Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SES wint subtopper in Handel

HANDEL – SES heeft aan de op papier de lastige uitwedstrijd tegen vv Handel wederom drie punten overgehouden. In een matige wedstrijd van beide kanten waren het Robin Aalbers en Gijs Meulepas die de Langenboomse goals verzorgden. Voor de thuisploeg was het Van den Bosch die in blessuretijd de marge weer verkleinde tot één.

De toeschouwers in Handel werden op zijn minst beloond voor hun komst. De eerste helft leverde vrijwel geen kansen op en het leek er dan ook op dat beide ploegen zonder goals gingen rusten. Maar in de 43e minuut was het Aalbers die met een rush vanaf de linkerkant uit het niets gevaarlijk werd in het Handelse strafschopgebied. Zijn inzet rolde vervolgens via een Handels been in de verre hoek: 0-1.

In de tweede helft ging de Langenboomse ploeg iets sterker van start. Na een aantal offensieve speldenprikjes was het na een uur spelen Peter Janssen die vanaf rechts de bal voortrok. In eerste instantie werd zijn voorzet onderschept door de Handelse doelman, maar Gijs Meulepas was er als de kippen bij om de bal in de rebound alsnog tegen de touwen te werken. Na de 2-0 zakte SES in en was het Handel die voorzichtig het initiatief overnam. Het resulteerde in een aantal kansjes voor de thuisploeg, maar telkens was het SES-keeper Rensco van Katwijk die een sta-in-de-weg bleek te zijn voor de Handelse voorhoede. Toch viel in blessuretijd alsnog de aansluitingstreffer. Na geklungel in de Langenboomse verdediging was het Handel-aanvoerder Peter van den Bosch die van dichtbij wist te scoren: 1-2. Niet veel later floot scheidsrechter Hoeben voor het laatst en was het SES die als winnaar van het veld stapte. Door de overwinning blijven de Langenbomenaren goed meedoen in de laatste periode en is de derde plaats nog steeds in zicht.

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux