Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SES pakt verdiend de punten tegen laagvlieger Milheezer Boys

SES pakt verdiend de punten tegen laagvlieger Milheezer Boys

SES heeft de plaats in de subtop van de 4e klasse G makkelijk weten te handhaven.  In een in de eerste helft aantrekkelijke partij, was SES de gehele wedstrijd de bovenliggende partij. Al vanaf de eerste minuut trok SES het initiatief naar zich toe, wat al snel leidde tot een enorme kans voor Gijs Bens. Hij ontfutselde ogenschijnlijk gemakkelijk de bal van verdediger Rensen, maar alleen voor de keeper gaf hij zijn bekeken schot veel te weinig vaart mee.

Tot aan de 25e minuut was het spel steeds te vinden op de helft van de thuisspelende Milheezer Boys. De eerste counter van Milheeze bracht echter wel de 1-0 op het scorebord. Een steekpass vanuit het middenveld bereikte spits Davy Heesakkers. Oog in oog met doelman Rensco van Katwijk schoof hij de bal in de verre hoek.

SES kwam deze tegenslag nog voor rust te boven.  Daar waren slechts 5 minuten voor nodig. Een corner van Robin Aalbers werd niet goed weggewerkt, waardoor de bal via een klassieke flipperkast-situatie bij Martijn van Lith kwam. Deze kon simpel de gelijkmaker aantekenen. De eerstvolgende SES-aanval kon meteen weer omgezet worden tot doelpunt. Een voorzet van wederom Robin Aalbers kon gemakkelijk teruggelegd worden door Martijn van Lith. Voor Gijs Meulepas was het een koud kunstje om de bal in een lege goal te leggen.

Na thee eenzelfde spelbeeld. SES bepaalde het spel en het tempo. Tijn Cuppen had de wedstrijd al na twee minuten op slot kunnen gooien. Echter alleen op de doelman schoot hij net over. 2 minuten later deed Martijn van Lith dit wel. Een lange bal werd door van Lith mooi aangenomen, kapte zijn directe mandekker simpel uit en schoot simpel in de lange hoek raak.

SES geloofde het hierna wel, en Milheezer Boys kon verder ook geen vuist meer maken. Het dichtst bij een treffer was de 45 (!)-jarige rechtsback Arno Keunen. Hij kon een afgemeten voorzet net niet goed controleren. Zodoende bleef het bij 1-3, en worden de zorgen bij Milheezer Boys alleen maar groter, en blijft SES op een goede 4e plaats.

Zondag 21/01 om 12.00


UDI 2 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux