Nieuwsarchief

Laatste nieuws

22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
 

SES pakt verdiend de punten tegen laagvlieger Milheezer Boys

SES pakt verdiend de punten tegen laagvlieger Milheezer Boys

SES heeft de plaats in de subtop van de 4e klasse G makkelijk weten te handhaven.  In een in de eerste helft aantrekkelijke partij, was SES de gehele wedstrijd de bovenliggende partij. Al vanaf de eerste minuut trok SES het initiatief naar zich toe, wat al snel leidde tot een enorme kans voor Gijs Bens. Hij ontfutselde ogenschijnlijk gemakkelijk de bal van verdediger Rensen, maar alleen voor de keeper gaf hij zijn bekeken schot veel te weinig vaart mee.

Tot aan de 25e minuut was het spel steeds te vinden op de helft van de thuisspelende Milheezer Boys. De eerste counter van Milheeze bracht echter wel de 1-0 op het scorebord. Een steekpass vanuit het middenveld bereikte spits Davy Heesakkers. Oog in oog met doelman Rensco van Katwijk schoof hij de bal in de verre hoek.

SES kwam deze tegenslag nog voor rust te boven.  Daar waren slechts 5 minuten voor nodig. Een corner van Robin Aalbers werd niet goed weggewerkt, waardoor de bal via een klassieke flipperkast-situatie bij Martijn van Lith kwam. Deze kon simpel de gelijkmaker aantekenen. De eerstvolgende SES-aanval kon meteen weer omgezet worden tot doelpunt. Een voorzet van wederom Robin Aalbers kon gemakkelijk teruggelegd worden door Martijn van Lith. Voor Gijs Meulepas was het een koud kunstje om de bal in een lege goal te leggen.

Na thee eenzelfde spelbeeld. SES bepaalde het spel en het tempo. Tijn Cuppen had de wedstrijd al na twee minuten op slot kunnen gooien. Echter alleen op de doelman schoot hij net over. 2 minuten later deed Martijn van Lith dit wel. Een lange bal werd door van Lith mooi aangenomen, kapte zijn directe mandekker simpel uit en schoot simpel in de lange hoek raak.

SES geloofde het hierna wel, en Milheezer Boys kon verder ook geen vuist meer maken. Het dichtst bij een treffer was de 45 (!)-jarige rechtsback Arno Keunen. Hij kon een afgemeten voorzet net niet goed controleren. Zodoende bleef het bij 1-3, en worden de zorgen bij Milheezer Boys alleen maar groter, en blijft SES op een goede 4e plaats.

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux