Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

Nijnsel te sterk voor hard werkend SES

SES heeft voor de derde maal op rij niet weten te winnen. Na het gelijkspel tegen Juliana en het bekerverlies tegen Blauw-Geel was Nijnsel op eigen veld te sterk voor de Langenboomse equipe. Op deze mooie herfstdag werd het op het slechte Nijnselse veld 0-2.

De eerste twee kansen waren voor de bezoekers. Eerst kopte Martijn van Lith net over, vervolgens mikte Gijs Meulepas eveneens over in een kansrijke positie. Hiermee waren de wapenfeiten van SES in de eerste helft wel geteld. Nijnsel won de slag op het middenveld wat resulteerde in de eerste goal van de middag. Vanaf links brak Nijnsel door de Langenboomse defensie. Hij verraste doelman Rensco van Katwijk met een schot in de korte hoek: 1-0. Hierna was SES helemaal de kluts kwijt. Amper bekomen van de achterstand kreeg Nijnsel twee enorme kansen. Zelfs voor een lege goal wist de spits van Nijnsel niet de bal tegen de touwen te werken.

In de tweede helft een omgekeerde wereld. Tim Cuppen was verplaatst naar het middenveld wat voor meer controle zorgde. Tot kansen kwam het echter niet. SES bleef de weg naar het doel zoeken, maar de beslissende pass ontbrak steeds. Een vrije trap na een charge van Peter Jansen, waar hij met geel goed weg kwam, resulteerde in een snelle aanval van Nijnsel. Een lage voorzet werd in twee instanties door de spits van Nijnsel binnengewerkt. SES kreeg in de nog 10 geboden minuten via Martijn van Lith en Gijs Bens nog twee enorme kansen, maar de bal wilde er niet in vanmiddag. SES blijft nog wel in de subtop, maar ziet Boskant en Cito dichterbij naderen.

Karakteristieken:
Nijnsel - SES 2-0 (1-0)
Toeschouwers: 150

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux