Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

SES wint subtopper in Handel

HANDEL – SES heeft aan de op papier de lastige uitwedstrijd tegen vv Handel wederom drie punten overgehouden. In een matige wedstrijd van beide kanten waren het Robin Aalbers en Gijs Meulepas die de Langenboomse goals verzorgden. Voor de thuisploeg was het Van den Bosch die in blessuretijd de marge weer verkleinde tot één.

De toeschouwers in Handel werden op zijn minst beloond voor hun komst. De eerste helft leverde vrijwel geen kansen op en het leek er dan ook op dat beide ploegen zonder goals gingen rusten. Maar in de 43e minuut was het Aalbers die met een rush vanaf de linkerkant uit het niets gevaarlijk werd in het Handelse strafschopgebied. Zijn inzet rolde vervolgens via een Handels been in de verre hoek: 0-1.

In de tweede helft ging de Langenboomse ploeg iets sterker van start. Na een aantal offensieve speldenprikjes was het na een uur spelen Peter Janssen die vanaf rechts de bal voortrok. In eerste instantie werd zijn voorzet onderschept door de Handelse doelman, maar Gijs Meulepas was er als de kippen bij om de bal in de rebound alsnog tegen de touwen te werken. Na de 2-0 zakte SES in en was het Handel die voorzichtig het initiatief overnam. Het resulteerde in een aantal kansjes voor de thuisploeg, maar telkens was het SES-keeper Rensco van Katwijk die een sta-in-de-weg bleek te zijn voor de Handelse voorhoede. Toch viel in blessuretijd alsnog de aansluitingstreffer. Na geklungel in de Langenboomse verdediging was het Handel-aanvoerder Peter van den Bosch die van dichtbij wist te scoren: 1-2. Niet veel later floot scheidsrechter Hoeben voor het laatst en was het SES die als winnaar van het veld stapte. Door de overwinning blijven de Langenbomenaren goed meedoen in de laatste periode en is de derde plaats nog steeds in zicht.

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux