Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SES legt Haps over de knie

In een harde en onrustige wedstrijd heeft SES gewonnen van het tegenvallende Haps. Het werd na een russtand van 0-2 uiteindelijk 1-4 voor de Langenboomse ploeg. De eerste goal viel na zevenendertig minuten. Gijs Meulepas wilde een steekpass geven op een SES aanvaller, een Hapse voet voorkwam de aankomst van de bal, maar liet hem wel richting de goal rollen. Omdat keeper Dirk Thijssen ver uit zijn goals was om de steekpass te onderscheppen moest hij achter de bal aan. Samen met Martijn van Lith gleed hij de bal in de goal (of net niet?). Scheidsrechter Slaats meende van wel en schreef de 0-1 op in zijn boekje. De tweede goal was er één in de categorie Zlatan. Martijn van Lith schoot een volley hard tegen de onderkant van de lat, waarna de bal de netten in vloog. Een prachtige goal net voor rust. Kort na rust maakte Haps de aansluitingstreffer. Voorhoedespeler Thijs Kemperman draaide knap weg bij verdediger Jari Lukassen waarna hij de bal goed en gecontroleerd achter doelman Rensco van Katwijk. Na een uur spelen nam SES wederom afstand van Haps. Gijs Bens kon de doelman van dichtbij verschalken met een bekeken trap.
Kort voor het einde kreeg dezelfde Bens zijn tweede gele kaart. De zwak leidende scheidsrechter gaf hem zijn tweede geel omdat hij niet snel genoeg het veld uit liep bij een wissel.
In de blessure tijd wist SES met tien man toch nog tot scoren te komen. Tim Cuppen kwam na een goede inviduele actie en een combinatie voor de goal te staan en wist de bal in de netten te werken. 

Dinsdag 23/01 om 20.00


Festilent 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux