en het feit, dat daardoor alle thuiswedstrijden afgelast waren, was de onthulling van de Wall of Fame en het aansluitende feestje uitgesteld. De nieuwe datum van de onthulling van deze eregalerij is zondag 17 november rond 17.00 uur na de thuiswedstrijd van S.E.S. 1 tegen Olympia'18 uit Boxmeer.

Ter ere van het 75-jarig jubileum van onze voetbalvereniging is er een speciaal jubileumboek uitgegeven. Tijdens het samenstellen van dit boek, is er veel informatie verzameld om allerlei statistieken boven water te krijgen en te vermelden in het boek.

Eén van de lijstjes, die er toen samengesteld is, is die van het aantal basisplaatsen per speler in het eerste elftal van S.E.S.

Daarbij is toen een heel mooi lijstje met (oud-)voetballers tot stand gekomen met klinkende namen van spelers die talloze wedstrijden in het eerste elftal gespeeld hebben gedurende de inmiddels 76 jaren van het S.E.S.-bestaan.

Een aantal (oud-)voetballers, heeft de magische grens van 250 basiswedstrijden in het eerste elftal van onze vereniging behaald of overschreden.

Binnen onze vereniging is besloten om deze bijzondere prestatie te eren in de vorm van een Wall of Fame.

Deze Wall of Fame, mede gefinancierd door 'De vrienden van S.E.S.',  zal nu op zondag 17 november 2013, rond 17.00 uur, aansluitend op de thuiswedstrijd van het eerste elftal tegen Olympia'18 uit Boxmeer onthuld worden. Voordat de Wall of Fame echter onthuld zal worden, zal S.E.S.-voorzitter, Wil Frenken, de betreffende (oud-)spelers toespreken en in het zonnetje zetten.

Iedereen, familie, vrienden, supporters en andere geinteresseerden, zijn van harte uitgenodigd om deze huldiging bij te wonen en de Wall of fame te bewonderen.

Na afloop is er de mogelijkheid om gezellig na te borrelen in de S.E.S.-kantine met een live surprise act voor de muzikale omlijsting.

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux