Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

Boskant en SES verwarmen publiek pas laat in de tweede helft

Boskant en SES verwarmen publiek pas laat in de tweede helft

Op Sportpark De Scheeken in Boskant hebben subtoppers SES en Boskant de punten gedeeld. Het werd één – één. Pas halverwege de tweede helft werd de wedstrijd op deze koude zondagmiddag de moeite van het kijken waard. Beide ploegen speelde een slechte tot matige eerste helft waarbij Boskant enigszins de bovenliggende partij kon worden genoemd. Zo schoot Edo Brans halverwege de eerst helft uit kansrijke positie over. SES wist geen enkele zorgvuldige aanval te creëren. Het gladde veld kon hier mede, maar zeker niet als dé oorzaak voor genoemd worden. Het spel was simpelweg slordig en vaak werd de lange bal bij gebrek aan beter gehanteerd. Boskant creëerde ook weinig, maar kon de bal vaak iets beter in de ploeg houden en leek feller. De tweede helft bracht meer vermaak. SES kwam de kleedkamer sterker uit dan het erin ging en de wedstrijd kwam tot leven. Dit zorgde ervoor dat beide partijen de duels stevig aangingen en scheidsrechter Brouwer regelmatig moest ingrijpen. Het was na een kwartier in de tweede helft de vraag of deze wedstrijd een winnaar verdiende. Toch leek er een winnaar te komen. Roy van der Linden kon de bal na een scrimmage in de goal tikken. Enkele combinaties in het strafschopgebied van SES gingen hier kort aan vooraf. Boskant leek de wedstrijd te gaan winnen, maar SES ging voor het equivalent van het Haags Kwartiertje. Het zette meer druk en positioneerde Jari Lucassen bij Gijs Bens in de spits onder de noemer: alles of niets. Hierdoor werd de wedstrijd zowaar spannend en SES kreeg zelfs enkele kleine kansen. Uiteindelijk bleek een dood spelmoment 10 minuten voor tijd nodig om de score in evenwicht te brengen. Gijs Bens nam een vrije trap halverwege de helft van Boskant en Martijn van Lith kon de bal, gehinderd door verdedigers en keeper, van dichtbij binnenkoppen. De resterende minuten waren spannend en leverde enkele hachelijke momenten op, tot scoren kwamen beide ploegen echter niet meer.

Boskant – SES: 1-1
’72 Van der Linden 1-0
’83 Van Lith 1-1
Scheidsrechter: De Brouwer
Toeschouwers: 80

Zondag 21/01 om 12.00


UDI 2 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux