Nieuwsarchief

Laatste nieuws

22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
 

Langenbooms verzet houdt geen stand

Langenbooms verzet houdt geen stand

 

Voor het oog van zo’n 190 supporters fluit scheidsrechter Sahiner voor de aanvang van de wedstrijd op Langenbooms sportpark de Kogelberg. Volkel strijdt nog voor de titel, terwijl SES gevestigd staat bovenin de middenmoot van klasse 4G.

 

Dit verschil op de ranglijst is ook te zien in het spel van de eerste helft. Hoewel de periodetitel voor SES nog niet uit zicht is, is het Volkel dat sterk uit de startblokken komt. Zij zijn gretig, wat resulteert in enkele grote kansen in het eerste kwartier. Roy van Hinthum komt zelfs oog in oog met doelman Rensco van Katwijk te staan, maar de Langenboomse sluitpost redt. Kort daarvoor mist een knappe volley van Stijn van Cuijk doel. Hierna herpakt SES zichzelf, en het veldoverwicht van Volkel wordt minder. Tot grote kansen voor Langenboom komt het echter niet. Van Cuijk valt wederom op, met een technisch schot binnen het zestienmetergebied. Van Katwijk weet de bal tot corner te verwerken.

 

De tweede helft ziet er ongeveer hetzelfde uit. Weinig grote kansen aan beide kanten. In de 75e minuut lijkt Langenboomse aanvaller Robin Aalbers na zijn passeerbeweging neergehaald te worden in het zestienmetergebied. Scheidsrechter Sahiner wil niets van een penalty weten. Vijf minuten later wordt Volkelse aanvoerder Ruud Verstegen wèl afgefloten, wegens een mild vergrijp op Gijs Bens. De vrije trap die hieruit volgt, wordt ternauwernood tot corner verwerk door doelman Rob van de Zanden. Aan de andere zijde keept van Katwijk een goede wedstrijd. Echter, bij een dieptepass op invaller Theo Peerenboom twijfelt hij met uitkomen. Deze inschattingsfout wordt SES uiteindelijk fataal. Peerenboom profiteert, 0-1. Trainer Foederer grijpt in en sommeert zijn mannen risico’s te nemen. In de laatste minuut belandt een voorzet van rechts op het hoofd van Van Hinthum die de eindstand bepaalt: 0-2.

 

SES – Volkel 0-2 (0-0)

85. Theo Peerenboom 0-1, 90. Roy van Hinthum 0-2

Scheidsrechter: Sahiner, B

Toeschouwers: 193

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux