Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

SES verliest na matig duel

In Oss kwam SES in de slotseconden alsnog met lege handen te staan. Met twee doelpunten was invaller Sven Danen de ‘matchwinner’. Hoewel de wedstrijd veel strijd bevatte, was het niveau van het spel laag. De teams waren aan elkaar gewaagd, maar het was FC Schadewijk dat drie punten bij kon schrijven.

 

Zo’n 160 toeschouwers zien scheidsrechter van Dijk het startsignaal geven. In de eerste helft gaat het spel over en weer, wat resulteert in enkele grote kansen. Zo kopt Martijn van Lith op de lat, na een knap een-tweetje op het middenveld. Keven van de Lee komt voor Schadewijk een voetlengte tekort om de bal af te maken en later ziet hij zijn teamgenoot Karim Kabaseke falen, wanneer deze plots voor doelman Rensco van Katwijk opduikt. Aan de andere kant is het spits Gijs Bens die zijn hoofd niet koel houdt. Ook hij breekt uit en weet de keeper niet te passeren. Even daarvoor was hij wel succesvol. Met een vrije trap vanaf de linkerkant weet hij van behoorlijke afstand Raymon van Vlijmen te verassen. Deze had namelijk geen antwoord op het schot van Bens: 0-1. Tien minuten later is de stand echter gelijk, wanneer Kabaseke aflegt op Thomas Nelissen. SES kan het zichzelf verwijten, omdat het de bal slecht uitverdedigde. Vlak voor rust mist Tom van de Linden nog een enorme kans om met een voorsprong te kunnen pauzeren.

 

De eerste helft bevatte veel kansen, maar de kwaliteit van het voetbal was niet denderend. In de tweede helft zakt dit nog verder weg en gebeurt er tot een kwartier voor tijd erg weinig. Dan mist Wesley Groenendijk van dichtbij en bij de corner die hieruit volgt, zit van Katwijk niet goed. Invaller Danen scoort de 2-1. Een corner van SES levert daarna ook succes op. Daar is het van Lith die met zijn hoofd de goal maakt. Het lijkt erop dat deze felle wedstrijd, waar van Dijk ook enkele gele kaarten heeft moeten uitdelen, gaat eindigen in een gelijkspel. In de blessuretijd bewijst Danen opnieuw zijn waarde. Hij krijgt alle ruimte om ingespeeld te worden en lobt de bal over de uitkomende van Katwijk heen. Schadewijk wint met 3-2.

 

FC Schadewijk – SES 3-2 (1-1)

25. Gijs Bens 0-1, 35. Thomas Nelissen 1-1, 75. Sven Danen 2-1, 78. Martijn van Lith 2-2, 94. Sven Danen 3-2.

Scheidsrechter: van Dijk

Toeschouwers: 160

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux