Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

Ook S.E.S. E1 viert najaarskampioenschap

E1 najaarskampioen 2013SES E1  Winterkampioen

Feest,….. feest ,…..  en nog eens feest was het in Langenboom. Het welverdiende kampioenschap van SES E1 is binnen.

Toen we onze eerste wedstrijd van het seizoen maar net verloren van onze buurman Juliana, gingen onze kopjes zeker niet naar beneden, integendeel. De daarop volgende wedstrijden werden stuk voor stuk gewonnen en er werd goed voetbal gespeeld. Met beleving,  inzet,  enthousiasme, en veel plezier gingen we elke week naar de volgende tegenstander. Zodat we lekker bovenin meedraaiden in de competitie, samen met Juliana en Festilent , JVC en  SIOL.

Op de trainingen hebben we ook super goed ons best gedaan en de opkomst was ook goed. Daaruit konden we opmaken dat we allemaal winaartjes zijn. Dus kon resultaat eigenlijk niet uit blijven, maar het moest nog wel door onze mannen gedaan worden.

De wedstrijd tegen Festilent met 3-0 achterstand ombuigen naar 5-4 winst, de 2-1 winst op SIOL  en daarop volgend de grote kraker tegen JVC met  maar liefst 7-2  winst!!! Jongens, jongens,  wat hebben we  ervan genoten. 

Onder veel belangstelling zijn we de laatste wedstrijd  kampioen geworden door in Haps te winnen met  9-1. Dus de platte kar weer van stal , slingers uit de doos, partypoppers, vuvuzela’s , medailles, t-shirts, snoepzakken, spandoeken en een prachtige gele roos van Toon Jans namens SES.

Daarna de mooie triomftocht door het dorp op de platte kar en allemaal uit volle borst zingen:   ”Campione, campione, campione, olee, olee, olee”. 

Zeg maar gerust:  Super Campione!!!!

 

 

 

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux