Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

SES bekert door na knappe overwinning op Avanti

SES heeft zich geplaatst voor de derde ronde van de KNVB districtenbeker. Mede door de pas net 17-jarige Sebe van de Huisseling, versloeg de Langenboomse formatie knap Avanti, koploper in de derde klasse D.

De eerste 20 minuten was SES zoekende. Avanti combineerde er lustig op los, zonder echt gevaarlijk te worden. Het eerste wapenfeit van de bezoekende ploeg kwam pas na een klein half uur. Bas van Gaal verschalkte doelman Rensco van Katwijk bijna met een schitterende boogbal, maar hij kreeg er nog net zijn vingertoppen tegen. Direct daarna brak Tijn Cuppen op recht door en lanceerde Martijn van Lith. Zijn inzet werd nog gestopt door keeper Stef van Kaathoven, maar was kansloos op de rebound van Peter Janssen, die simpel de 1-0 binnen kon tikken. Vlak voor rust trok Bas van Gaal de stand weer gelijk. Uit een steekpass door het midden stond hij ineens vrij voor keeper van Katwijk, en dit keer was het wel raak.

Na rust eenzelfde spelbeeld. Avanti was voetballend beter, SES gevaarlijk in de omschakeling. Veel kansen leverden het aanvankelijk voor beide partijen niet op. Tot in de 65e minuut. Een prachtige bal van Tim Cuppen bracht Robin Aalbers in een één-tegen-één situatie met keeper van Kaathoven. In plaats van af te drukken, legde hij breed op de inkomende Martijn van Lith, maar de pass mistte de juiste snelheid. Even later was het wel raak. Invaller Sebe van Huisseling kreeg de bal in de kluts mee, maakte heel veel snelheid en hij schoot alleen op de doelman wél raak, 2-1. Avanti drukte door, kreeg nog een enorme mogelijkheid via Bas van Gaal,  die van Katwijk knap pareerde, maar scoorde niet meer. Sebe van Huisseling had ook zijn tweede goal op de schoen, maar hij mikte, na een perfecte pass van Jochen Wijdeven, één-op-één net naast

Karakteristieken:
SES – Avanti ’31 2-1
’30 1-0 Janssen, 45’ 1-1 van Gaal, 75’ 2-1 van Huisseling
Toeschouwers: 174

 

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux