Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

Ook S.E.S. E1 viert najaarskampioenschap

E1 najaarskampioen 2013SES E1  Winterkampioen

Feest,….. feest ,…..  en nog eens feest was het in Langenboom. Het welverdiende kampioenschap van SES E1 is binnen.

Toen we onze eerste wedstrijd van het seizoen maar net verloren van onze buurman Juliana, gingen onze kopjes zeker niet naar beneden, integendeel. De daarop volgende wedstrijden werden stuk voor stuk gewonnen en er werd goed voetbal gespeeld. Met beleving,  inzet,  enthousiasme, en veel plezier gingen we elke week naar de volgende tegenstander. Zodat we lekker bovenin meedraaiden in de competitie, samen met Juliana en Festilent , JVC en  SIOL.

Op de trainingen hebben we ook super goed ons best gedaan en de opkomst was ook goed. Daaruit konden we opmaken dat we allemaal winaartjes zijn. Dus kon resultaat eigenlijk niet uit blijven, maar het moest nog wel door onze mannen gedaan worden.

De wedstrijd tegen Festilent met 3-0 achterstand ombuigen naar 5-4 winst, de 2-1 winst op SIOL  en daarop volgend de grote kraker tegen JVC met  maar liefst 7-2  winst!!! Jongens, jongens,  wat hebben we  ervan genoten. 

Onder veel belangstelling zijn we de laatste wedstrijd  kampioen geworden door in Haps te winnen met  9-1. Dus de platte kar weer van stal , slingers uit de doos, partypoppers, vuvuzela’s , medailles, t-shirts, snoepzakken, spandoeken en een prachtige gele roos van Toon Jans namens SES.

Daarna de mooie triomftocht door het dorp op de platte kar en allemaal uit volle borst zingen:   ”Campione, campione, campione, olee, olee, olee”. 

Zeg maar gerust:  Super Campione!!!!

 

 

 

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux