Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

SES wint ook zijn tweede wedstrijd

SES heeft ook zijn tweede wedstrijd in winst om kunnen zetten. Na een verdiende 1-0 ruststand tegen NLC, waarin SES een aantal keer verzuimde meer goals te maken, wisten ze in de tweede helft de score uit te bouwen. De wedstrijd eindigde in een 2-0 overwinning.

Voor rust begon SES heel aardig aan het duel. Positioneel stond het goed, en NLC kon er maar nauwelijks uit komen. Door een schitterende steekpass van Gijs Meulepas kon Gijs Bens alleen op doelman Thomas van Linden af, maar zijn inzet eindigde net aan de verkeerde kant van de paal. Martijn van Lith maakte kort voor rust de verdiende 1-0, maar had daarvoor al moeten scoren, een voorzet van Robin Aalbers, na een uitstekende actie op rechts, kwam vijf meter voor de goal op de voeten van van Lith, maar hij mikte de bal hoog over. NLC werd maar één keer echt gevaarlijk; een vrije trap van Niek van Sonsbeek spatte uiteen op de lat.

Ook na rust was SES de betere ploeg. NLC wist geen raad met het goede positiespel van SES. Kansen creëren lukte echter niet voor de thuisploeg. Tot 3 minuten voor tijd. Balverlies in de defensie van NLC leidde tot een goede voorzet van Don Straatman op de geheel vrijstaande Gijs Bens. Met een mooie bal in de verre hoek zette hij de 2-0 eindstand op het bord. Na 2 wedstrijden is SES, samen met Ollandia en DVG koploper in de vierde klasse H.

Karakteristieken
SES – NLC’03 2-0 (1-0)
45. 1-0 Martijn van Lith. 87. 2-0 Gijs Bens
Toeschouwers: 200
Scheidsrechter: Dhr. Bukkems

 

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux