Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SES laat het afweten tegen Bavos: 0-2

SES heeft de goede reeks van de laatste weken niet weten door te zetten. Op eigen veld werd met 0-2 verloren van Bavos uit Bakel. SES blijft wel op plek 4 staan, maar voelt door de nederlaag de hete adem van nummer 5 Bavos in de nek.

Belangrijke afwezige aan SES-kant was doelman Rensco van Katwijk. Zijn plek werd overgenomen door Rik Verstegen. De eerste kans van de wedstrijd was voor de ploeg uit Langenboom. Gijs Bens schoot in eerste instantie op de Bavos-doelman en werkte vervolgens de rebound naast de goal. Daarna waren het de bezoekers uit Bakel die een aantal keren gevaarlijk werden. Vijf minuten voor rust viel de 0-1. Een Bakelse vrije trap werd niet goed verwerkt door keeper Verstegen, waarna het voor Bavos-spits Van Lierop een koud kunstje was om te scoren. Peter Janssen kon net voor rust nog wat terug doen voor SES, maar zijn inzet werd tot corner verwerkt door keeper Cloudemans.

Na de thee was het weer SES die als beste uit de startblokken kwam. Met name Robin Aalbers, spelend vanaf de linkerkant, kwam er meerdere malen gevaarlijk door. Na vijf minuten was het een vrije trap van diezelfde Aalbers die door Gijs Bens op de paal werd gekopt. Een aantal minuten daarna ging Aalbers zijn directe tegenstander voorbij en vond Gijs Meulepas voor de goal. Zijn inzet ging echter van dichtbij over. Vervolgens waren het weer de gasten uit Bakel die het heft in handen namen. Een kwartier voor tijd miste Bavos-speler Van Lierop nog een grote kopkans, maar een paar minuten daarna was het toch raak: 0-2. SES-speler Don Straatman werkte een Bakelse voorzet ongelukkig in eigen doel. In de laatste minuten van de wedstrijd verzuimde Bavos om de voorsprong verder uit te bouwen.

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux