Nieuwsarchief

Laatste nieuws

19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
25/3

SES wordt verrast op Cuijkse kunstgras

In een doelpuntrijke uitwedstrijd laat de Langenboomse formatie zich verrassen door thuisclub SIOL. SIOL speelt fysiek doch technisch en weet zo binnen een half uur op 3-0 te komen. SES lijkt zich heel even te herpakken, maar... Lees meer »

 
 

SES wint uiteindelijk eenvoudig van hekkesluiter

De omstandigheden waren bar en boos deze middag in Zijtaart. Weinig toeschouwers vonden hun weg naar sportpark De Vonders, de temperatuur naderde het nulpunt en het veld maakte goed voetbal zo goed als onmogelijk. Toch boekte SES, zoals verwacht, een redelijk eenvoudige overwinning op VOW. Na een stroef begin zorgden Tijn Cuppen, Jari Lukassen en Gijs Bens in de tweede helft alsnog voor een riante voorsprong. Bart van de Laar deed in blessuretijd vanaf elf meter nog iets terug voor de thuisploeg: eindstand 1-3.

 

SES startte in eerste instantie furieus aan de wedstijd. Via Gijs Bens en Tijn Cuppen kregen de bezoekers levensgrote kansen op een vroege voorsprong, maar zij faalden oog in oog met de Zijtaartse doelman. Even later herpakte VOW zich en waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Zonder verdere grote kansen werd er met een 0-0 stand thee gedronken.

 

Het vuurwerk werd bewaard voor de tweede helft. Als eerste was het VOW die de score leek te openen, maar een fraaie kopbal werd door SES-doelman Rensco van Katwijk uit de kruising geplukt. De ploeg van Claus Foederer leek wakker geschud en kantelde vervolgens de wedstrijd. In twintig minuten tijd werd er drie keer gescoord. Allereerst was het Tijn Cuppen die eenvoudig binnentikte na slecht wegwerken van de VOW-doelman. Even later verdubbelde Jari Lukassen de score door van dichtbij binnen te schieten, nadat een corner bleef hangen voor de Zijtaartse goal. Vervolgens ging Robin Aalbers alleen op doel, bleef rustig en gunde Gijs Bens een derde Langenboomse treffer. In blessuretijd gaf de scheidsrechter nog een discutabele penalty voor de thuisploeg, die in twee instanties werd benut door VOW-er Bart van de Laar. Al met al een eenvoudige overwinning voor de ploeg uit Langenboom.

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux