Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SES niet langs laagvlieger Excellent

In een wedstrijd die gepaard ging met veel slordigheden van beide kanten, heeft geen van beide partijen de volle buit gepakt. Het werd uiteindelijk 2-2, en daar mogen beide partijen gelukkig mee zijn.

In de eerste 20 minuten was Excellent de baas op het veld, wat leidde tot een aantal gevaarlijke situaties voor keeper Rensco van Katwijk. Hij redde eerst echter fraai met de voet, en zag 2 minuten later de bal hoog over geschoten worden in een één-tegen-één situatie.

In het tweede gedeelte van de eerste helft kwam SES wat beter voor de dag. Het waren echter de bezoekers uit Oploo die op voorsprong kwamen. Een terugspeelbal op Rensco van Katwijk werd, mede door de matige grasmatig, slecht verwerkt. Spits van Duynhoven pikte de bal op, soleerde langs 2 verdedigers en prikte de bal uit een onmogelijke hoek binnen. Een paar minuten later  kreeg Gijs Meulepas de kans om de gelijkmaker op het bord te tekenen. Hij volleerde een corner knap over keeper Lenkens, maar de onderkant van lat voorkwam de 1-1. Even later voorkwam diezelfde lat dat een vrije trap van Gijs Bens van 35 meter de goal inzeilde.

Na de rust drong SES wat meer aan. Na een kwartier kwam dan eindelijk die verdiende gelijkmaker. Tijn Cuppen werd in de zestien gevloerd. Gijs Meulepas benutte simpel het buitenkansje vanaf de stip: 1-1. Vijf minuten later was het weer het houtwerk dat een doelpunt voorkwam. Een vrije trap van van duynhoven belandde buiten bereik van keeper van Katwijk binnenkant paal, de rebound kon niet binnengewerkt worden.

De aanval erop zette Martijn van Lith de bal, na een mooi steekpassje van Tijn Cuppen, laag voor. Peter Janssen kon de bal mooi binnenglijden, 2-1. Helaas was het niet genoeg voor de drie punten. Een lage voorzet werd door alles en iedereen gemist. Echter de laatste man in lijn, Nikki Cornelissen, kon de bal in een lege goal leggen.

Door dit gelijke spel blijft SES op een keurige 4e plaats en mag het nog hopen op meer dit seizoen.

 

Zondag 21/01 om 12.00


UDI 2 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux