Nieuwsarchief

Laatste nieuws

22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
 

SES niet langs laagvlieger Excellent

In een wedstrijd die gepaard ging met veel slordigheden van beide kanten, heeft geen van beide partijen de volle buit gepakt. Het werd uiteindelijk 2-2, en daar mogen beide partijen gelukkig mee zijn.

In de eerste 20 minuten was Excellent de baas op het veld, wat leidde tot een aantal gevaarlijke situaties voor keeper Rensco van Katwijk. Hij redde eerst echter fraai met de voet, en zag 2 minuten later de bal hoog over geschoten worden in een één-tegen-één situatie.

In het tweede gedeelte van de eerste helft kwam SES wat beter voor de dag. Het waren echter de bezoekers uit Oploo die op voorsprong kwamen. Een terugspeelbal op Rensco van Katwijk werd, mede door de matige grasmatig, slecht verwerkt. Spits van Duynhoven pikte de bal op, soleerde langs 2 verdedigers en prikte de bal uit een onmogelijke hoek binnen. Een paar minuten later  kreeg Gijs Meulepas de kans om de gelijkmaker op het bord te tekenen. Hij volleerde een corner knap over keeper Lenkens, maar de onderkant van lat voorkwam de 1-1. Even later voorkwam diezelfde lat dat een vrije trap van Gijs Bens van 35 meter de goal inzeilde.

Na de rust drong SES wat meer aan. Na een kwartier kwam dan eindelijk die verdiende gelijkmaker. Tijn Cuppen werd in de zestien gevloerd. Gijs Meulepas benutte simpel het buitenkansje vanaf de stip: 1-1. Vijf minuten later was het weer het houtwerk dat een doelpunt voorkwam. Een vrije trap van van duynhoven belandde buiten bereik van keeper van Katwijk binnenkant paal, de rebound kon niet binnengewerkt worden.

De aanval erop zette Martijn van Lith de bal, na een mooi steekpassje van Tijn Cuppen, laag voor. Peter Janssen kon de bal mooi binnenglijden, 2-1. Helaas was het niet genoeg voor de drie punten. Een lage voorzet werd door alles en iedereen gemist. Echter de laatste man in lijn, Nikki Cornelissen, kon de bal in een lege goal leggen.

Door dit gelijke spel blijft SES op een keurige 4e plaats en mag het nog hopen op meer dit seizoen.

 

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux