Nieuwsarchief

Laatste nieuws

13/7

Indeling met veel derby's voor S.E.S. 1

De KNVB heeft de nieuwe competitieindelingen bekend gemaakt. Voor S.E.S. 1 betekent dit een mooie indeling vol met derby's. Een seizoen om naar uit te zien dus voor zowel voetballers als supporters. Hieronder de gehele indeli... Lees meer »

 
10/7

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Wij zoeken voor aankomend seizoen kantinepersoneel voor de zaterdag en zondag wedstrijden. Samen in een team van gemotiveerde vrijwilligers onze gasten, spelers en leden voorzien van een hapje en drankje! Je kunt je opgeven ... Lees meer »

 
25/6

Herman Sommers vrijwilliger van het jaar

Tijdens het 50-jarig jubileum van de SES-veteranenafdeling op zaterdag 9 juni werd Herman Sommers gehuldigd als vrijwilliger van het jaar. Elk jaar wordt een lid van SES in de bloemetjes gezet, ontvangt een oorkonde en een b... Lees meer »

 
14/6

Wo. 20 juni 17.00 uur Kennismakingsevent kinderen t/m groep 4

... Lees meer »

 
13/6

Jeugdkampioenendag 2018

Op zondag 10 juni was de 42e jeugdkampioenendag van SES op sportpark “DE KOGELBERG” . Onder prachtige weersomstandigheden werd door ruim 80 jeugdspelers en speelsters gestreden om de titel sportman/sportvrouw 2018... Lees meer »

 
13/6

16 juni a.s. 10e editie 7x7 Gezelligheidstoernooi

Op zaterdag 16 juni is het weer zover! Het inmiddels traditionele gezelligheidstoernooi staat voor de tiende keer op het programma!    Programma 08:30 uur Sportpark open09:30 uur Aanvang toernooi+/- 18:30 uu... Lees meer »

 
13/6

Indeling jeugd 2018 - 2019 ( meiden )

De indeling voor de meiden afdeling is nu ook klaar:Indeling meiden 2018 / 2019 Mocht u vragen hebben, dan kunt u deze bij Frank Burgers ( contactpersoon tc ) stellen.... Lees meer »

 
2/6

Indeling jeugd 2018-2019

Na overleg met technische commissie, jeugdcommissie en alle leiders en trainers is dit de indeling van de jeugd voor het seizoen 2018/2019: Indeling jeugd 2018 - 2019 (excel bestand) De afdeling jongens is klaar, op enkele ... Lees meer »

 
 

Sjaak Janssen winnaar 'Sjoelen is gaaf' na bloedstollende finale

Donderdag 31 oktober vond de grote finale van de Sjoelen (met Jose) is gaaf competitie. Op twee donderdagavonden sjoelden zo’n veertig deelnemers 4 ronden om zoveel mogelijk schijfjes in de gaten te schuiven. Uiteindelijk leverde dit 4 finalisten op. Drie van deze vier finalisten waren leden van sjoelvereniging ‘De kentjes’en tevens trouwe supporters van S.E.S. Namelijk Sjaak en Anja Janssen en Willie van Sambeek. Sjoelamateur Hans Lukassen completeerde het finale deelnemersveld.

Uiteraard waren de professionele sjoelers erop gebrand, en aan hun stand verplicht, om de finale te winnen. Deze begon echter met een enorme tegenvaller voor "De kentjes' aangezien Anja Janssen al in haar eerste beurt gediskwalificeerd werd door de strenge, doch rechtvaardige, wedstrijdleidster Jose Sommers. De tweede diskwalificatie voor een lid van 'De kentjes', na de diskwalificatie van Leo de Klein een week eerder na het bovenhands gooien van een aantal sjoelstenen in de richting van de jury.

Hans Lukassen beet als outsider het spits af in de finale en zette een mooie 111 punten als score neer. Echter geen score waren de profs van 'De Kentjes' van wakker liggen. Maar toch voelden zij de druk, want Willie van Sambeek slaagde er niet in de score van Hans te overtreffen. Na een paar spannende laatste stenen, bleek Willie op exact dezelfde score als Hans te zijn blijven steken. Ook 111 punten voor Willie.

De druk, en de geloofwaardigheid van sjoelclub 'De kentjes', drukte als een loden last op de schouders van Sjaak Janssen. Hij was de enige, die sjoelamateur Hans Lukassen nog van een onverwachte overwinning af zou kunnen houden. De eerste schijfjes werden nog wat bibberig gegooid, maar langzaam maar zeker raakte Sjaak in de winning mood. Maar waar niemand meer op gerekend had, gebeurde toch. In de derde beurt leek Sjaak toch onder de enorme druk te bezwijken. De schijfjes gleden minder lekker dan in de vorige 2 beurten en, moet gezegd, Sjaak had ook wat pech met een aantal schijven binnenkant paal eruit. De spanning steeg naar een hoogtepunt en met nog een schijf te gaan, Alfred Hitchcock had het niet kunnen verzinnen, stond ook Sjaak op 111 punten. Een siddering ging door het talrijk aanwezige publiek. Sjaaks vrouw Anja kon het bijna niet meer aanzien en sloeg haar handen voor haar ogen. Na haar eigen diskwalificatie zou het toch niet zo zijn, dat manlief het ook nog eens zou laten liggen op de laatste schijf, zag je haar denken. Nadat wedstrijdjurylid Jose het publiek tot kalmte gemaand had en Sjaak met samengeknepen billen de laatste schijf uit zijn hand liet glijden,  zagen de aanwezigen deze allebeslissende schijf langzaam over de baan richting het 'gat van de 1' glijden. Ademloos zagen alle aanwezigen de schijf binnenkant paal in het 'gat van de 1' glijden: 112 punten voor Sjaak. Met een enorme oerkreet vierde Sjaak samen met zijn 'De Kentjes' maatjes de overwinning.

Een prachtig slot van de eerste Sjoelen (met Jose) is gaafcompetitie. Alvorens de winnaars hun prijs uitgereikt kregen door de organisatie, de activiteitencommissie van S.E.S., en wedstrijdleiding Jose een welverdiende bos bloemen overhandigd kan gekregen, werd Piet van Berlicum naar voren geroepen. Na vier ronden bleek hij namelijk de allerslechtste sjoeler te zijn. De ronde lantaarndrager kreeg daarom een aanmoedigingsprijs uitgereikt in de vorm van een Sjoelworkshop van sjoelclub 'De Kentjes'.

 

Agenda
Momenteel geen agenda items.

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux