Nieuwsarchief

Laatste nieuws

19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
25/3

SES wordt verrast op Cuijkse kunstgras

In een doelpuntrijke uitwedstrijd laat de Langenboomse formatie zich verrassen door thuisclub SIOL. SIOL speelt fysiek doch technisch en weet zo binnen een half uur op 3-0 te komen. SES lijkt zich heel even te herpakken, maar... Lees meer »

 
 

Uitnodiging Rabo Voetbalacademie bij UDI'19

Graag willen we je op de hoogte brengen van de mogelijkheid om deel te nemen aan de Rabo Voetbalacademie bij UDI’19. Deze opleiding is reeds 5 sessies van een half seizoen gehouden, tot volle tevredenheid van vele talenten en hun ouders. In deze tijd heeft het team net als alle deelnemers heel veel geleerd. De 3 geroutineerde coaches Harry Blokhuis, Guus Boyon en Rob van Alphen (allen EUFA coach I)geven sturing aan een team van jonge talentvolle trainers en medewerkers, zodat alle deelnemers verbeteren op alle facetten van het voetbal maar er tevens veel plezier aan beleven. Niet enkel technische training en passeervormen, nee alle facetten van het voetbal komen aan bod. We hebben als academie goed naar ons zelf gekeken, goed naar de ouders geluisterd, maar zeker ook naar de  kinderen / deelnemers zelf. Het is tijd voor een verandering waarbij we wederom stappen voorwaarts zetten. Een hoogtepunt van de academie was het bezoek voor de 10 meest getalenteerde deelnemers aan NEC of PSV . Dit gaat komend seizoen veranderen; elke deelnemer gaat een middag op Masterclass bij of NEC of PSV. Ook hebben we de intensiteit aangepast aan de wensen van de deelnemers en hun ouders. Soms moeten kinderen huiswerk maken, soms naar muziekles of een andere sport beoefenen, soms naar een verjaardagspartijtje, maar ook soms gewoon lekker met hun vriendjes of vriendinnetjes spelen. Vandaar dat we de intensiteit terug gebracht hebben naar ongeveer 1 middag per 14 dagen”.

Afgelopen seizoen is de academie bezocht door profvoetballers als Titon van PSV en Eloy Room van Vitesse. “dat zijn wel de kersen op de taart”. Hierdoor konden de deelnemers met deze heren op de foto, handtekeningen vragen,  zijn ze erg leuk met kinderen en doen ze hun best om hun kwaliteiten over te brengen. Dit houden we erin…

De nieuwe Rabovoetbalacademie  start op 9 september op het Sportpark van UDI’19.  We gaan het komende seizoen de voetbalopleiding houden gedurende het gehele seizoen. Ongeveer één keer in de 2 weken op de woensdagmiddag. Deelnemers krijgn huiswerk mee en wij zijn ervan overtuigd dat wij ze op deze manier meer kunnen leren en op een nog plezierigere manier. Ook de nieuwe Hoofd Jeugdopleiding Ruben van de Water wordt één van de trainers komend seizoen. Hij heeft veel ervaring en is docent bij de KNVB.

Daarnaast krijgt men natuurlijk het felbegeerde RVU tenue met trainingspak, dat wordt later vast een collectoritem. We gaan 8 trainingen voor de winterstop houden, 1 indooractiviteit in de winterstop en 8 trainingen erna. Wil je  graag deelnemen aan de RVU, ook meisjes en keepers, kijk dan voor meer informatie op onze site; www.rabo-voetbalacademie.udi19.nl “.

Hopelijk horen we je reactie snel, alvast bedankt daarvoor, dan gaan we er weer een prachtig seizoen van maken.

Ben er snel bij en geniet van je vakantie….

Het RVU team.

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux