Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

Eerste nacompetitieduel SES eindigt in gelijkspel

Een regenachtige Kogelberg vormde het decor van de eerste nacompetitiewedstrijd voor promotie naar de derde klasse. SES stuitte tegen een goed voetballend Boskant, met oud SES trainer Henry van Wanrooij op de bank van de gasten, waartegen SES maar moeilijk kansen wisten te creëren. SES mag uiteindelijk blij zijn met het 1-1 gelijkspel, al zullen boze tongen beweren dat de scheidsrechter een behoorlijke pap in de lepel heeft gegoten.

In het eerste kwartier had SES het lastig tegen Boskant, wat in de 4e klasse H tweede is geëindigd, wat al snel resulteerde in een tweetal kansen. Gelukkig wist de uitblinkende Rensco van Katwijk deze te pareren. Halverwege de eerste helft dan eindelijk de eerste goede aanval van de thuisploeg. Een prachtige steekpass van Gijs Meulepas bereikte Gijs Bens, die keeper Erwin Brouwers omspeelde. Deze belette met beide armen echter Gijs Bens van scoren af. Een terechte penalty, maar Boskant mag van geluk spreken dat scheidsrechter van der Laan deze actie bekeurde met slechts een gele kaart. Gijs Meulepas mistte het buitenkansje niet, strak in de hoek zorgde hij voor de 1-0 op het scorebord. Boskant drong echter meteen weer aan, maar schoten vanuit de tweede lijn werden wederom knap gepakt door de SES goalie.

Na de thee drong Boskant nog meer aan en voetbalde ook beter, maar kwam op een wel heel fortuinlijke manier op de gelijkmaker. Een lange bal van achteruit werd koppend verwerkt door Ron Ghijssen. Hij kopte hier echt tegen de arm van Jari Lukassen aan. Ietwat ongelukkig, maar de leidsman zag er een penalty in, feilloos binnen geschoten door Rens van de Wijdeven, 1-1. Hierna kwam SES er eigenlijk niet meer aan te pas, maar ook Boskant mistte scherpte. In de laatste 20 minuten een viertal opgelegde kansen voor Boskant, maar telkens was of de bal net naast of over, of was het Rensco van Katwijk die in de weg lag. In de laatste minuut was de beste kans nog voor de ingevallen Mark Tielemans. Hij zag zijn volley vanuit een corner net over gaan. Volgende week zondag de return in Boskant, waar de beslissing zal vallen wie klaar is, en wie hoogstwaarschijnlijk Bavos (1-4 gewonnen van Cito) in de 2e ronde mag ontvangen.

SES - Boskant 1-1 (1-0)
25. Gijs Meulepas 1-0 pen., 51. Rens van de Wijdeven 1-1 pen.

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux