Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

Verdiende zege SES

De toeschouwers in Langenboom werden op deze koude zondagmiddag warm gehouden door aanvallend voetbal van de thuisploeg, resulterende in 4 doelpunten. Bezoekende ploeg Herpinia had hier weinig tegenover te zetten en verliet het sportpark met 0 punten.

 

Al na een kwartier kon het thuispubliek applaudisseren. Zij zagen sterk samenspel tussen Guus Cuppen en Gijs Bens resulteren in een strakke voorzet van Bens. Martijn van Lith was de juiste man op de juiste plaats en tikte binnen. Tien minuten later is het Bens zelf die het net vindt, op aangeven van Peter Janssen. SES voetbalt vooruit en Herpinia komt er nauwelijks aan te pas. Tijn Cuppen ziet zijn lobje naast het doel belanden en een grote kopkans van van Lith wordt niet benut. De vroeg voorsprong zorgt ook voor nonchalance en balverlies van SES’ers zijn de weinige momenten dat Herpinia kan toeslaan. Verder dan kleine kansjes komen ze niet.

In de tweede helft ziet men hetzelfde spelbeeld. Na een kwartier houdt Bens het overzicht en zet Tijn Cuppen vrij voor de keeper. Cuppen vervult zijn plicht met een lage schuiver. Tien minuten daarna komt Bens dreigend het zestienmetergebied in en keeper Ralf van Son moet aan de noodrem trekken. Zijn duw wordt bestraft met een gele kaart en aanvoerder Gijs Meulepas schiet binnen vanaf de stip. Herpinia krijgt nog een grote kans om de eer te redden. Op volle snelheid gaat Antal van Geffen de Langenboomse verdediging voorbij. Zijn voorzet is goed, maar teamgenoot Jelco Danen mist van dichtbij. De 250e basisplaats in de Langenboomse hoofdmacht voor Jochen Wijdeven kan hij met een verdiende overwinning vieren.

 

SES – Herpinia 4-0 (2-0)

15. Martijn van Lith 1-0, 23. Gijs Bens 2-0, 60. Tijn Cuppen 3-0, 70. Gijs Meulepas 4-0.

Scheidsrechter: dhr. Bus

Toeschouwers: 94

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux