Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

Langenbooms verzet houdt geen stand

Langenbooms verzet houdt geen stand

 

Voor het oog van zo’n 190 supporters fluit scheidsrechter Sahiner voor de aanvang van de wedstrijd op Langenbooms sportpark de Kogelberg. Volkel strijdt nog voor de titel, terwijl SES gevestigd staat bovenin de middenmoot van klasse 4G.

 

Dit verschil op de ranglijst is ook te zien in het spel van de eerste helft. Hoewel de periodetitel voor SES nog niet uit zicht is, is het Volkel dat sterk uit de startblokken komt. Zij zijn gretig, wat resulteert in enkele grote kansen in het eerste kwartier. Roy van Hinthum komt zelfs oog in oog met doelman Rensco van Katwijk te staan, maar de Langenboomse sluitpost redt. Kort daarvoor mist een knappe volley van Stijn van Cuijk doel. Hierna herpakt SES zichzelf, en het veldoverwicht van Volkel wordt minder. Tot grote kansen voor Langenboom komt het echter niet. Van Cuijk valt wederom op, met een technisch schot binnen het zestienmetergebied. Van Katwijk weet de bal tot corner te verwerken.

 

De tweede helft ziet er ongeveer hetzelfde uit. Weinig grote kansen aan beide kanten. In de 75e minuut lijkt Langenboomse aanvaller Robin Aalbers na zijn passeerbeweging neergehaald te worden in het zestienmetergebied. Scheidsrechter Sahiner wil niets van een penalty weten. Vijf minuten later wordt Volkelse aanvoerder Ruud Verstegen wèl afgefloten, wegens een mild vergrijp op Gijs Bens. De vrije trap die hieruit volgt, wordt ternauwernood tot corner verwerk door doelman Rob van de Zanden. Aan de andere zijde keept van Katwijk een goede wedstrijd. Echter, bij een dieptepass op invaller Theo Peerenboom twijfelt hij met uitkomen. Deze inschattingsfout wordt SES uiteindelijk fataal. Peerenboom profiteert, 0-1. Trainer Foederer grijpt in en sommeert zijn mannen risico’s te nemen. In de laatste minuut belandt een voorzet van rechts op het hoofd van Van Hinthum die de eindstand bepaalt: 0-2.

 

SES – Volkel 0-2 (0-0)

85. Theo Peerenboom 0-1, 90. Roy van Hinthum 0-2

Scheidsrechter: Sahiner, B

Toeschouwers: 193

Zondag 21/01 om 12.00


UDI 2 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux