Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

Derby eindigt in gelijkspel

SES treedt aan tegen aartsrivaal Juliana. In de tweede editie van deze derby dit seizoen strijden beide teams voor de punten. Juliana wil graag haar positie op de ranglijst verbeteren en SES zal met de drie punten de derde plaats proberen te bereiken.

Voor het oog van het goed gevulde sportpark in Langenboom fluit dhr. Kerkhof voor de start van de wedstrijd. Al snel is het Tom Gerrits die voor de goal van Langenboomse goalie Rensco van Katwijk verschijnt, maar zijn kopbal mist richting. SES is gevaarlijk met een schot van Gijs Meulepas. Verder dan een paar uitbraken komen beide ploegen niet in de eerste helft. Voor Mill is het Melvin de Klijn die op de goal afstevent. SES verdediger Ron Ghijssen is echter net op tijd om een blok te zetten. De voorhoede van SES heeft ook de nodige snelheid om gevaar mee te stichten. Wegens schorsingen kunnen vaste krachten Gijs Bens en Robin Aalbers niet aantreden. Trainer Claus Foederer kiest vandaag voor Tim Cuppen, die wordt bijgestaan door onder andere Martijn van Lith. Van Lith is degene die na een snelle ontsnapping tot een schot kan komen, maar keeper Jasper Bergmans is alert.

De tweede helft begint fel. De gele kaart van Tom van den Heuvel vlak vóór rust, en de kaarten voor Jochen Wijdeven en Jordy de Klijn laten zien dat geen van beide ploegen bereid is puntverlies te accepteren. Tot uitgespeelde kansen komt het echter vaak niet. De grootste kans tot dat moment is voor Juliana. Wederom is het Melvin de Klijn die oog in oog komt met van Katwijk. Het weet de bal echter naast de goal te plaatsen. De inbreng van enkele jonge krachten aan de kant van Langenboom levert ook niet het gewenste doelpunt op. Het laatste wapenfeit van de wedstrijd is voor Juliana. Berry van Krijl krult zijn vrije trap op het dak van het doel. Enkele toeschouwers veren onterecht op en zien scheidsrechter Kerkhof vervolgens fluiten voor het eind.

Het publiek heeft een felle, doch sportieve partij gezien, maar werd niet getrakteerd op doelpunten. De derby waarop spelers en toeschouwers vol spanning zaten te wachten bleek een typische nul-nul wedstrijd.

SES – Juliana Mill 0-0 (0-0)

Scheidsrechter: Kerkhof

Toeschouwers: 478

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux