Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SES pakt volle buit in spannende derby

In de 17e minuut het eerste gevaar van Millse kant. In een rechtstreeks sprintduel met Jaap van de Vorle was Melvin de Klijn duidelijk sterker, maar oog in oog met doelman Rensco van Katwijk mikte hij naast. Een kwartier later viel pas de eerste Langenboomse kans te noteren. Uit een vrije trap van Gijs Bens kopte Martijn van lith echter de bal net over. Een paar minuten later leidde slordig balverlies van Jochen Wijdeven tot de grootste Millse kans van de wedstrijd. Rens van Lanen kwam uit een steekpass vrij voor van Katwijk, hij omspeelde hem, maar wist tot grote verbazing de bal naast de lege goal te krijgen. Vlak voor rust was het eindelijk raak. Na goed doorzetten van Gijs Bens legde hij deze pamklaar van Tijn Cuppen, die beheerst binnen tikte, 0-1.

Na rust vloog SES uit de startblokken, wat meteen een kans voor Gijs Bens opleverde. Op de achterlijn dolde hij verdediger van de Bungelaar, en uit een moeilijke hoek schoot hij de bal net naast de kruissing. Dit bleek echter geen opmaat tot een kansenfestijn. Sterker nog, er ging in de tweede helft zoveel mis bij beide ploegen, dat er geen kansen meer vielen te noteren. Enkele hachelijke momenten in beide strafschopgebieden waren de meest opwindende momenten nog deze middag. Gelukkig overheerst de winst op rivaal Juliana en SES blijft door deze overwinning stevig op de derde plaats.

Juliana - SES 0-1 (0-1)
45+2. Tijn Cuppen 0-1
Scheidsrechter: Cornelissen
Toeschouwers: 723

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux