Nieuwsarchief

Laatste nieuws

22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
 

Zakelijke overwinning SES

Op thuisbasis de Kogelberg weet SES de bezoekers uit De Mortel vrij zakelijk opzij te zetten. Ongeveer 200 toeschouwers zien een evenwichtige start van de wedstrijd, maar in de tweede helft is het SES dat de boventoon voert. Goals van spitsen Martijn van Lith en Gijs Bens besluiten de eindstand op 2-0.

 

Na een minuut stilte voor ere-voorzitter Henk Verstegen en een kort oponthoud door teveel overeenkomende shirts, fluit scheidsrechter Kolenberg dan toch voor aanvang van de wedstrijd. MVC is direct gevaarlijk met spits Bart Siebers, hij schopt echter over de bal. Het spel dat volgt is een aaneenschakeling van kleine kansen over en weer, waar aan de kant van De Mortel Siebers en Jeroen van Moorsel het meeste gevaar stichten. Het dichtst bij een goal komt Bens, die met een vrije trap van links de lat weet te raken. Teamgenoot Ron Ghijssen ziet zijn kopbal, een verlenging uit een vrije trap van Don Straatman, ook niet in het net vallen. Zo zijn in de eerste helft de dode spelmomenten de gevaarlijkste mogelijkheden voor beide ploegen. MVC speelt namelijk steeds meer een fysieke pot en weet bij voorzetten en corners kopkansen te creëren. Goalie Rensco van Katwijk redt uitstekend op een inzet van Siebers.

 

Na rust lijkt de verdediging van MVC steeds minder grip te krijgen op de snelle aanvallers uit Langenboom. Bens werkt zich met een knappe actie het zestienmetergebied binnen en legt af op van Lith. Hij legt de bal met een boogje achter keeper Erik van de Nieuwenhof en zet dus de 1-0. Kort daarna keurt Kolenberg de kopbal van Peter Janssen af en ontsnapt MVC aan de tweede tegengoal. SES creëert echter alsmaar meer veldoverwicht wat in de 80e minuut dan ook leidt tot de 2-0. Bens kruipt onder een diepe bal van Ghijssen en twijfelt niet. Hij plaatst de bal direct in de verre hoek en zet hiermee de wedstrijd in het slot. Nog even lijkt van Moorsel de wedstrijd spannend te maken, maar zijn schot gaat ongecontroleerd over het doel.

 

SES doet wat het moet doen en houdt de punten in huis tegen degradatiekandidaat MVC.

 

SES – MVC 2-0 (0-0)

50. Martijn van Lith 1-0, 80. Gijs Bens 2-0.

Scheidsrechter: Kolenberg

Toeschouwers: 208

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux