Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

Voetbaltraining met PSV speelster Danielle vd Donk en Burgemeester Walraven

Woensdagmiddag 23 april kunnen alle jeugdige voetbalsters en voetballers een training meemaken met PSV voetbalster Danielle van de Donk. Danielle speelt ook in het Nederlands dameselftal en is sportcoach van de Beweegtuin Mill bij de Brabantse Dorpen Derby. Maar ook burgemeester Walraven van de gemeente Mill en Sint Hubert is geen onverdienstelijk voetballer. Hij is een groot fan van PSV en speelt in het Nederlands burgemeesterselftal.

Danielle van de Donk zal woensdagmiddag 23 april een training verzorgen in de Groespeel en de Kanaalzone. Daar zal de Beweegtuin gerealiseerd worden, waarmee Stichting Activiteiten Mill finalist is in de Brabantse Dorpen Derby. Na de training is er uiteraard een voetbalwedstrijdje, de jongens tegen de meisjes. Burgemeester Walraven zal als coach voor de jongens actief zijn en Danielle voor de meisjes. Natuurlijk is er ook een mogelijkheid even met Danielle op de foto te gaan.

Zin om deel te nemen? Kom dan woensdagmiddag 23 april tussen 14.00 uur en 14.30 uur naar het Glazen huis op het kerkplein in Mill. Daar vandaan vertrekken de sporters, op de fiets of te voet naar de Groespeel voor een training en vervolgens een potje voetbal op het Julianapark. Hierbij zal ook een camera van Omroep Brabant aanwezig zijn om TV opnames te maken.

Vergeet overigens niet om tevoren even je stem uit te brengen op de Beweegtuin Mill via www.brabant.nl/dorpenderby

 

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux