Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

Beleid gebruik velden

Beleid gebruik velden  (Geldig tot en met augustus 2015)

Dit beleid is geschreven met als doel een duidelijk beeld te geven richting het kader van SES voor wat betreft het gebruik van wedstrijd,- en trainingsvelden tegen en na einde competitie en bij de hervatting van het nieuwe seizoen.

1. Algemene regels

A. Veld 4 zal vanaf komend najaar in gebruik genomen gaan worden. Dit veld zal in het eerste jaar beperkt in gebruik genomen gaan worden. De trainingsbelasting zal nog erg laag zijn. Het veld wordt alleen gebruikt bij trainingen als de rest van de velden vol in gebruik zijn. Dit veld kan incidenteel ook ingezet worden voor (vriendschappelijke) wedstrijden.

B. Beslissingen over het wel of niet trainen liggen bij de trainer. Alleen in gevallen dat het veld gevaar oplevert voor de spelers, bijvoorbeeld door een harde onderlaag en zachte bovenlaag, kan de club besluiten om alle trainingen af te gelasten. Dit wordt dan aangegeven door de coördinator veldgebruik. Uitzondering op deze regel is het gebruik van veld 4, omdat we deze bespeelbaar willen houden tot aan het einde van het seizoen. Er kunnen hier dus eerder afgelastingen aangegeven worden.

2. Zomermaanden

A. In de periode van 1 juni tot 1 augustus mag er door niemand gebruik gemaakt worden van alle voetbalvelden.

3. Begin van het seizoen

A. In de week voorafgaande aan de Langenboomse kermis, kan er gebruik gemaakt worden van de velden. Als er trainers zijn die in deze week, of een week later, al zouden willen beginnen met trainen, dan kan hier een verzoek toe worden gedaan bij de coördinator veldgebruik. Deze zal vervolgens een schema maken voor de eerste en tweede trainingsweek. Indien hiervoor te veel aanvragen zijn zullen de prestatieve teams voorrang hebben.

B. Een week na de Langenboomse kermis mag iedereen beginnen met trainen. Deze trainingen zijn op de trainingsvelden volgens het seizoenschema.

4. Einde van het seizoen

A. In de eerste 2 weken na het verzetten van de klok blijft iedereen trainen op het trainingsveld.

B. Daarna kunnen de teams die nog belangen hebben in de competitie of beker een aanvraag bij de coördinator veldgebruik doen om op veld 1 of 2 te trainen. De coördinator veldgebruik zal bekijken of deze aanvraag goedgekeurd wordt en zal hiervoor vervolgens een schema maken. Hierbij mag alleen gebruik gemaakt worden van 16-meterlijn tot 16-meterlijn.

C. De coördinator veldgebruik zal vervolgens aangeven wanneer er door de rest van de teams gebruikt gemaakt mag worden van veld 1 en 2 en ook wanneer er niet meer gebruik gemaakt mag worden van de trainingsvelden, omdat deze in onderhoud zijn.

D. In deze periode zijn er ook regelmatig inhaalwedstrijden doordeweeks, scheidsrechterscursussen of andere activiteiten buiten het trainen om. Deze activiteiten hebben voorrang op trainingen, maar moeten wel overlegd worden met de coördinator veldgebruik.

 

Van al deze regels kan afgeweken worden, in de meeste gevallen in verband met weersomstandigheden. De veldencommissie is hierin leidend. Afwijkende afspraken zullen altijd gecommuniceerd worden via de coördinator veldgebruik.

Hoofdbestuur en veldencommissie

Coördinator veldgebruik: Carlo Raijmakers, 06-10055976, carlo_raijmakers@hotmail.com

 

foto velden

 

 

 

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux