Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

Verdiende zege SES

De toeschouwers in Langenboom werden op deze koude zondagmiddag warm gehouden door aanvallend voetbal van de thuisploeg, resulterende in 4 doelpunten. Bezoekende ploeg Herpinia had hier weinig tegenover te zetten en verliet het sportpark met 0 punten.

 

Al na een kwartier kon het thuispubliek applaudisseren. Zij zagen sterk samenspel tussen Guus Cuppen en Gijs Bens resulteren in een strakke voorzet van Bens. Martijn van Lith was de juiste man op de juiste plaats en tikte binnen. Tien minuten later is het Bens zelf die het net vindt, op aangeven van Peter Janssen. SES voetbalt vooruit en Herpinia komt er nauwelijks aan te pas. Tijn Cuppen ziet zijn lobje naast het doel belanden en een grote kopkans van van Lith wordt niet benut. De vroeg voorsprong zorgt ook voor nonchalance en balverlies van SES’ers zijn de weinige momenten dat Herpinia kan toeslaan. Verder dan kleine kansjes komen ze niet.

In de tweede helft ziet men hetzelfde spelbeeld. Na een kwartier houdt Bens het overzicht en zet Tijn Cuppen vrij voor de keeper. Cuppen vervult zijn plicht met een lage schuiver. Tien minuten daarna komt Bens dreigend het zestienmetergebied in en keeper Ralf van Son moet aan de noodrem trekken. Zijn duw wordt bestraft met een gele kaart en aanvoerder Gijs Meulepas schiet binnen vanaf de stip. Herpinia krijgt nog een grote kans om de eer te redden. Op volle snelheid gaat Antal van Geffen de Langenboomse verdediging voorbij. Zijn voorzet is goed, maar teamgenoot Jelco Danen mist van dichtbij. De 250e basisplaats in de Langenboomse hoofdmacht voor Jochen Wijdeven kan hij met een verdiende overwinning vieren.

 

SES – Herpinia 4-0 (2-0)

15. Martijn van Lith 1-0, 23. Gijs Bens 2-0, 60. Tijn Cuppen 3-0, 70. Gijs Meulepas 4-0.

Scheidsrechter: dhr. Bus

Toeschouwers: 94

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux