Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

Puntendeling na duel met hekkensluiter

Deze gure zondagmiddag weet SES geen drie punten mee te nemen uit Bakel, waar het aantreedt tegen laagvlieger Bavos. Zo’n 150 toeschouwers aanschouwen de Langenbomers in de matige, doelpuntloze partij.

 

Er wordt door beide teams slordig gevoetbald en het is dan ook niet te wijten aan goed veldspel waardoor er kansen ontstaan. Bavos speelt verdedigend en hanteert vooral de lange bal. SES wil graag het spel maken, maar is onzorgvuldig in balbezit. Het is dan ook Bavos dat de grootste kansen van de eerste helft krijgt. Sem Sleegers ziet zijn schot gekeerd worden door keeper Rensco van Katwijk en later is het Jari Lukassen die een Bakelse inzet van de lijn kopt. Vooral over de flanken probeert zowel de thuis- als de uitclub gevaar te stichten, maar de eindpass bereikt nooit zijn doel. In de 32e minuut kan Bavos op voorsprong komen. Sleegers ontvangt een steekpass en houdt overzicht bij zijn voorzet. Waut de Barse treuzelt echter en faalt daardoor oog in oog met van Katwijk. Uit de tweede lijn wordt wild overgeschoten.

 

Na rust zet het spel zich op dezelfde, gezapige wijze voort. Enkele hoogstandjes moeten van individuele spelers komen. Zo volleert Tijn Cuppen de bal richting de korte hoek, maar is keeper Marc Gloudemans alert. De Barse probeert het met een omhaal, maar hij krijgt de bal niet tussen de palen. De belangrijkste kans is wederom voor de thuisploeg. Na balverlies blijven zowat alle Langenbomers om een vrije trap appelleren, terwijl Rico van Lamoen wordt gelanceerd. Van Katwijk redt uitstekend. Een slotoffensief wordt ingeluid met de komst van een derde spits aan de zijde van SES, maar dit zorgt niet voor opgelegde kansen. Beide teams zullen zich tevreden moeten stellen met een punt.

 

Bavos – SES 0-0 (0-0)

Scheidsrechter: Nijp

Toeschouwers: 150

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux