Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

Zakelijke overwinning SES

Op thuisbasis de Kogelberg weet SES de bezoekers uit De Mortel vrij zakelijk opzij te zetten. Ongeveer 200 toeschouwers zien een evenwichtige start van de wedstrijd, maar in de tweede helft is het SES dat de boventoon voert. Goals van spitsen Martijn van Lith en Gijs Bens besluiten de eindstand op 2-0.

 

Na een minuut stilte voor ere-voorzitter Henk Verstegen en een kort oponthoud door teveel overeenkomende shirts, fluit scheidsrechter Kolenberg dan toch voor aanvang van de wedstrijd. MVC is direct gevaarlijk met spits Bart Siebers, hij schopt echter over de bal. Het spel dat volgt is een aaneenschakeling van kleine kansen over en weer, waar aan de kant van De Mortel Siebers en Jeroen van Moorsel het meeste gevaar stichten. Het dichtst bij een goal komt Bens, die met een vrije trap van links de lat weet te raken. Teamgenoot Ron Ghijssen ziet zijn kopbal, een verlenging uit een vrije trap van Don Straatman, ook niet in het net vallen. Zo zijn in de eerste helft de dode spelmomenten de gevaarlijkste mogelijkheden voor beide ploegen. MVC speelt namelijk steeds meer een fysieke pot en weet bij voorzetten en corners kopkansen te creëren. Goalie Rensco van Katwijk redt uitstekend op een inzet van Siebers.

 

Na rust lijkt de verdediging van MVC steeds minder grip te krijgen op de snelle aanvallers uit Langenboom. Bens werkt zich met een knappe actie het zestienmetergebied binnen en legt af op van Lith. Hij legt de bal met een boogje achter keeper Erik van de Nieuwenhof en zet dus de 1-0. Kort daarna keurt Kolenberg de kopbal van Peter Janssen af en ontsnapt MVC aan de tweede tegengoal. SES creëert echter alsmaar meer veldoverwicht wat in de 80e minuut dan ook leidt tot de 2-0. Bens kruipt onder een diepe bal van Ghijssen en twijfelt niet. Hij plaatst de bal direct in de verre hoek en zet hiermee de wedstrijd in het slot. Nog even lijkt van Moorsel de wedstrijd spannend te maken, maar zijn schot gaat ongecontroleerd over het doel.

 

SES doet wat het moet doen en houdt de punten in huis tegen degradatiekandidaat MVC.

 

SES – MVC 2-0 (0-0)

50. Martijn van Lith 1-0, 80. Gijs Bens 2-0.

Scheidsrechter: Kolenberg

Toeschouwers: 208

Zondag 21/01 om 12.00


UDI 2 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux