Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SES wint uiteindelijk eenvoudig van hekkesluiter

De omstandigheden waren bar en boos deze middag in Zijtaart. Weinig toeschouwers vonden hun weg naar sportpark De Vonders, de temperatuur naderde het nulpunt en het veld maakte goed voetbal zo goed als onmogelijk. Toch boekte SES, zoals verwacht, een redelijk eenvoudige overwinning op VOW. Na een stroef begin zorgden Tijn Cuppen, Jari Lukassen en Gijs Bens in de tweede helft alsnog voor een riante voorsprong. Bart van de Laar deed in blessuretijd vanaf elf meter nog iets terug voor de thuisploeg: eindstand 1-3.

 

SES startte in eerste instantie furieus aan de wedstijd. Via Gijs Bens en Tijn Cuppen kregen de bezoekers levensgrote kansen op een vroege voorsprong, maar zij faalden oog in oog met de Zijtaartse doelman. Even later herpakte VOW zich en waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Zonder verdere grote kansen werd er met een 0-0 stand thee gedronken.

 

Het vuurwerk werd bewaard voor de tweede helft. Als eerste was het VOW die de score leek te openen, maar een fraaie kopbal werd door SES-doelman Rensco van Katwijk uit de kruising geplukt. De ploeg van Claus Foederer leek wakker geschud en kantelde vervolgens de wedstrijd. In twintig minuten tijd werd er drie keer gescoord. Allereerst was het Tijn Cuppen die eenvoudig binnentikte na slecht wegwerken van de VOW-doelman. Even later verdubbelde Jari Lukassen de score door van dichtbij binnen te schieten, nadat een corner bleef hangen voor de Zijtaartse goal. Vervolgens ging Robin Aalbers alleen op doel, bleef rustig en gunde Gijs Bens een derde Langenboomse treffer. In blessuretijd gaf de scheidsrechter nog een discutabele penalty voor de thuisploeg, die in twee instanties werd benut door VOW-er Bart van de Laar. Al met al een eenvoudige overwinning voor de ploeg uit Langenboom.

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux