Nieuwsarchief

Laatste nieuws

22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
 

SES komt net te kort tegen Boskant

LANGENBOOM – Boskant heeft SES de eerste nederlaag van het seizoen bezorgd. De bezoekers versloegen de ploeg uit Langenboom in een boeiend duel: 1-3. Voor SES scoorde Martijn van Lith, terwijl Veldkamp en Rovers (2x) de doelpuntenmakers voor Boskant waren.

De eerste kans van de wedstrijd was direct raak. Boskant kwam al na vijf minuten op een 0-1 voorsprong. Een voorzet van de bezoekers werd niet goed verwerkt door de defensie van SES en spits Veldkamp wist dankbaar gebruik te maken van de geboden mogelijkheid. Direct na de achterstand ging SES beter spelen en was het de bovenliggende partij. Dit resulteerde in een aantal goede mogelijkheden. SES was vooral voorin erg gevaarlijk en beide backs van Boskant stonden na een kwartier spelen al op scherp. Uiteindelijk viel de terechte gelijkmaker na 20 minuten spelen. Martijn van Lith rondde een fraaie Langenboomse aanval af met een knap lobje. Vervolgens verzuimde SES om door te stoten. Robin Aalbers was het dichts bij een voorsprong voor SES, maar hij zag zijn afstandschot uiteenspatten op de lat.

Na de rust zakte het Langenboomse offensief langzaam weg en werd Boskant sterker. Invaller Merks van Boskant bracht in de 65e minuut met een mooie individuele actie de bal voor, die vervolgens even fraai werd binnengewerkt door invaller Rovers. Net als in de eerste helft ging SES na de goal weer op zoek naar antwoord, maar ondanks een licht overwicht werden er geen echte grote kansen meer gecreëerd. In blessuretijd kreeg SES definitief de deksel op de neus. Wederom invaller Rovers klaarde het Boskantse klusje: 1-3.

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux