Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

S.E.S. gaat strijden om een plekje in de 3e klasse

In de laatste competitiewedstrijd van het seizoen tegen Milheezer Boys dwong S.E.S. middels een zwaarbevochte 2-1 overwining op de opponent, die ook nog streed voor een nacompetitieplek, en een aantal gunstige andere uitslagen niet geheel verwacht een plek af in de nacompetitie.

Als hoogste geeindigde team zonder reguliere periodetitel, S.E.S. eindigt de competitie op een mooie 4e plek, neemt S.E.S. de periodetitel over van de kampioen. Echter deze kampioen is nog niet bekend. A.s. donderdag 8 mei namelijk gaan SV Milsbeek en Volkel om 19.00 uur op het sportpark van Juliana Mill strijden om de titel van de 4e klasse G. Afhankelijk van wie de winnaar wordt  van deze beslissingswedstrijd en zich dus op mag maken voor een kampioensfeest in extremis, wordt duidelijk wiens periodetitel S.E.S. over zal nemen en wie de tegenstander zal worden in de de 1e ronde van de nacompetitie. De tegenstander zal in ieder geval een van de periodetitelwinnaars uit de 4e klasse H zijn. Om duidelijkheid te scheppen in de mogelijke scenario's en de route naar de 3e klasse hieronder een overzicht. S.E.S. zal in ieder geval zondag 11 mei a.s. starten met een thuiswedstrijd in een tweeluik tegen Mariahout of Boskant. De return zal plaatsvinden op zondag 18 mei. De geplande afscheidswedstrijd van Jaap van de Vorle op zaterdag 17 mei komt hiermee in het gedrang. Meer info over het al dan niet doorgaan van deze wedstrijd zal snel volgen ondermeer via deze website.

We wensen spelers en technische staf veel succes in de jacht op promotie naar de 3e klasse en hopen dat vele supporters het team wederom, zowel uit als thuis, zullen ondersteunen.

Nacomp. 13-14 – Standaard zondag Zuid 2

3e klas D — 4e klas G – H ===

    1e Periode 4e kl. G 2e Periode 4e kl. H  
11 mei A SV Milsbeek / SES Mariahout -
    2e Periode 4e kl. H 1e Periode 4e kl. G  
18 mei A Mariahout SV Milsbeek / SES -
    3e Periode 4e kl. G 1e Periode 4e kl. H  
11 mei B Volkel / SES Boskant -
    1e Periode 4e kl. H 3e Periode 4e kl. G  
18 mei B Boskant Volkel / SES -
    3e Periode 4e kl. H 2e Periode 4e kl. G  
11 mei C Cito Bavos -
    2e Periode 4e kl. G 3e Periode 4e kl. H  
18 mei C Bavos Cito -
    Halve finale    
    Nummer 10 3e klas D Winnaar A  
25 mei D Venhorst   -
    Winnaar A Nummer 10 3e klas D  
01 jun D   Venhorst -
    Winnaar B Winnaar C  
25 mei E     -
    Winnaar C Winnaar B  
01 jun E     -
    Finale    
    Winnaar D Winnaar E  
09 jun F  

 

 

 

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux