Nieuwsarchief

Laatste nieuws

22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
 

Kentjes maken favorietenrol waar; Sjaak Jansen wederom winnaar Sjoelen (met Jose) is gaaf

De leden van Sjoelclub "De Kentjes" hebbben hun favorietenrol volledig waargemaakt tijdens de finale van het Sjoelen (met Jose) is gaaftoernooi. Zo'n 35 deelnemers lieten de sjoelschijven op de eerste toernooiavond glijden met een tussenstand als gevolg, waarin de niet-competitiesjoelers zich niet konden mengen in de strijd om de halve finaleplekken. Echter op de tweede toernooiavond had iedereen nog een kans om zijn of haar positie te verstevigen en wellicht te mengen in de strijd om de ereplaatsen. Echter al snel werd duidelijk, dat er 4 Kentjes met kop en schouders boven de rest uitstaken. Namelijk Sjaak Jansen, koploper in de tussenstand en winnaar van de vorige editie, Wil en Henriette van Sambeek en Bets de Klein.

Na de derde ronde bleek, dat voor wat betreft de bovenste 4 plaatsen geen veranderingen meer plaats waren gevonden. Toon Teunissen kwam nog het dichtste in de buurt bij de 4 toppers.

De 4 eerder genoemde 'Kentjes' zouden in de halve finale uit gaan maken wie dit jaar in de grote Sjoelen (met Jose) is gaaftoernooifinale zouden staan. Sjaak en Henriette bleken het beste met de halve finalestress om te kunnen gaan en schoven zich overtuigend naar de finale.

Deze finale bleek een net zo zinderend slot van het toernooi te betekenen als vorig jaar. Ook dit jaar werd de eindstrijd weer beslist met 1 luttel puntje verschil. Het was Sjaak Jansen die de titel voor de tweede maal voor zich op wist te eisen.

 Nadat de prijzen uitgedeeld waren en Jose bedankt was voor een wederom strenge doch rechtvaardige leiding en jurering ontvingen Toon Teunissen en Gijs Bens van Sjoelclub De Kentjes een prijs voor hun prestaties. Toon de prijs voor de beste 'niet-Kentje' sjoeler en Gijs Bens de poedelprijs voor de slechtste schijvensmijter. Beiden zijn uitgenodigd voor een geheel, door de Kentjes, verzorgde sjoelworkshop op de eerste clubavond in het nieuwe jaar in Sjoelbolwerk Lejke De Klein.

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux