Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SES te sterk voor VOW uit Zijtaart

SES wint terecht van VOW

 

SES begon sterker aan de wedstrijd dan de 11 mannen uit Zijtaart. Toch waren het de spelers in het oranje die op een 0-1 voorsprong kwamen. Het gladde veld zorgde voor een slippertje van Ron Ghijssen waardoor hij zelf aan de noodrem moest trekken. Dit deed hij middels een sliding op de bal waarmee hij ook de tegenstander naar de grond werkte. Op het scherpst van de snede. De scheidsrechter zag er een penalty in, hij moest dit wel van grote afstand concluderen. Ghijssen vertelt later: “Ik maakte de sliding bewust buiten de 16 meter, dat was ook duidelijk te zien aan het spoor in het veld. De scheidsrechter luisterde er echter niet naar. ” Rick van der Linden nam de penalty en schoot deze onverbiddelijk binnen. SES bleef na deze goal sterker en een kwartier later maakte Gijs Meulepas de 1-1. Een mooie combinatie met Gijs Bens zorgde ervoor dat Meulepas oog in oog kwam met keeper Van Zutphen. Van Zuthpen kon de bal nog raken, maar de bal verdween toch tussen de palen. SES bleef druk zetten en dit resulteerde vijf minuten later in een 2-1 voorsprong. Robin Aalbers speelde goed op Tijn Cuppen, hij gaf een hoge voorzet. Martijn van Lith was erg scherp en kopte knap binnen bij de tweede paal. Het leek een makkelijke middag te worden aangezien Ron Ghijssen tien minuten de later de 3-1 binnenwerkte. Een scrimmage zorgde ervoor dat Ghijssen de bal vanaf de grond in de goal kon tikken. Secondes voor de rust was het echter VOW die de aansluitingstreffer maakte. Het was wederom Van der Linde die scoorde. 

Het leek alsof Gerrit van Uden, de trainer van VOW, een peptalk in de rust had gehouden; VOW kwam feller uit de kleedkamer. De leverde enkele reële kansen op. Ook leverde dit enkele gele kaarten op voor spelers van beide elftallen. Kort voor tijd maakte Meulepas een einde aan de spanning. Een strakke voorzet van Aalbers werd strak binnengekopt door Meulepas, zijn tweede en mooiste van de dag. Hiermee was de wedstrijd gespeeld. SES won terecht met 4-2, maar VOW kende een sterke fase in de tweede helft. Met name verdediger Bart van de Laar was daarbij erg opvallend. Hij speelde wat verder naar voren dan in de eerst helft en was regelmatig in staat om enkele SES spelers te passeren.

0-1 Van der Linden
1-1 Meulepas
2-1 Van Lith
3-1 Ghijssen
3-2 Van der Linden
4-2 Meulepas

Toeschouwers 150

Zondag 21/01 om 12.00


UDI 2 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux