Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

S.E.S. kan ook op zoek naar nieuwe trainer tweede elftal

Nadat eerder al bekend werd, dat Claus Foederer bezig is aan zijn laatstste seizoen als hoofdtrainer van de S.E.S.-selectie, kan S.E.S. ook op zoek naar een nieuwe trainer voor S.E.S. 2. Na een dienstverband van 1 seizoen heeft Patrick Nabuurs besloten om zijn  contract in Langenboom niet te verlengen en zich te wagen aan een nieuwe uitdaging. VV de Zwaluw uit Oeffelt heeft Nabuurs namelijk voor volgend seizoen als hoofdtrainer vastgelegd.

Nabuurs, die zijn hele actieve voetbalcarriere actief is geweest bij Estria uit Escharen, is daar ook zijn trainersloopbaan begonnen. Na ruim 2,5 jaar trainer van Estria 2 en assistent van de hoofdtrainer geweest te zijn, besloot hij zijn trainerswereld te verbreden om zich daarmee verder te ontwikkelen. Na enkele goede gesprekken met de technische commissie en hoofdtrainer Foederer van S.E.S. besloot Nabuurs, ondanks zijn ambities om ergens als hoofdtrainer aan de slag te gaan, om een contract te tekenen.

Hoewel de samenwerking wederzijds prima bevalt, ging het bij Nabuurs toch steeds meer kriebelen om ergens als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Toen bekend werd, dat de trainer van VV de Zwaluw, Dick Regeling, een punt achter zijn trainerscarriere zou zetten en de Zwaluw dus op zoek moest gaan naar een nieuwe hoofdtrainer voor het nieuwe seizoen, besloot Nabuurs om op deze vacature te solliciteren. Met positief gevolg en zo zal Nabuurs in het seizoen 2015-2016 als hoofdtrainer voor de Oeffeltse groep staan. Wij wensen Patrick en VV de Zwaluw een prettige en succesvolle samenwerking toe.

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux