Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

S.E.S. kan ook op zoek naar nieuwe trainer tweede elftal

Nadat eerder al bekend werd, dat Claus Foederer bezig is aan zijn laatstste seizoen als hoofdtrainer van de S.E.S.-selectie, kan S.E.S. ook op zoek naar een nieuwe trainer voor S.E.S. 2. Na een dienstverband van 1 seizoen heeft Patrick Nabuurs besloten om zijn  contract in Langenboom niet te verlengen en zich te wagen aan een nieuwe uitdaging. VV de Zwaluw uit Oeffelt heeft Nabuurs namelijk voor volgend seizoen als hoofdtrainer vastgelegd.

Nabuurs, die zijn hele actieve voetbalcarriere actief is geweest bij Estria uit Escharen, is daar ook zijn trainersloopbaan begonnen. Na ruim 2,5 jaar trainer van Estria 2 en assistent van de hoofdtrainer geweest te zijn, besloot hij zijn trainerswereld te verbreden om zich daarmee verder te ontwikkelen. Na enkele goede gesprekken met de technische commissie en hoofdtrainer Foederer van S.E.S. besloot Nabuurs, ondanks zijn ambities om ergens als hoofdtrainer aan de slag te gaan, om een contract te tekenen.

Hoewel de samenwerking wederzijds prima bevalt, ging het bij Nabuurs toch steeds meer kriebelen om ergens als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Toen bekend werd, dat de trainer van VV de Zwaluw, Dick Regeling, een punt achter zijn trainerscarriere zou zetten en de Zwaluw dus op zoek moest gaan naar een nieuwe hoofdtrainer voor het nieuwe seizoen, besloot Nabuurs om op deze vacature te solliciteren. Met positief gevolg en zo zal Nabuurs in het seizoen 2015-2016 als hoofdtrainer voor de Oeffeltse groep staan. Wij wensen Patrick en VV de Zwaluw een prettige en succesvolle samenwerking toe.

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux