Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

Ongeslagen titelhouders van troon gestoten bij S.E.S. voetbalquiz

Voetbalquiz 2013_1Ze hebben hun huid zo duur mogelijk verkocht, maar na zeven jaar is er dan toch een einde gekomen aan de hegemonie van Rob Thelosen en Harm van de Vorle bij de grote S.E.S. –voetbalquiz. Na een zinderende finale zijn Frank Burgers en Robin Aalbers erin geslaagd om de 6-voudig winnaars met het kleinst mogelijke verschil van hun troon te stoten. Er was namelijk een eerder gestelde benaderingsvraag voor nodig om tot een winnaar te komen aangezien beide teams precies gelijk geeindigd waren in de ongemeend spannende finale.

20 teams waren er een week eerder in geslaagd om zich te plaatsen voor de finale van de Voetbalquiz, die op donderdag 28 november plaatsvond. Na een halve finale, waarin 10 teams afvielen, bleven er 10 teams over om te strijden om de felbegeerde overwinning. Vooraf was de spanning al hoog opgelopen aangezien drie teams, waaronder de titelverdedigers, in de voorronde op een gedeelde eerste plaats beland waren.

Tijdens de finale waarin steeds, per ronde van 5 vragen, een team afviel, vormde al snel een kopgroep met een 5-tal teams. Echter naarmate de finale vorderde, kropen de gedoodverfde favorieten Rob en Harm langzaam maar zeker naar de koppositie. Daarbij op een klein afstand gevolgd door Frank en Robin. Maar er was nog een derde kaper op de kust, namelijk de 'finalebenjamins' Jari Lukassen en Nick van de Hei. Echter toen het er echt om ging spannen, moesten zij zich toch ook gewonnen geven en genoegen nemen met een eervolle derde plaats. 

Voetbalquiz 2013Bij het ingaan van de laatste vraag stonden Harm en Rob gewoon weer op hun vertrouwde stekkie bovenaan en bij het goed beantwoorden van de laatste vraag zou de 7e titel binnengehaald zijn. Snel was duidelijk dat Robin en Frank het goede antwoord op deze vraag wisten, maar er was twijfel te zien bij Rob en Harm. En het ongelofelijke gebeurde. Met het foutieve antwoord van Rob en Harm en het goede antwoord met bonuspunten vanwege de ingezette joker van Frank en Robin eindigden beide teams met exact evenveel punten. De eerder gestelde benaderingsvraag moest uitsluitsel bieden over wie de Voetbalquiz-kampioenen 2013 zouden worden. Frank en Robin bleken uiteindelijk net iets dichter bij het goede antwoord te zitten en sleepten de hoofdprijs in de wacht. 

Eervolle vermelding ten slotte voor het hoogste geeindigde volledige vrouwenteam, Lotte van Boekel en Susanne de Veth en de organisatie van dit jaar, Jordy van Katwijk en de nieuwe leden Nort van Schayik en Raoul van Dongen, die wederom een puike voetbalquiz in elkaar gestoken hadden.

 

 

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux