Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

Nijnsel te sterk voor hard werkend SES

SES heeft voor de derde maal op rij niet weten te winnen. Na het gelijkspel tegen Juliana en het bekerverlies tegen Blauw-Geel was Nijnsel op eigen veld te sterk voor de Langenboomse equipe. Op deze mooie herfstdag werd het op het slechte Nijnselse veld 0-2.

De eerste twee kansen waren voor de bezoekers. Eerst kopte Martijn van Lith net over, vervolgens mikte Gijs Meulepas eveneens over in een kansrijke positie. Hiermee waren de wapenfeiten van SES in de eerste helft wel geteld. Nijnsel won de slag op het middenveld wat resulteerde in de eerste goal van de middag. Vanaf links brak Nijnsel door de Langenboomse defensie. Hij verraste doelman Rensco van Katwijk met een schot in de korte hoek: 1-0. Hierna was SES helemaal de kluts kwijt. Amper bekomen van de achterstand kreeg Nijnsel twee enorme kansen. Zelfs voor een lege goal wist de spits van Nijnsel niet de bal tegen de touwen te werken.

In de tweede helft een omgekeerde wereld. Tim Cuppen was verplaatst naar het middenveld wat voor meer controle zorgde. Tot kansen kwam het echter niet. SES bleef de weg naar het doel zoeken, maar de beslissende pass ontbrak steeds. Een vrije trap na een charge van Peter Jansen, waar hij met geel goed weg kwam, resulteerde in een snelle aanval van Nijnsel. Een lage voorzet werd in twee instanties door de spits van Nijnsel binnengewerkt. SES kreeg in de nog 10 geboden minuten via Martijn van Lith en Gijs Bens nog twee enorme kansen, maar de bal wilde er niet in vanmiddag. SES blijft nog wel in de subtop, maar ziet Boskant en Cito dichterbij naderen.

Karakteristieken:
Nijnsel - SES 2-0 (1-0)
Toeschouwers: 150

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux