Nieuwsarchief

Laatste nieuws

19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
25/3

SES wordt verrast op Cuijkse kunstgras

In een doelpuntrijke uitwedstrijd laat de Langenboomse formatie zich verrassen door thuisclub SIOL. SIOL speelt fysiek doch technisch en weet zo binnen een half uur op 3-0 te komen. SES lijkt zich heel even te herpakken, maar... Lees meer »

 
 

Frank en Robin prolongeren titel S.E.S. voetbalquiz

Donderdag 27 november vond de finale plaats van de 8e editie van de S.E.S.-voetbalquiz. Nadat er een week eerder na ronde 1 en 2 al een aantal teams afgevallen waren, gingen er 20 teams door naar de halve finale. In deze halve finale speelde de nr. 1 tegen de nr. 20, nr. 2 tegen nr. 19 etc. van de plaatsinglijst op basis van de scores van ronde 1 en 2 opgeteld. Helaas voor de organisatie kwam een enkel team niet opdagen en waren er dus al een tweetal teams zeker van de finale.

Na de halve finale bleven er 10 teams over, die in de finale gingen strijden om de hoogste eer. Na elke ronde viel het laagst geklasseerde team af. Uiteindelijk leek, na een aantal spannende afvalronden waarin de verschillen kleiner dan ooit waren, de gevestigde orde, Harm van de Vorle & Rob Thelosen en Frank Burgers & Robin Aalbers, weer aan het langste eind te trekken. Maar, niet geheel onverwacht, bleek zich er een nieuw erg sterk duo te mengen in de strijd om de bovenste plekken. Namelijk Jari Lukassen en Nick van de Hei, die een jaar eerder ook al wel hadden laten zien over veel voetbalkennis te beschikken.

Rob en Harm moesten zich ook gewonnen geven en mochten plaats nemen op het laagste treedje van het podium. De laatste finaleronde werd daarbij dus een spannende strijd tussen Jari en Nick aan de ene kant en Frank en Robin aan de andere kant. Bij ingaan van de laatste twee vragen stonden Jari en Nick op een flinke voorsprong en een kleine verrassing leek zich aan te kondigen. Nick en (vooral) Jari leken de overwinning al stiekem aan het vieren te zijn. Echter niets was minder waar, want waar Jari en Nick de antwoorden op de laatste twee vragen schuldig moesten blijven, wisten Frank en Robin deze wel te beantwoorden en denderden in het zicht van de haven nog over hun tegenstanders heen. Frank en Robin prolongeren dus hun titel van de wederom prima, door Jordi, Raoul en Nort georganiseerde, 8e S.E.S.-voetbalquiz.

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux