Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

Voetbaltraining met PSV speelster Danielle vd Donk en Burgemeester Walraven

Woensdagmiddag 23 april kunnen alle jeugdige voetbalsters en voetballers een training meemaken met PSV voetbalster Danielle van de Donk. Danielle speelt ook in het Nederlands dameselftal en is sportcoach van de Beweegtuin Mill bij de Brabantse Dorpen Derby. Maar ook burgemeester Walraven van de gemeente Mill en Sint Hubert is geen onverdienstelijk voetballer. Hij is een groot fan van PSV en speelt in het Nederlands burgemeesterselftal.

Danielle van de Donk zal woensdagmiddag 23 april een training verzorgen in de Groespeel en de Kanaalzone. Daar zal de Beweegtuin gerealiseerd worden, waarmee Stichting Activiteiten Mill finalist is in de Brabantse Dorpen Derby. Na de training is er uiteraard een voetbalwedstrijdje, de jongens tegen de meisjes. Burgemeester Walraven zal als coach voor de jongens actief zijn en Danielle voor de meisjes. Natuurlijk is er ook een mogelijkheid even met Danielle op de foto te gaan.

Zin om deel te nemen? Kom dan woensdagmiddag 23 april tussen 14.00 uur en 14.30 uur naar het Glazen huis op het kerkplein in Mill. Daar vandaan vertrekken de sporters, op de fiets of te voet naar de Groespeel voor een training en vervolgens een potje voetbal op het Julianapark. Hierbij zal ook een camera van Omroep Brabant aanwezig zijn om TV opnames te maken.

Vergeet overigens niet om tevoren even je stem uit te brengen op de Beweegtuin Mill via www.brabant.nl/dorpenderby

 

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux