Nieuwsarchief

Laatste nieuws

13/7

Indeling met veel derby's voor S.E.S. 1

De KNVB heeft de nieuwe competitieindelingen bekend gemaakt. Voor S.E.S. 1 betekent dit een mooie indeling vol met derby's. Een seizoen om naar uit te zien dus voor zowel voetballers als supporters. Hieronder de gehele indeli... Lees meer »

 
10/7

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Wij zoeken voor aankomend seizoen kantinepersoneel voor de zaterdag en zondag wedstrijden. Samen in een team van gemotiveerde vrijwilligers onze gasten, spelers en leden voorzien van een hapje en drankje! Je kunt je opgeven ... Lees meer »

 
25/6

Herman Sommers vrijwilliger van het jaar

Tijdens het 50-jarig jubileum van de SES-veteranenafdeling op zaterdag 9 juni werd Herman Sommers gehuldigd als vrijwilliger van het jaar. Elk jaar wordt een lid van SES in de bloemetjes gezet, ontvangt een oorkonde en een b... Lees meer »

 
14/6

Wo. 20 juni 17.00 uur Kennismakingsevent kinderen t/m groep 4

... Lees meer »

 
13/6

Jeugdkampioenendag 2018

Op zondag 10 juni was de 42e jeugdkampioenendag van SES op sportpark “DE KOGELBERG” . Onder prachtige weersomstandigheden werd door ruim 80 jeugdspelers en speelsters gestreden om de titel sportman/sportvrouw 2018... Lees meer »

 
13/6

16 juni a.s. 10e editie 7x7 Gezelligheidstoernooi

Op zaterdag 16 juni is het weer zover! Het inmiddels traditionele gezelligheidstoernooi staat voor de tiende keer op het programma!    Programma 08:30 uur Sportpark open09:30 uur Aanvang toernooi+/- 18:30 uu... Lees meer »

 
13/6

Indeling jeugd 2018 - 2019 ( meiden )

De indeling voor de meiden afdeling is nu ook klaar:Indeling meiden 2018 / 2019 Mocht u vragen hebben, dan kunt u deze bij Frank Burgers ( contactpersoon tc ) stellen.... Lees meer »

 
2/6

Indeling jeugd 2018-2019

Na overleg met technische commissie, jeugdcommissie en alle leiders en trainers is dit de indeling van de jeugd voor het seizoen 2018/2019: Indeling jeugd 2018 - 2019 (excel bestand) De afdeling jongens is klaar, op enkele ... Lees meer »

 
 

Beleid gebruik velden

Beleid gebruik velden  (Geldig tot en met augustus 2015)

Dit beleid is geschreven met als doel een duidelijk beeld te geven richting het kader van SES voor wat betreft het gebruik van wedstrijd,- en trainingsvelden tegen en na einde competitie en bij de hervatting van het nieuwe seizoen.

1. Algemene regels

A. Veld 4 zal vanaf komend najaar in gebruik genomen gaan worden. Dit veld zal in het eerste jaar beperkt in gebruik genomen gaan worden. De trainingsbelasting zal nog erg laag zijn. Het veld wordt alleen gebruikt bij trainingen als de rest van de velden vol in gebruik zijn. Dit veld kan incidenteel ook ingezet worden voor (vriendschappelijke) wedstrijden.

B. Beslissingen over het wel of niet trainen liggen bij de trainer. Alleen in gevallen dat het veld gevaar oplevert voor de spelers, bijvoorbeeld door een harde onderlaag en zachte bovenlaag, kan de club besluiten om alle trainingen af te gelasten. Dit wordt dan aangegeven door de coördinator veldgebruik. Uitzondering op deze regel is het gebruik van veld 4, omdat we deze bespeelbaar willen houden tot aan het einde van het seizoen. Er kunnen hier dus eerder afgelastingen aangegeven worden.

2. Zomermaanden

A. In de periode van 1 juni tot 1 augustus mag er door niemand gebruik gemaakt worden van alle voetbalvelden.

3. Begin van het seizoen

A. In de week voorafgaande aan de Langenboomse kermis, kan er gebruik gemaakt worden van de velden. Als er trainers zijn die in deze week, of een week later, al zouden willen beginnen met trainen, dan kan hier een verzoek toe worden gedaan bij de coördinator veldgebruik. Deze zal vervolgens een schema maken voor de eerste en tweede trainingsweek. Indien hiervoor te veel aanvragen zijn zullen de prestatieve teams voorrang hebben.

B. Een week na de Langenboomse kermis mag iedereen beginnen met trainen. Deze trainingen zijn op de trainingsvelden volgens het seizoenschema.

4. Einde van het seizoen

A. In de eerste 2 weken na het verzetten van de klok blijft iedereen trainen op het trainingsveld.

B. Daarna kunnen de teams die nog belangen hebben in de competitie of beker een aanvraag bij de coördinator veldgebruik doen om op veld 1 of 2 te trainen. De coördinator veldgebruik zal bekijken of deze aanvraag goedgekeurd wordt en zal hiervoor vervolgens een schema maken. Hierbij mag alleen gebruik gemaakt worden van 16-meterlijn tot 16-meterlijn.

C. De coördinator veldgebruik zal vervolgens aangeven wanneer er door de rest van de teams gebruikt gemaakt mag worden van veld 1 en 2 en ook wanneer er niet meer gebruik gemaakt mag worden van de trainingsvelden, omdat deze in onderhoud zijn.

D. In deze periode zijn er ook regelmatig inhaalwedstrijden doordeweeks, scheidsrechterscursussen of andere activiteiten buiten het trainen om. Deze activiteiten hebben voorrang op trainingen, maar moeten wel overlegd worden met de coördinator veldgebruik.

 

Van al deze regels kan afgeweken worden, in de meeste gevallen in verband met weersomstandigheden. De veldencommissie is hierin leidend. Afwijkende afspraken zullen altijd gecommuniceerd worden via de coördinator veldgebruik.

Hoofdbestuur en veldencommissie

Coördinator veldgebruik: Carlo Raijmakers, 06-10055976, carlo_raijmakers@hotmail.com

 

foto velden

 

 

 

Agenda
Momenteel geen agenda items.

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux