Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

Sjoelcompetitie op clubavonden 23 en 30 oktober begint al te leven

Uit onderstaande mail, die bij de activiteitencommissie van onze vereniging binnenkwam, blijkt dat het Sjoelen Is Gaaf toernooi, dat op donderdagavond 23 en 30 oktober gespeeld  zal gaan worden al aardig begint te leven binnen sjoelend Langenboom. We willen dan ook ieder S.E.S. lid uitnodigen om het op deze twee clubavonden op te nemen tegen de profi's van Sjoelclub De Kentjes en alle andere S.E.S.-deelnemers.

 

Binnengekomen mail:

Hallo organisatie van de jaarlijkse S.E.S. competitie Sjoelen is gaaf.

Graag willen wij als sjoelclub ook dit jaar weer deelnemen aan jullie sjoelavonden met dezelfde deelnemers als vorig jaar. (10 personen) We hebben nu ook weer een sterke bezetting en ook veel geoefend/getraind om ook dit jaar weer het winnende team te worden.

Het was vorig jaar een leuk en spannende gebeurtenis die gelukkig en terecht door onze club, de Kentjes, werd gewonnen. Natuurlijk was het een domper, dat onze voorzitter Leo al snel tijdens de eerste wedstrijd werd gediskwalificeerd, door de strenge doch rechtvaardige juryvoorzitter Jose Sommers. Hopelijk kan onze clubvoorzitter Leo dit jaar hoger scoren en misschien wel winnaar worden en zijn revanche nemen.

Maar ook Sjaak die vorig jaar met een nipte overwinning Hans versloeg, en dan ook terecht winnaar werd, is een van onze club favorieten. Maar ook Willy  is een potentiële, die misschien wel de hele S.E.S. kantine kan laten huiveren en verwonderen door zijn verrassend spel.

Kortom het beloofd weer een leuke en spannende periode te worden, want ook in het S.E.S.-kamp zitten erg goede sjoelers zoals Hans Lukassen die in 2013 als 2e eindigde.

Wij als sjoelclub de Kentjes willen dan ook na afloop van de wedstrijden graag weer iets ludieks doen zoals bijvoorbeeld als vorig jaar de beste en minst goede sjoeler uit het S.E.S. kamp uit te nodigen voor een "sjoel cursus/training". Het was toen een geweldige avond in de biljart/sjoelzaal van Leo en Bets met al onze leden en Hans Lukassen en Piet van Berlicum  als " S.E.S. gasten". Ze wilden nog die zelfde avond lid worden van onze club. Maar zoals in heel Langenbom bekend is, hebben we al jaren een ledenstop binnen de sjoelclub.  

Graag gaan wij ook dit jaar de strijd weer aan en hebben er zin in. Wij wensen de organisatie veel succes met het opstarten van deze happening en hopelijk een grote deelname.

 Groet van de leden van sjoelclub  "De Kentjes”

 

 

 

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux