Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

Eerste nacompetitieduel SES eindigt in gelijkspel

Een regenachtige Kogelberg vormde het decor van de eerste nacompetitiewedstrijd voor promotie naar de derde klasse. SES stuitte tegen een goed voetballend Boskant, met oud SES trainer Henry van Wanrooij op de bank van de gasten, waartegen SES maar moeilijk kansen wisten te creëren. SES mag uiteindelijk blij zijn met het 1-1 gelijkspel, al zullen boze tongen beweren dat de scheidsrechter een behoorlijke pap in de lepel heeft gegoten.

In het eerste kwartier had SES het lastig tegen Boskant, wat in de 4e klasse H tweede is geëindigd, wat al snel resulteerde in een tweetal kansen. Gelukkig wist de uitblinkende Rensco van Katwijk deze te pareren. Halverwege de eerste helft dan eindelijk de eerste goede aanval van de thuisploeg. Een prachtige steekpass van Gijs Meulepas bereikte Gijs Bens, die keeper Erwin Brouwers omspeelde. Deze belette met beide armen echter Gijs Bens van scoren af. Een terechte penalty, maar Boskant mag van geluk spreken dat scheidsrechter van der Laan deze actie bekeurde met slechts een gele kaart. Gijs Meulepas mistte het buitenkansje niet, strak in de hoek zorgde hij voor de 1-0 op het scorebord. Boskant drong echter meteen weer aan, maar schoten vanuit de tweede lijn werden wederom knap gepakt door de SES goalie.

Na de thee drong Boskant nog meer aan en voetbalde ook beter, maar kwam op een wel heel fortuinlijke manier op de gelijkmaker. Een lange bal van achteruit werd koppend verwerkt door Ron Ghijssen. Hij kopte hier echt tegen de arm van Jari Lukassen aan. Ietwat ongelukkig, maar de leidsman zag er een penalty in, feilloos binnen geschoten door Rens van de Wijdeven, 1-1. Hierna kwam SES er eigenlijk niet meer aan te pas, maar ook Boskant mistte scherpte. In de laatste 20 minuten een viertal opgelegde kansen voor Boskant, maar telkens was of de bal net naast of over, of was het Rensco van Katwijk die in de weg lag. In de laatste minuut was de beste kans nog voor de ingevallen Mark Tielemans. Hij zag zijn volley vanuit een corner net over gaan. Volgende week zondag de return in Boskant, waar de beslissing zal vallen wie klaar is, en wie hoogstwaarschijnlijk Bavos (1-4 gewonnen van Cito) in de 2e ronde mag ontvangen.

SES - Boskant 1-1 (1-0)
25. Gijs Meulepas 1-0 pen., 51. Rens van de Wijdeven 1-1 pen.

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux