Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SES verliest na matig duel

In Oss kwam SES in de slotseconden alsnog met lege handen te staan. Met twee doelpunten was invaller Sven Danen de ‘matchwinner’. Hoewel de wedstrijd veel strijd bevatte, was het niveau van het spel laag. De teams waren aan elkaar gewaagd, maar het was FC Schadewijk dat drie punten bij kon schrijven.

 

Zo’n 160 toeschouwers zien scheidsrechter van Dijk het startsignaal geven. In de eerste helft gaat het spel over en weer, wat resulteert in enkele grote kansen. Zo kopt Martijn van Lith op de lat, na een knap een-tweetje op het middenveld. Keven van de Lee komt voor Schadewijk een voetlengte tekort om de bal af te maken en later ziet hij zijn teamgenoot Karim Kabaseke falen, wanneer deze plots voor doelman Rensco van Katwijk opduikt. Aan de andere kant is het spits Gijs Bens die zijn hoofd niet koel houdt. Ook hij breekt uit en weet de keeper niet te passeren. Even daarvoor was hij wel succesvol. Met een vrije trap vanaf de linkerkant weet hij van behoorlijke afstand Raymon van Vlijmen te verassen. Deze had namelijk geen antwoord op het schot van Bens: 0-1. Tien minuten later is de stand echter gelijk, wanneer Kabaseke aflegt op Thomas Nelissen. SES kan het zichzelf verwijten, omdat het de bal slecht uitverdedigde. Vlak voor rust mist Tom van de Linden nog een enorme kans om met een voorsprong te kunnen pauzeren.

 

De eerste helft bevatte veel kansen, maar de kwaliteit van het voetbal was niet denderend. In de tweede helft zakt dit nog verder weg en gebeurt er tot een kwartier voor tijd erg weinig. Dan mist Wesley Groenendijk van dichtbij en bij de corner die hieruit volgt, zit van Katwijk niet goed. Invaller Danen scoort de 2-1. Een corner van SES levert daarna ook succes op. Daar is het van Lith die met zijn hoofd de goal maakt. Het lijkt erop dat deze felle wedstrijd, waar van Dijk ook enkele gele kaarten heeft moeten uitdelen, gaat eindigen in een gelijkspel. In de blessuretijd bewijst Danen opnieuw zijn waarde. Hij krijgt alle ruimte om ingespeeld te worden en lobt de bal over de uitkomende van Katwijk heen. Schadewijk wint met 3-2.

 

FC Schadewijk – SES 3-2 (1-1)

25. Gijs Bens 0-1, 35. Thomas Nelissen 1-1, 75. Sven Danen 2-1, 78. Martijn van Lith 2-2, 94. Sven Danen 3-2.

Scheidsrechter: van Dijk

Toeschouwers: 160

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux