Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

Beleid gebruik velden

Beleid gebruik velden  (Geldig tot en met augustus 2015)

Dit beleid is geschreven met als doel een duidelijk beeld te geven richting het kader van SES voor wat betreft het gebruik van wedstrijd,- en trainingsvelden tegen en na einde competitie en bij de hervatting van het nieuwe seizoen.

1. Algemene regels

A. Veld 4 zal vanaf komend najaar in gebruik genomen gaan worden. Dit veld zal in het eerste jaar beperkt in gebruik genomen gaan worden. De trainingsbelasting zal nog erg laag zijn. Het veld wordt alleen gebruikt bij trainingen als de rest van de velden vol in gebruik zijn. Dit veld kan incidenteel ook ingezet worden voor (vriendschappelijke) wedstrijden.

B. Beslissingen over het wel of niet trainen liggen bij de trainer. Alleen in gevallen dat het veld gevaar oplevert voor de spelers, bijvoorbeeld door een harde onderlaag en zachte bovenlaag, kan de club besluiten om alle trainingen af te gelasten. Dit wordt dan aangegeven door de coördinator veldgebruik. Uitzondering op deze regel is het gebruik van veld 4, omdat we deze bespeelbaar willen houden tot aan het einde van het seizoen. Er kunnen hier dus eerder afgelastingen aangegeven worden.

2. Zomermaanden

A. In de periode van 1 juni tot 1 augustus mag er door niemand gebruik gemaakt worden van alle voetbalvelden.

3. Begin van het seizoen

A. In de week voorafgaande aan de Langenboomse kermis, kan er gebruik gemaakt worden van de velden. Als er trainers zijn die in deze week, of een week later, al zouden willen beginnen met trainen, dan kan hier een verzoek toe worden gedaan bij de coördinator veldgebruik. Deze zal vervolgens een schema maken voor de eerste en tweede trainingsweek. Indien hiervoor te veel aanvragen zijn zullen de prestatieve teams voorrang hebben.

B. Een week na de Langenboomse kermis mag iedereen beginnen met trainen. Deze trainingen zijn op de trainingsvelden volgens het seizoenschema.

4. Einde van het seizoen

A. In de eerste 2 weken na het verzetten van de klok blijft iedereen trainen op het trainingsveld.

B. Daarna kunnen de teams die nog belangen hebben in de competitie of beker een aanvraag bij de coördinator veldgebruik doen om op veld 1 of 2 te trainen. De coördinator veldgebruik zal bekijken of deze aanvraag goedgekeurd wordt en zal hiervoor vervolgens een schema maken. Hierbij mag alleen gebruik gemaakt worden van 16-meterlijn tot 16-meterlijn.

C. De coördinator veldgebruik zal vervolgens aangeven wanneer er door de rest van de teams gebruikt gemaakt mag worden van veld 1 en 2 en ook wanneer er niet meer gebruik gemaakt mag worden van de trainingsvelden, omdat deze in onderhoud zijn.

D. In deze periode zijn er ook regelmatig inhaalwedstrijden doordeweeks, scheidsrechterscursussen of andere activiteiten buiten het trainen om. Deze activiteiten hebben voorrang op trainingen, maar moeten wel overlegd worden met de coördinator veldgebruik.

 

Van al deze regels kan afgeweken worden, in de meeste gevallen in verband met weersomstandigheden. De veldencommissie is hierin leidend. Afwijkende afspraken zullen altijd gecommuniceerd worden via de coördinator veldgebruik.

Hoofdbestuur en veldencommissie

Coördinator veldgebruik: Carlo Raijmakers, 06-10055976, carlo_raijmakers@hotmail.com

 

foto velden

 

 

 

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux