Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

Boskant trekt aan langste eind in boeiend duel

BOSKANT – SES heeft de terugwedstrijd in de eerste ronde van de nacompetitie met 3-2 verloren in en tegen Boskant. Hiermee mag Boskant zich over twee wedstrijden de sterkste noemen en zit het seizoen voor SES erop. De ploeg van Claus Foederer speelt daardoor volgend jaar gewoon weer in de vierde klasse. Doelpuntenmakers aan Langenboomse zijde waren Tim Cuppen en Gijs Bens.

 

Boskant en SES maakte er een echte nacompetitiewedstrijd van, met veel spanning over en weer. De thuisploeg ging voortvarend van start en kwam na 6 minuten al op voorsprong. Een corner werd bij de eerste paal door Geert van Gils binnengewerkt: 1-0. Het antwoord van SES liet niet lang op zich wachten. In de 10e minuut was het Tim Cuppen die met een schot vanaf rand zestien de stand weer gelijk trok. Na enkele kansen voor Boskant nam SES na een half uur spelen het initiatief over, wat resulteerde in een 1-2 voorsprong. Aanvaller Gijs Bens verschalkte de Boskantse doelman met een fraai afstandsschot.

 

Na de rust ging de wedstrijd wederom over en weer. Voor SES was het weer Gijs Bens die gevaarlijk was, maar het doelpunt viel aan de andere kant. SES-doelman Van Katwijk stond aan de grond genageld bij een afstandsschot van Geert van Gils, die zodoende de stand weer gelijk trok. In de 60e minuut werd het zelfs 3-2: een Boskantse voorzet viel recht voor de voeten van Maikel Merks, die vervolgens binnenschoot. In een spannende slotfase kregen zowel Boskant als SES nog goede kansen, maar beide keepers zorgden ervoor dat er niet meer gescoord werd. Door de 1-1 in het eerste duel is Boskant daarmee de sterkste in het tweeluik. Voor SES betekent de nederlaag het einde van het seizoen. Aanvoerder Jaap van de Vorle maakte hiermee zijn laatste minuten als speler van SES 1.

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux