Nieuwsarchief

Laatste nieuws

19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
25/3

SES wordt verrast op Cuijkse kunstgras

In een doelpuntrijke uitwedstrijd laat de Langenboomse formatie zich verrassen door thuisclub SIOL. SIOL speelt fysiek doch technisch en weet zo binnen een half uur op 3-0 te komen. SES lijkt zich heel even te herpakken, maar... Lees meer »

 
 

Derby eindigt in gelijkspel

SES treedt aan tegen aartsrivaal Juliana. In de tweede editie van deze derby dit seizoen strijden beide teams voor de punten. Juliana wil graag haar positie op de ranglijst verbeteren en SES zal met de drie punten de derde plaats proberen te bereiken.

Voor het oog van het goed gevulde sportpark in Langenboom fluit dhr. Kerkhof voor de start van de wedstrijd. Al snel is het Tom Gerrits die voor de goal van Langenboomse goalie Rensco van Katwijk verschijnt, maar zijn kopbal mist richting. SES is gevaarlijk met een schot van Gijs Meulepas. Verder dan een paar uitbraken komen beide ploegen niet in de eerste helft. Voor Mill is het Melvin de Klijn die op de goal afstevent. SES verdediger Ron Ghijssen is echter net op tijd om een blok te zetten. De voorhoede van SES heeft ook de nodige snelheid om gevaar mee te stichten. Wegens schorsingen kunnen vaste krachten Gijs Bens en Robin Aalbers niet aantreden. Trainer Claus Foederer kiest vandaag voor Tim Cuppen, die wordt bijgestaan door onder andere Martijn van Lith. Van Lith is degene die na een snelle ontsnapping tot een schot kan komen, maar keeper Jasper Bergmans is alert.

De tweede helft begint fel. De gele kaart van Tom van den Heuvel vlak vóór rust, en de kaarten voor Jochen Wijdeven en Jordy de Klijn laten zien dat geen van beide ploegen bereid is puntverlies te accepteren. Tot uitgespeelde kansen komt het echter vaak niet. De grootste kans tot dat moment is voor Juliana. Wederom is het Melvin de Klijn die oog in oog komt met van Katwijk. Het weet de bal echter naast de goal te plaatsen. De inbreng van enkele jonge krachten aan de kant van Langenboom levert ook niet het gewenste doelpunt op. Het laatste wapenfeit van de wedstrijd is voor Juliana. Berry van Krijl krult zijn vrije trap op het dak van het doel. Enkele toeschouwers veren onterecht op en zien scheidsrechter Kerkhof vervolgens fluiten voor het eind.

Het publiek heeft een felle, doch sportieve partij gezien, maar werd niet getrakteerd op doelpunten. De derby waarop spelers en toeschouwers vol spanning zaten te wachten bleek een typische nul-nul wedstrijd.

SES – Juliana Mill 0-0 (0-0)

Scheidsrechter: Kerkhof

Toeschouwers: 478

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux