Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

Claus Foederer verlaat S.E.S. na 5 seizoenen

In de aanloop naar de gemeentelijke derby en 4e klasse H topper S.E.S. – Juliana Mill heeft hoofdtrainer Claus Foederer zijn spelersgroep, dinsdagavond tijdens de training, laten weten, dat het huidige seizoen zijn laatste zal zijn in dienst van S.E.S.

Na vijf seizoenen komt er dus een einde aan een succesvolle en plezierige samenwerking. Na een kampioenschap in seizoen 2010-2011 in de vijfde klasse, daaropvolgend twee moeizame seizoenen in de 4e klasse, werd vorig seizoen, 2013-2014 de weg naar boven resoluut ingeslagen. Met als resultaat dat een periodetitel werd gegrepen.

In het huidige seizoen staat het elftal van Foederer op een tweede plaats, slechts twee punten achter Juliana. Uitgerekend deze ploeg komt a.s. zondag op bezoek op sportpark De Kogelberg en bij winst kan S.E.S. zelfs de koppositie in de 4e klasse H overnemen.ses 1 kampioen 2011 (2)

Aan het einde van het seizoen zal S.E.S. hiermee niet alleen afscheid nemen van een persoon, die hoofdtrainer was van de selectie, maar binnen de club ook meedacht over het technisch beleid op korte èn op lange termijn, en zijn gezicht en voetbalkwaliteiten regelmatig binnen de vereniging liet zien.

S.E.S. wenst Foederer uiteraard allereerst succes met het verdere verloop van het huidige seizoen. Dat, zoals het er nu uit ziet, best wel eens feestelijk zou kunnen eindigen. Ten slotte wenst S.E.S. Claus ook veel succes met het aangaan van een nieuwe uitdaging en de technische commissie veel succes en wijsheid bij de zoektocht naar een goede opvolger van Claus.

 

 

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux