Nieuwsarchief

Laatste nieuws

19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
25/3

SES wordt verrast op Cuijkse kunstgras

In een doelpuntrijke uitwedstrijd laat de Langenboomse formatie zich verrassen door thuisclub SIOL. SIOL speelt fysiek doch technisch en weet zo binnen een half uur op 3-0 te komen. SES lijkt zich heel even te herpakken, maar... Lees meer »

 
 

Boskant trekt aan langste eind in boeiend duel

BOSKANT – SES heeft de terugwedstrijd in de eerste ronde van de nacompetitie met 3-2 verloren in en tegen Boskant. Hiermee mag Boskant zich over twee wedstrijden de sterkste noemen en zit het seizoen voor SES erop. De ploeg van Claus Foederer speelt daardoor volgend jaar gewoon weer in de vierde klasse. Doelpuntenmakers aan Langenboomse zijde waren Tim Cuppen en Gijs Bens.

 

Boskant en SES maakte er een echte nacompetitiewedstrijd van, met veel spanning over en weer. De thuisploeg ging voortvarend van start en kwam na 6 minuten al op voorsprong. Een corner werd bij de eerste paal door Geert van Gils binnengewerkt: 1-0. Het antwoord van SES liet niet lang op zich wachten. In de 10e minuut was het Tim Cuppen die met een schot vanaf rand zestien de stand weer gelijk trok. Na enkele kansen voor Boskant nam SES na een half uur spelen het initiatief over, wat resulteerde in een 1-2 voorsprong. Aanvaller Gijs Bens verschalkte de Boskantse doelman met een fraai afstandsschot.

 

Na de rust ging de wedstrijd wederom over en weer. Voor SES was het weer Gijs Bens die gevaarlijk was, maar het doelpunt viel aan de andere kant. SES-doelman Van Katwijk stond aan de grond genageld bij een afstandsschot van Geert van Gils, die zodoende de stand weer gelijk trok. In de 60e minuut werd het zelfs 3-2: een Boskantse voorzet viel recht voor de voeten van Maikel Merks, die vervolgens binnenschoot. In een spannende slotfase kregen zowel Boskant als SES nog goede kansen, maar beide keepers zorgden ervoor dat er niet meer gescoord werd. Door de 1-1 in het eerste duel is Boskant daarmee de sterkste in het tweeluik. Voor SES betekent de nederlaag het einde van het seizoen. Aanvoerder Jaap van de Vorle maakte hiermee zijn laatste minuten als speler van SES 1.

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux