Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SES bekert door na knappe overwinning op Avanti

SES heeft zich geplaatst voor de derde ronde van de KNVB districtenbeker. Mede door de pas net 17-jarige Sebe van de Huisseling, versloeg de Langenboomse formatie knap Avanti, koploper in de derde klasse D.

De eerste 20 minuten was SES zoekende. Avanti combineerde er lustig op los, zonder echt gevaarlijk te worden. Het eerste wapenfeit van de bezoekende ploeg kwam pas na een klein half uur. Bas van Gaal verschalkte doelman Rensco van Katwijk bijna met een schitterende boogbal, maar hij kreeg er nog net zijn vingertoppen tegen. Direct daarna brak Tijn Cuppen op recht door en lanceerde Martijn van Lith. Zijn inzet werd nog gestopt door keeper Stef van Kaathoven, maar was kansloos op de rebound van Peter Janssen, die simpel de 1-0 binnen kon tikken. Vlak voor rust trok Bas van Gaal de stand weer gelijk. Uit een steekpass door het midden stond hij ineens vrij voor keeper van Katwijk, en dit keer was het wel raak.

Na rust eenzelfde spelbeeld. Avanti was voetballend beter, SES gevaarlijk in de omschakeling. Veel kansen leverden het aanvankelijk voor beide partijen niet op. Tot in de 65e minuut. Een prachtige bal van Tim Cuppen bracht Robin Aalbers in een één-tegen-één situatie met keeper van Kaathoven. In plaats van af te drukken, legde hij breed op de inkomende Martijn van Lith, maar de pass mistte de juiste snelheid. Even later was het wel raak. Invaller Sebe van Huisseling kreeg de bal in de kluts mee, maakte heel veel snelheid en hij schoot alleen op de doelman wél raak, 2-1. Avanti drukte door, kreeg nog een enorme mogelijkheid via Bas van Gaal,  die van Katwijk knap pareerde, maar scoorde niet meer. Sebe van Huisseling had ook zijn tweede goal op de schoen, maar hij mikte, na een perfecte pass van Jochen Wijdeven, één-op-één net naast

Karakteristieken:
SES – Avanti ’31 2-1
’30 1-0 Janssen, 45’ 1-1 van Gaal, 75’ 2-1 van Huisseling
Toeschouwers: 174

 

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux