Nieuwsarchief

Laatste nieuws

19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
25/3

SES wordt verrast op Cuijkse kunstgras

In een doelpuntrijke uitwedstrijd laat de Langenboomse formatie zich verrassen door thuisclub SIOL. SIOL speelt fysiek doch technisch en weet zo binnen een half uur op 3-0 te komen. SES lijkt zich heel even te herpakken, maar... Lees meer »

 
 

SES laat het afweten tegen Bavos: 0-2

SES heeft de goede reeks van de laatste weken niet weten door te zetten. Op eigen veld werd met 0-2 verloren van Bavos uit Bakel. SES blijft wel op plek 4 staan, maar voelt door de nederlaag de hete adem van nummer 5 Bavos in de nek.

Belangrijke afwezige aan SES-kant was doelman Rensco van Katwijk. Zijn plek werd overgenomen door Rik Verstegen. De eerste kans van de wedstrijd was voor de ploeg uit Langenboom. Gijs Bens schoot in eerste instantie op de Bavos-doelman en werkte vervolgens de rebound naast de goal. Daarna waren het de bezoekers uit Bakel die een aantal keren gevaarlijk werden. Vijf minuten voor rust viel de 0-1. Een Bakelse vrije trap werd niet goed verwerkt door keeper Verstegen, waarna het voor Bavos-spits Van Lierop een koud kunstje was om te scoren. Peter Janssen kon net voor rust nog wat terug doen voor SES, maar zijn inzet werd tot corner verwerkt door keeper Cloudemans.

Na de thee was het weer SES die als beste uit de startblokken kwam. Met name Robin Aalbers, spelend vanaf de linkerkant, kwam er meerdere malen gevaarlijk door. Na vijf minuten was het een vrije trap van diezelfde Aalbers die door Gijs Bens op de paal werd gekopt. Een aantal minuten daarna ging Aalbers zijn directe tegenstander voorbij en vond Gijs Meulepas voor de goal. Zijn inzet ging echter van dichtbij over. Vervolgens waren het weer de gasten uit Bakel die het heft in handen namen. Een kwartier voor tijd miste Bavos-speler Van Lierop nog een grote kopkans, maar een paar minuten daarna was het toch raak: 0-2. SES-speler Don Straatman werkte een Bakelse voorzet ongelukkig in eigen doel. In de laatste minuten van de wedstrijd verzuimde Bavos om de voorsprong verder uit te bouwen.

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux