Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

SES strijdend maatje te klein voor Blauw-geel: 3-0

SES is in de districtsbeker blijven steken in de derde ronde. Blauw-Geel, koploper in de Hoofdklasse B, was een maatje te groot voor de Langenboomse formatie. In een eenzijdig duel, waarin SES alleen maar kon tegenhouden, bleef de schade tot 3-0 beperkt.

SES, dat in een veredeld reserveteam speelde (Robin Aalbers, Jari Lukassen, Tim Cuppen, Ron Ghijssen en Gijs Meulepas konden om diverse redenen niet spelen), had in de eerste helft niks in te brengen. Blauw-geel kon de naar hartenlust combineren. Heel veel uitgespeelde kansen leverden dat niet op. Een afstandsschot van Danny Verbakel was echter onhoudbaar voor de verder prima keepende Rensco van Katwijk. 4 minuten later was het wederom een afstandsschot, deze keer van Mustafa Guler, die de marge op het bord deed verdubbelen.

Na rust eenzelfde spelbeeld. Blauw-geel in balbezit, en SES kon er maar nauwelijks uitkomen. Een penalty van Emiel van der Sanden bracht de 3-0 op het formulier. SES leek in te storten, maar niets was minder waar. Het begon uit z'n schulp te kruipen wat resulteerde in een prachtige steekpass van Tom Bens op z'n oudere broer Gijs. Eén op één met keeper van Weert mistte zijn schot overtuiging. Het duel, wat nooit een duel was, kabbelde voort. Gescoord werd er niet meer. Noemenswaardig is nog wel dat Jochen Wijdeven zijn 250ste officiële duel als basisspeler van SES speelde. In de thuiswedstrijd tegen Herpinia zal hij hiervoor in het zonnetje worden gezet.

Karakteristieken
Blauw Geel '38 - SES 3-0 (2-0)
21' Danny Verbakel (1-0), 25' Mustafa Guler (2-0)54', Emiel van der Sanden (3-0, pen)
Scheidsrechter: N. Tunissen
Toeschouwers: 150

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux