Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

SES heer en meester tegen FC Schadewijk

SES heeft vanmiddag de thuiswedstrijd tegen FC Schadewijk winnend afgesloten: 4-0. De ploeg uit Langenboom legde met vlagen erg goed voetbal op de mat en kwam geen moment in de problemen. Doelpuntenmakers waren Sebe van Huisseling (2x), Gijs Bens en Robin Aalbers.

De thuisploeg begon voortvarend aan de wedstrijd. Al binnen een minuut spelen was het Sebe van Huisseling die door de Osse defensie liep en knap de 1-0 binnenschoot. SES bleef vervolgens de bovenliggende partij, maar dat werd niet vertaald naar grote kansen. Vlak voor de rust gebeurde het dan toch. Na een prachtige opening van achteruit stuurde Ron Ghijssen Gijs Bens weg, die op weg naar het Osse doel onreglementair werd afgestopt door een verdediger van FC Schadewijk. De daaropvolgende penalty werd benut door Robin Aalbers. SES ging met een riante 2-0 voorsprong rusten.

In de tweede helft verslapte SES en kwam FC Schadewijk even terug in de wedstrijd. Na een aantal speldenprikjes was het echter weer de ploeg uit Langenboom die halverwege de tweede helft het heft in handen nam. Tien minuten voor tijd strafte Gijs Bens geklungel in de defensie van FC Schadewijk af en gooide de wedstrijd definitief op slot: 3-0. Hierna voetbalde SES de wedstrijd goed uit en viel er zelfs een vierde goal. Sebe van Huisseling rondde een fraaie steekbal af en maakte zijn tweede goal van de middag. Door de comfortabele overwinning blijft SES zodoende in het spoor van de bovenste ploegen in klasse 4H.

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux