Nieuwsarchief

Laatste nieuws

22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
 

SES te sterk voor VOW uit Zijtaart

SES wint terecht van VOW

 

SES begon sterker aan de wedstrijd dan de 11 mannen uit Zijtaart. Toch waren het de spelers in het oranje die op een 0-1 voorsprong kwamen. Het gladde veld zorgde voor een slippertje van Ron Ghijssen waardoor hij zelf aan de noodrem moest trekken. Dit deed hij middels een sliding op de bal waarmee hij ook de tegenstander naar de grond werkte. Op het scherpst van de snede. De scheidsrechter zag er een penalty in, hij moest dit wel van grote afstand concluderen. Ghijssen vertelt later: “Ik maakte de sliding bewust buiten de 16 meter, dat was ook duidelijk te zien aan het spoor in het veld. De scheidsrechter luisterde er echter niet naar. ” Rick van der Linden nam de penalty en schoot deze onverbiddelijk binnen. SES bleef na deze goal sterker en een kwartier later maakte Gijs Meulepas de 1-1. Een mooie combinatie met Gijs Bens zorgde ervoor dat Meulepas oog in oog kwam met keeper Van Zutphen. Van Zuthpen kon de bal nog raken, maar de bal verdween toch tussen de palen. SES bleef druk zetten en dit resulteerde vijf minuten later in een 2-1 voorsprong. Robin Aalbers speelde goed op Tijn Cuppen, hij gaf een hoge voorzet. Martijn van Lith was erg scherp en kopte knap binnen bij de tweede paal. Het leek een makkelijke middag te worden aangezien Ron Ghijssen tien minuten de later de 3-1 binnenwerkte. Een scrimmage zorgde ervoor dat Ghijssen de bal vanaf de grond in de goal kon tikken. Secondes voor de rust was het echter VOW die de aansluitingstreffer maakte. Het was wederom Van der Linde die scoorde. 

Het leek alsof Gerrit van Uden, de trainer van VOW, een peptalk in de rust had gehouden; VOW kwam feller uit de kleedkamer. De leverde enkele reële kansen op. Ook leverde dit enkele gele kaarten op voor spelers van beide elftallen. Kort voor tijd maakte Meulepas een einde aan de spanning. Een strakke voorzet van Aalbers werd strak binnengekopt door Meulepas, zijn tweede en mooiste van de dag. Hiermee was de wedstrijd gespeeld. SES won terecht met 4-2, maar VOW kende een sterke fase in de tweede helft. Met name verdediger Bart van de Laar was daarbij erg opvallend. Hij speelde wat verder naar voren dan in de eerst helft en was regelmatig in staat om enkele SES spelers te passeren.

0-1 Van der Linden
1-1 Meulepas
2-1 Van Lith
3-1 Ghijssen
3-2 Van der Linden
4-2 Meulepas

Toeschouwers 150

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux