Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SES opent met overwinning

Tegen SDDL is SES het seizoen begonnen met een overwinning in Demen. Zij toonden de meeste veerkracht na de gelijkmaker van de thuisclub. Het publiek zag een aantrekkelijke start van de wedstrijd, maar na een half uur werd het spel minder. De gelijkmaker in de zestigste minuut bleek geen keerpunt te zijn. SES antwoordde met een snelle goal en loopt zelfs uit naar 1-3.

 

De heer Arts fluit de wedstrijd voor het oog van zo’n 150 toeschouwers. Zij zien dat keeper Maarten Megens de eerste dieptepass van Langenboom slecht wegwerkt. Aanvaller Niek Nooijen twijfelt niet en schiet de bal met een boog binnen. SES heeft niet lang om het doelpunt te vieren. Direct is het Ties Klevink die op doelman Rensco van Katwijk stuit. De rebound wordt knap van de lijn gegleden door Guus van der Aa. De eerste 5 minuten beloven een spannende voetbalmiddag, echter is het vooral SES dat vervolgens spel wil maken. SDDL zet hier harde charges tegenover, die niet veel later bestraft worden met een gele kaart. Nooijen is de gevaarlijke man aan de kant van SES, die met zijn snelheid de verdedigers test. Schoten van Gijs Meulepas en Robin Aalbers treffen geen doel. Aan de andere kant is het Klevink die de kar van SDDL moet trekken. Zijn aanval eindigt in een kopbal van Bjorn Rikken, die maar net naast gaat.

Na rust wordt het spel van SES onrustiger en ziet men vooral hoge ballen. Hierin ligt de kracht van SDDL, dat gevaarlijk wordt in corners. Zij dringen aan en weten in de opbouw van SES de bal af te nemen van Ron Ghijssen. Klevink werkt goed af. 1-1. Onverwacht is daar direct het antwoord, met een schitterende bal van diezelfde Ghijssen. Gijs Bens controleert knap en geeft af op Martijn van Lith, die de bal binnen glijdt. SES is veerkrachtig en wil weer het spel maken. Nooijen wordt opnieuw gevonden en geeft mee aan Van Lith, die 1-3 maakt. In de laatste minuten staat de lat zijn hattrick in de weg.

 

Karakteristieken:

SDDL – SES 1-3 (0-1)

1. Niek Nooijen 0-1, 60. Ties Klevink 1-1, 61. Martijn van Lith 1-2, 80. Martijn van Lith 1-3

Scheidsrechter: dhr. Arts

Toeschouwers: 150

Zondag 21/01 om 12.00


UDI 2 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux