Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

Uitnodiging Rabo Voetbalacademie bij UDI'19

Graag willen we je op de hoogte brengen van de mogelijkheid om deel te nemen aan de Rabo Voetbalacademie bij UDI’19. Deze opleiding is reeds 5 sessies van een half seizoen gehouden, tot volle tevredenheid van vele talenten en hun ouders. In deze tijd heeft het team net als alle deelnemers heel veel geleerd. De 3 geroutineerde coaches Harry Blokhuis, Guus Boyon en Rob van Alphen (allen EUFA coach I)geven sturing aan een team van jonge talentvolle trainers en medewerkers, zodat alle deelnemers verbeteren op alle facetten van het voetbal maar er tevens veel plezier aan beleven. Niet enkel technische training en passeervormen, nee alle facetten van het voetbal komen aan bod. We hebben als academie goed naar ons zelf gekeken, goed naar de ouders geluisterd, maar zeker ook naar de  kinderen / deelnemers zelf. Het is tijd voor een verandering waarbij we wederom stappen voorwaarts zetten. Een hoogtepunt van de academie was het bezoek voor de 10 meest getalenteerde deelnemers aan NEC of PSV . Dit gaat komend seizoen veranderen; elke deelnemer gaat een middag op Masterclass bij of NEC of PSV. Ook hebben we de intensiteit aangepast aan de wensen van de deelnemers en hun ouders. Soms moeten kinderen huiswerk maken, soms naar muziekles of een andere sport beoefenen, soms naar een verjaardagspartijtje, maar ook soms gewoon lekker met hun vriendjes of vriendinnetjes spelen. Vandaar dat we de intensiteit terug gebracht hebben naar ongeveer 1 middag per 14 dagen”.

Afgelopen seizoen is de academie bezocht door profvoetballers als Titon van PSV en Eloy Room van Vitesse. “dat zijn wel de kersen op de taart”. Hierdoor konden de deelnemers met deze heren op de foto, handtekeningen vragen,  zijn ze erg leuk met kinderen en doen ze hun best om hun kwaliteiten over te brengen. Dit houden we erin…

De nieuwe Rabovoetbalacademie  start op 9 september op het Sportpark van UDI’19.  We gaan het komende seizoen de voetbalopleiding houden gedurende het gehele seizoen. Ongeveer één keer in de 2 weken op de woensdagmiddag. Deelnemers krijgn huiswerk mee en wij zijn ervan overtuigd dat wij ze op deze manier meer kunnen leren en op een nog plezierigere manier. Ook de nieuwe Hoofd Jeugdopleiding Ruben van de Water wordt één van de trainers komend seizoen. Hij heeft veel ervaring en is docent bij de KNVB.

Daarnaast krijgt men natuurlijk het felbegeerde RVU tenue met trainingspak, dat wordt later vast een collectoritem. We gaan 8 trainingen voor de winterstop houden, 1 indooractiviteit in de winterstop en 8 trainingen erna. Wil je  graag deelnemen aan de RVU, ook meisjes en keepers, kijk dan voor meer informatie op onze site; www.rabo-voetbalacademie.udi19.nl “.

Hopelijk horen we je reactie snel, alvast bedankt daarvoor, dan gaan we er weer een prachtig seizoen van maken.

Ben er snel bij en geniet van je vakantie….

Het RVU team.

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux