Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SES komt net te kort tegen Boskant

LANGENBOOM – Boskant heeft SES de eerste nederlaag van het seizoen bezorgd. De bezoekers versloegen de ploeg uit Langenboom in een boeiend duel: 1-3. Voor SES scoorde Martijn van Lith, terwijl Veldkamp en Rovers (2x) de doelpuntenmakers voor Boskant waren.

De eerste kans van de wedstrijd was direct raak. Boskant kwam al na vijf minuten op een 0-1 voorsprong. Een voorzet van de bezoekers werd niet goed verwerkt door de defensie van SES en spits Veldkamp wist dankbaar gebruik te maken van de geboden mogelijkheid. Direct na de achterstand ging SES beter spelen en was het de bovenliggende partij. Dit resulteerde in een aantal goede mogelijkheden. SES was vooral voorin erg gevaarlijk en beide backs van Boskant stonden na een kwartier spelen al op scherp. Uiteindelijk viel de terechte gelijkmaker na 20 minuten spelen. Martijn van Lith rondde een fraaie Langenboomse aanval af met een knap lobje. Vervolgens verzuimde SES om door te stoten. Robin Aalbers was het dichts bij een voorsprong voor SES, maar hij zag zijn afstandschot uiteenspatten op de lat.

Na de rust zakte het Langenboomse offensief langzaam weg en werd Boskant sterker. Invaller Merks van Boskant bracht in de 65e minuut met een mooie individuele actie de bal voor, die vervolgens even fraai werd binnengewerkt door invaller Rovers. Net als in de eerste helft ging SES na de goal weer op zoek naar antwoord, maar ondanks een licht overwicht werden er geen echte grote kansen meer gecreëerd. In blessuretijd kreeg SES definitief de deksel op de neus. Wederom invaller Rovers klaarde het Boskantse klusje: 1-3.

Dinsdag 23/01 om 20.00


Festilent 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux