Nieuwsarchief

Laatste nieuws

22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
 

SES legt Haps over de knie

In een harde en onrustige wedstrijd heeft SES gewonnen van het tegenvallende Haps. Het werd na een russtand van 0-2 uiteindelijk 1-4 voor de Langenboomse ploeg. De eerste goal viel na zevenendertig minuten. Gijs Meulepas wilde een steekpass geven op een SES aanvaller, een Hapse voet voorkwam de aankomst van de bal, maar liet hem wel richting de goal rollen. Omdat keeper Dirk Thijssen ver uit zijn goals was om de steekpass te onderscheppen moest hij achter de bal aan. Samen met Martijn van Lith gleed hij de bal in de goal (of net niet?). Scheidsrechter Slaats meende van wel en schreef de 0-1 op in zijn boekje. De tweede goal was er één in de categorie Zlatan. Martijn van Lith schoot een volley hard tegen de onderkant van de lat, waarna de bal de netten in vloog. Een prachtige goal net voor rust. Kort na rust maakte Haps de aansluitingstreffer. Voorhoedespeler Thijs Kemperman draaide knap weg bij verdediger Jari Lukassen waarna hij de bal goed en gecontroleerd achter doelman Rensco van Katwijk. Na een uur spelen nam SES wederom afstand van Haps. Gijs Bens kon de doelman van dichtbij verschalken met een bekeken trap.
Kort voor het einde kreeg dezelfde Bens zijn tweede gele kaart. De zwak leidende scheidsrechter gaf hem zijn tweede geel omdat hij niet snel genoeg het veld uit liep bij een wissel.
In de blessure tijd wist SES met tien man toch nog tot scoren te komen. Tim Cuppen kwam na een goede inviduele actie en een combinatie voor de goal te staan en wist de bal in de netten te werken. 

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux