Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

Ongeslagen titelhouders van troon gestoten bij S.E.S. voetbalquiz

Voetbalquiz 2013_1Ze hebben hun huid zo duur mogelijk verkocht, maar na zeven jaar is er dan toch een einde gekomen aan de hegemonie van Rob Thelosen en Harm van de Vorle bij de grote S.E.S. –voetbalquiz. Na een zinderende finale zijn Frank Burgers en Robin Aalbers erin geslaagd om de 6-voudig winnaars met het kleinst mogelijke verschil van hun troon te stoten. Er was namelijk een eerder gestelde benaderingsvraag voor nodig om tot een winnaar te komen aangezien beide teams precies gelijk geeindigd waren in de ongemeend spannende finale.

20 teams waren er een week eerder in geslaagd om zich te plaatsen voor de finale van de Voetbalquiz, die op donderdag 28 november plaatsvond. Na een halve finale, waarin 10 teams afvielen, bleven er 10 teams over om te strijden om de felbegeerde overwinning. Vooraf was de spanning al hoog opgelopen aangezien drie teams, waaronder de titelverdedigers, in de voorronde op een gedeelde eerste plaats beland waren.

Tijdens de finale waarin steeds, per ronde van 5 vragen, een team afviel, vormde al snel een kopgroep met een 5-tal teams. Echter naarmate de finale vorderde, kropen de gedoodverfde favorieten Rob en Harm langzaam maar zeker naar de koppositie. Daarbij op een klein afstand gevolgd door Frank en Robin. Maar er was nog een derde kaper op de kust, namelijk de 'finalebenjamins' Jari Lukassen en Nick van de Hei. Echter toen het er echt om ging spannen, moesten zij zich toch ook gewonnen geven en genoegen nemen met een eervolle derde plaats. 

Voetbalquiz 2013Bij het ingaan van de laatste vraag stonden Harm en Rob gewoon weer op hun vertrouwde stekkie bovenaan en bij het goed beantwoorden van de laatste vraag zou de 7e titel binnengehaald zijn. Snel was duidelijk dat Robin en Frank het goede antwoord op deze vraag wisten, maar er was twijfel te zien bij Rob en Harm. En het ongelofelijke gebeurde. Met het foutieve antwoord van Rob en Harm en het goede antwoord met bonuspunten vanwege de ingezette joker van Frank en Robin eindigden beide teams met exact evenveel punten. De eerder gestelde benaderingsvraag moest uitsluitsel bieden over wie de Voetbalquiz-kampioenen 2013 zouden worden. Frank en Robin bleken uiteindelijk net iets dichter bij het goede antwoord te zitten en sleepten de hoofdprijs in de wacht. 

Eervolle vermelding ten slotte voor het hoogste geeindigde volledige vrouwenteam, Lotte van Boekel en Susanne de Veth en de organisatie van dit jaar, Jordy van Katwijk en de nieuwe leden Nort van Schayik en Raoul van Dongen, die wederom een puike voetbalquiz in elkaar gestoken hadden.

 

 

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux