Nieuwsarchief

Laatste nieuws

19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
25/3

SES wordt verrast op Cuijkse kunstgras

In een doelpuntrijke uitwedstrijd laat de Langenboomse formatie zich verrassen door thuisclub SIOL. SIOL speelt fysiek doch technisch en weet zo binnen een half uur op 3-0 te komen. SES lijkt zich heel even te herpakken, maar... Lees meer »

 
 

SES pakt volle buit in spannende derby

In de 17e minuut het eerste gevaar van Millse kant. In een rechtstreeks sprintduel met Jaap van de Vorle was Melvin de Klijn duidelijk sterker, maar oog in oog met doelman Rensco van Katwijk mikte hij naast. Een kwartier later viel pas de eerste Langenboomse kans te noteren. Uit een vrije trap van Gijs Bens kopte Martijn van lith echter de bal net over. Een paar minuten later leidde slordig balverlies van Jochen Wijdeven tot de grootste Millse kans van de wedstrijd. Rens van Lanen kwam uit een steekpass vrij voor van Katwijk, hij omspeelde hem, maar wist tot grote verbazing de bal naast de lege goal te krijgen. Vlak voor rust was het eindelijk raak. Na goed doorzetten van Gijs Bens legde hij deze pamklaar van Tijn Cuppen, die beheerst binnen tikte, 0-1.

Na rust vloog SES uit de startblokken, wat meteen een kans voor Gijs Bens opleverde. Op de achterlijn dolde hij verdediger van de Bungelaar, en uit een moeilijke hoek schoot hij de bal net naast de kruissing. Dit bleek echter geen opmaat tot een kansenfestijn. Sterker nog, er ging in de tweede helft zoveel mis bij beide ploegen, dat er geen kansen meer vielen te noteren. Enkele hachelijke momenten in beide strafschopgebieden waren de meest opwindende momenten nog deze middag. Gelukkig overheerst de winst op rivaal Juliana en SES blijft door deze overwinning stevig op de derde plaats.

Juliana - SES 0-1 (0-1)
45+2. Tijn Cuppen 0-1
Scheidsrechter: Cornelissen
Toeschouwers: 723

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux