Nieuwsarchief

Laatste nieuws

22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
 

SES opent met overwinning

Tegen SDDL is SES het seizoen begonnen met een overwinning in Demen. Zij toonden de meeste veerkracht na de gelijkmaker van de thuisclub. Het publiek zag een aantrekkelijke start van de wedstrijd, maar na een half uur werd het spel minder. De gelijkmaker in de zestigste minuut bleek geen keerpunt te zijn. SES antwoordde met een snelle goal en loopt zelfs uit naar 1-3.

 

De heer Arts fluit de wedstrijd voor het oog van zo’n 150 toeschouwers. Zij zien dat keeper Maarten Megens de eerste dieptepass van Langenboom slecht wegwerkt. Aanvaller Niek Nooijen twijfelt niet en schiet de bal met een boog binnen. SES heeft niet lang om het doelpunt te vieren. Direct is het Ties Klevink die op doelman Rensco van Katwijk stuit. De rebound wordt knap van de lijn gegleden door Guus van der Aa. De eerste 5 minuten beloven een spannende voetbalmiddag, echter is het vooral SES dat vervolgens spel wil maken. SDDL zet hier harde charges tegenover, die niet veel later bestraft worden met een gele kaart. Nooijen is de gevaarlijke man aan de kant van SES, die met zijn snelheid de verdedigers test. Schoten van Gijs Meulepas en Robin Aalbers treffen geen doel. Aan de andere kant is het Klevink die de kar van SDDL moet trekken. Zijn aanval eindigt in een kopbal van Bjorn Rikken, die maar net naast gaat.

Na rust wordt het spel van SES onrustiger en ziet men vooral hoge ballen. Hierin ligt de kracht van SDDL, dat gevaarlijk wordt in corners. Zij dringen aan en weten in de opbouw van SES de bal af te nemen van Ron Ghijssen. Klevink werkt goed af. 1-1. Onverwacht is daar direct het antwoord, met een schitterende bal van diezelfde Ghijssen. Gijs Bens controleert knap en geeft af op Martijn van Lith, die de bal binnen glijdt. SES is veerkrachtig en wil weer het spel maken. Nooijen wordt opnieuw gevonden en geeft mee aan Van Lith, die 1-3 maakt. In de laatste minuten staat de lat zijn hattrick in de weg.

 

Karakteristieken:

SDDL – SES 1-3 (0-1)

1. Niek Nooijen 0-1, 60. Ties Klevink 1-1, 61. Martijn van Lith 1-2, 80. Martijn van Lith 1-3

Scheidsrechter: dhr. Arts

Toeschouwers: 150

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux