Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

Frank en Robin prolongeren titel S.E.S. voetbalquiz

Donderdag 27 november vond de finale plaats van de 8e editie van de S.E.S.-voetbalquiz. Nadat er een week eerder na ronde 1 en 2 al een aantal teams afgevallen waren, gingen er 20 teams door naar de halve finale. In deze halve finale speelde de nr. 1 tegen de nr. 20, nr. 2 tegen nr. 19 etc. van de plaatsinglijst op basis van de scores van ronde 1 en 2 opgeteld. Helaas voor de organisatie kwam een enkel team niet opdagen en waren er dus al een tweetal teams zeker van de finale.

Na de halve finale bleven er 10 teams over, die in de finale gingen strijden om de hoogste eer. Na elke ronde viel het laagst geklasseerde team af. Uiteindelijk leek, na een aantal spannende afvalronden waarin de verschillen kleiner dan ooit waren, de gevestigde orde, Harm van de Vorle & Rob Thelosen en Frank Burgers & Robin Aalbers, weer aan het langste eind te trekken. Maar, niet geheel onverwacht, bleek zich er een nieuw erg sterk duo te mengen in de strijd om de bovenste plekken. Namelijk Jari Lukassen en Nick van de Hei, die een jaar eerder ook al wel hadden laten zien over veel voetbalkennis te beschikken.

Rob en Harm moesten zich ook gewonnen geven en mochten plaats nemen op het laagste treedje van het podium. De laatste finaleronde werd daarbij dus een spannende strijd tussen Jari en Nick aan de ene kant en Frank en Robin aan de andere kant. Bij ingaan van de laatste twee vragen stonden Jari en Nick op een flinke voorsprong en een kleine verrassing leek zich aan te kondigen. Nick en (vooral) Jari leken de overwinning al stiekem aan het vieren te zijn. Echter niets was minder waar, want waar Jari en Nick de antwoorden op de laatste twee vragen schuldig moesten blijven, wisten Frank en Robin deze wel te beantwoorden en denderden in het zicht van de haven nog over hun tegenstanders heen. Frank en Robin prolongeren dus hun titel van de wederom prima, door Jordi, Raoul en Nort georganiseerde, 8e S.E.S.-voetbalquiz.

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux