Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

Sjoelcompetitie op clubavonden 23 en 30 oktober begint al te leven

Uit onderstaande mail, die bij de activiteitencommissie van onze vereniging binnenkwam, blijkt dat het Sjoelen Is Gaaf toernooi, dat op donderdagavond 23 en 30 oktober gespeeld  zal gaan worden al aardig begint te leven binnen sjoelend Langenboom. We willen dan ook ieder S.E.S. lid uitnodigen om het op deze twee clubavonden op te nemen tegen de profi's van Sjoelclub De Kentjes en alle andere S.E.S.-deelnemers.

 

Binnengekomen mail:

Hallo organisatie van de jaarlijkse S.E.S. competitie Sjoelen is gaaf.

Graag willen wij als sjoelclub ook dit jaar weer deelnemen aan jullie sjoelavonden met dezelfde deelnemers als vorig jaar. (10 personen) We hebben nu ook weer een sterke bezetting en ook veel geoefend/getraind om ook dit jaar weer het winnende team te worden.

Het was vorig jaar een leuk en spannende gebeurtenis die gelukkig en terecht door onze club, de Kentjes, werd gewonnen. Natuurlijk was het een domper, dat onze voorzitter Leo al snel tijdens de eerste wedstrijd werd gediskwalificeerd, door de strenge doch rechtvaardige juryvoorzitter Jose Sommers. Hopelijk kan onze clubvoorzitter Leo dit jaar hoger scoren en misschien wel winnaar worden en zijn revanche nemen.

Maar ook Sjaak die vorig jaar met een nipte overwinning Hans versloeg, en dan ook terecht winnaar werd, is een van onze club favorieten. Maar ook Willy  is een potentiële, die misschien wel de hele S.E.S. kantine kan laten huiveren en verwonderen door zijn verrassend spel.

Kortom het beloofd weer een leuke en spannende periode te worden, want ook in het S.E.S.-kamp zitten erg goede sjoelers zoals Hans Lukassen die in 2013 als 2e eindigde.

Wij als sjoelclub de Kentjes willen dan ook na afloop van de wedstrijden graag weer iets ludieks doen zoals bijvoorbeeld als vorig jaar de beste en minst goede sjoeler uit het S.E.S. kamp uit te nodigen voor een "sjoel cursus/training". Het was toen een geweldige avond in de biljart/sjoelzaal van Leo en Bets met al onze leden en Hans Lukassen en Piet van Berlicum  als " S.E.S. gasten". Ze wilden nog die zelfde avond lid worden van onze club. Maar zoals in heel Langenbom bekend is, hebben we al jaren een ledenstop binnen de sjoelclub.  

Graag gaan wij ook dit jaar de strijd weer aan en hebben er zin in. Wij wensen de organisatie veel succes met het opstarten van deze happening en hopelijk een grote deelname.

 Groet van de leden van sjoelclub  "De Kentjes”

 

 

 

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux