Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

Afscheidswedstrijd Jaap van de Vorle (zaterdag 17 mei)

Clubicoon, hoofdsponsor en speler Jaap van de Vorle gaat na dit seizoen afscheid nemen van het 1ste elftal. Daar waar hij op enkele wedstrijden na het recordaantal (John Verstegen) zou gaan behalen. Jaap speelde zijn eerste wedstrijd in 1 in het seizoen 1995-1996. Jaap gaat dus ver de geschiedenis terug.

Inmiddels is Jaap vader van een drieling en runt hij een groot tentenverhuurbedrijf. Dit in combinatie met het 1ste elftal en trainingen zijn tot zijn grote spijt niet meer te realiseren. Het is jammer afscheid te moeten nemen van een speler als Jaap. Maar zijn keuze is begrijpelijk. Onder de spelersgroep, leiding en de club is dat het gevoel wat er heerst.

Maar! Om Jaap een waardig afscheid te geven zien we hem graag nog één keer schitteren (buiten de nacompetitie uiteraard) Dus is er een AFSCHEIDSWEDSTRIJD georganiseerd. Jaap zal zowel bij het huidige als bij het oude SES 1 spelen.

Ruim 15 oud SES 1-spelers zijn opgetrommeld het huidige SES 1 te verslaan. En ze hebben grootste plannen blijkt tijdens de SES BBQ van 4 mei. Zonder een 3e helft geen voetbal. Dus ook daar wordt voor gezorgd.

Op een rijtje

- SES 1 – Oud SES 1

- Zaterdag 17 mei ’14

- Aanvang wedstrijd: 18.00 uur

- Sportpark SES

- Na afloop feest in de kantine

 

Komt allen!

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux