Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

Puntendeling na duel met hekkensluiter

Deze gure zondagmiddag weet SES geen drie punten mee te nemen uit Bakel, waar het aantreedt tegen laagvlieger Bavos. Zo’n 150 toeschouwers aanschouwen de Langenbomers in de matige, doelpuntloze partij.

 

Er wordt door beide teams slordig gevoetbald en het is dan ook niet te wijten aan goed veldspel waardoor er kansen ontstaan. Bavos speelt verdedigend en hanteert vooral de lange bal. SES wil graag het spel maken, maar is onzorgvuldig in balbezit. Het is dan ook Bavos dat de grootste kansen van de eerste helft krijgt. Sem Sleegers ziet zijn schot gekeerd worden door keeper Rensco van Katwijk en later is het Jari Lukassen die een Bakelse inzet van de lijn kopt. Vooral over de flanken probeert zowel de thuis- als de uitclub gevaar te stichten, maar de eindpass bereikt nooit zijn doel. In de 32e minuut kan Bavos op voorsprong komen. Sleegers ontvangt een steekpass en houdt overzicht bij zijn voorzet. Waut de Barse treuzelt echter en faalt daardoor oog in oog met van Katwijk. Uit de tweede lijn wordt wild overgeschoten.

 

Na rust zet het spel zich op dezelfde, gezapige wijze voort. Enkele hoogstandjes moeten van individuele spelers komen. Zo volleert Tijn Cuppen de bal richting de korte hoek, maar is keeper Marc Gloudemans alert. De Barse probeert het met een omhaal, maar hij krijgt de bal niet tussen de palen. De belangrijkste kans is wederom voor de thuisploeg. Na balverlies blijven zowat alle Langenbomers om een vrije trap appelleren, terwijl Rico van Lamoen wordt gelanceerd. Van Katwijk redt uitstekend. Een slotoffensief wordt ingeluid met de komst van een derde spits aan de zijde van SES, maar dit zorgt niet voor opgelegde kansen. Beide teams zullen zich tevreden moeten stellen met een punt.

 

Bavos – SES 0-0 (0-0)

Scheidsrechter: Nijp

Toeschouwers: 150

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux