Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

DLV nieuwe kledingsponsor S.E.S. 4

S.E.S. 4 is onlangs geheel in het nieuw gestoken door DLV. DLV is een landelijk opererend, onafhankelijk adviesbedrijf met een breed werkterrein binnen de agrarische sector, waarvan Paul Bens, vader van S.E.S. 4 speler Nick, mede directeur eigenaar is. Tevens heeft DLV gezorgd voor een nieuwe elftaltas en drinkflessen.

Met een landelijke dekking, kennis van de markt en een team van ruim 115 gemotiveerde medewerkers biedt DLV de agrariër een totaalpakket aan diensten en producten. 

Zij hebben expertise op o.a. technisch, economisch en strategisch terrein, het bouwkundige vlak en constructie, makelaardij activiteiten, milieu- en natuurwetgeving en ruimtelijke ordening. 

Het optimaliseren van het bedrijfsresultaat van de ondernemers in de agrarische sector staat bij hen hoog in het vaandel. Kies je voor DLV, dan kies je voor kwaliteitsbegeleiding. 

Naast het meedenken in en uitvoeren van opdrachten voor de agrariër, werken zij nauw samen met periferie en overheden. Ze begeleiden praktijknetwerken, gaan met de diverse partijen aan tafel en denken na over nieuwe innovatieve oplossingen voor diverse vraagstukken! 

Ons motto: 'DLV, De Beste Begeleiders voor Boer én Buitengebied'!

 DLV nieuwe sponsor

 

 

Zondag 21/01 om 12.00


UDI 2 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux