Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

SES boekt zakelijke overwinning in Olland: 0-2

OLLAND – SES heeft zich goed hersteld van de thuisnederlaag tegen Cito vorige week. In Olland werd Ollandia verslagen met 2-0. Een rake strafschop van Gijs Meulepas en een eigen goal zorgden ervoor dat de drie punten mee naar Langenboom konden.

 Ollandia-SES 1415_3

 De ploeg van Claus Foederer begon voortvarend aan de wedstrijd, wat direct resulteerde in een aantal kansen. Martijn van Lith was het dichtst bij de openingstreffer, maar hij zag zijn vrije trap door de Ollandse sluitpost uit de kruising geplukt worden. Na 36 minuten spelen was het dan toch raak. Robin Aalbers kwam met een fraaie individuele actie de zestien binnen en werd onreglementair afgestopt door de Ollandse defensie. Gijs Meulepas wist vervolgens wel raad met de strafschop die volgde: 0-1. Na de voorsprong leek SES los te zijn, de ene na de andere kans werd gecreëerd. In de 39e minuut was het echter een verdediger van Ollandia die doel trof, zij het aan de verkeerde kant. Op die manier ging SES met een comfortabele 0-2 voorsprong rusten.

Ollandia-SES 1415_1

In de tweede helft zakte het niveau van voor de rust volledig weg. De ploeg uit Langenboom schakelde een tandje terug, terwijl Ollandia niet in staat was om gevaarlijk te worden. In de laatste vijf minuten kregen beide team nog wat kansen, maar het vizier stond telkens niet op scherp. Door de overwinning stijgt SES naar plek 3 en volgende week wacht de confrontatie met koploper en gemeentegenoot Juliana Mill.

Ollandia-SES 1415_2

 

 

 

 

 

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux