Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

Kentjes maken favorietenrol waar; Sjaak Jansen wederom winnaar Sjoelen (met Jose) is gaaf

De leden van Sjoelclub "De Kentjes" hebbben hun favorietenrol volledig waargemaakt tijdens de finale van het Sjoelen (met Jose) is gaaftoernooi. Zo'n 35 deelnemers lieten de sjoelschijven op de eerste toernooiavond glijden met een tussenstand als gevolg, waarin de niet-competitiesjoelers zich niet konden mengen in de strijd om de halve finaleplekken. Echter op de tweede toernooiavond had iedereen nog een kans om zijn of haar positie te verstevigen en wellicht te mengen in de strijd om de ereplaatsen. Echter al snel werd duidelijk, dat er 4 Kentjes met kop en schouders boven de rest uitstaken. Namelijk Sjaak Jansen, koploper in de tussenstand en winnaar van de vorige editie, Wil en Henriette van Sambeek en Bets de Klein.

Na de derde ronde bleek, dat voor wat betreft de bovenste 4 plaatsen geen veranderingen meer plaats waren gevonden. Toon Teunissen kwam nog het dichtste in de buurt bij de 4 toppers.

De 4 eerder genoemde 'Kentjes' zouden in de halve finale uit gaan maken wie dit jaar in de grote Sjoelen (met Jose) is gaaftoernooifinale zouden staan. Sjaak en Henriette bleken het beste met de halve finalestress om te kunnen gaan en schoven zich overtuigend naar de finale.

Deze finale bleek een net zo zinderend slot van het toernooi te betekenen als vorig jaar. Ook dit jaar werd de eindstrijd weer beslist met 1 luttel puntje verschil. Het was Sjaak Jansen die de titel voor de tweede maal voor zich op wist te eisen.

 Nadat de prijzen uitgedeeld waren en Jose bedankt was voor een wederom strenge doch rechtvaardige leiding en jurering ontvingen Toon Teunissen en Gijs Bens van Sjoelclub De Kentjes een prijs voor hun prestaties. Toon de prijs voor de beste 'niet-Kentje' sjoeler en Gijs Bens de poedelprijs voor de slechtste schijvensmijter. Beiden zijn uitgenodigd voor een geheel, door de Kentjes, verzorgde sjoelworkshop op de eerste clubavond in het nieuwe jaar in Sjoelbolwerk Lejke De Klein.

Dinsdag 23/01 om 20.00


Festilent 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux