Nieuwsarchief

Laatste nieuws

22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
 

Boskant en SES verwarmen publiek pas laat in de tweede helft

Boskant en SES verwarmen publiek pas laat in de tweede helft

Op Sportpark De Scheeken in Boskant hebben subtoppers SES en Boskant de punten gedeeld. Het werd één – één. Pas halverwege de tweede helft werd de wedstrijd op deze koude zondagmiddag de moeite van het kijken waard. Beide ploegen speelde een slechte tot matige eerste helft waarbij Boskant enigszins de bovenliggende partij kon worden genoemd. Zo schoot Edo Brans halverwege de eerst helft uit kansrijke positie over. SES wist geen enkele zorgvuldige aanval te creëren. Het gladde veld kon hier mede, maar zeker niet als dé oorzaak voor genoemd worden. Het spel was simpelweg slordig en vaak werd de lange bal bij gebrek aan beter gehanteerd. Boskant creëerde ook weinig, maar kon de bal vaak iets beter in de ploeg houden en leek feller. De tweede helft bracht meer vermaak. SES kwam de kleedkamer sterker uit dan het erin ging en de wedstrijd kwam tot leven. Dit zorgde ervoor dat beide partijen de duels stevig aangingen en scheidsrechter Brouwer regelmatig moest ingrijpen. Het was na een kwartier in de tweede helft de vraag of deze wedstrijd een winnaar verdiende. Toch leek er een winnaar te komen. Roy van der Linden kon de bal na een scrimmage in de goal tikken. Enkele combinaties in het strafschopgebied van SES gingen hier kort aan vooraf. Boskant leek de wedstrijd te gaan winnen, maar SES ging voor het equivalent van het Haags Kwartiertje. Het zette meer druk en positioneerde Jari Lucassen bij Gijs Bens in de spits onder de noemer: alles of niets. Hierdoor werd de wedstrijd zowaar spannend en SES kreeg zelfs enkele kleine kansen. Uiteindelijk bleek een dood spelmoment 10 minuten voor tijd nodig om de score in evenwicht te brengen. Gijs Bens nam een vrije trap halverwege de helft van Boskant en Martijn van Lith kon de bal, gehinderd door verdedigers en keeper, van dichtbij binnenkoppen. De resterende minuten waren spannend en leverde enkele hachelijke momenten op, tot scoren kwamen beide ploegen echter niet meer.

Boskant – SES: 1-1
’72 Van der Linden 1-0
’83 Van Lith 1-1
Scheidsrechter: De Brouwer
Toeschouwers: 80

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux