Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SES heer en meester tegen FC Schadewijk

SES heeft vanmiddag de thuiswedstrijd tegen FC Schadewijk winnend afgesloten: 4-0. De ploeg uit Langenboom legde met vlagen erg goed voetbal op de mat en kwam geen moment in de problemen. Doelpuntenmakers waren Sebe van Huisseling (2x), Gijs Bens en Robin Aalbers.

De thuisploeg begon voortvarend aan de wedstrijd. Al binnen een minuut spelen was het Sebe van Huisseling die door de Osse defensie liep en knap de 1-0 binnenschoot. SES bleef vervolgens de bovenliggende partij, maar dat werd niet vertaald naar grote kansen. Vlak voor de rust gebeurde het dan toch. Na een prachtige opening van achteruit stuurde Ron Ghijssen Gijs Bens weg, die op weg naar het Osse doel onreglementair werd afgestopt door een verdediger van FC Schadewijk. De daaropvolgende penalty werd benut door Robin Aalbers. SES ging met een riante 2-0 voorsprong rusten.

In de tweede helft verslapte SES en kwam FC Schadewijk even terug in de wedstrijd. Na een aantal speldenprikjes was het echter weer de ploeg uit Langenboom die halverwege de tweede helft het heft in handen nam. Tien minuten voor tijd strafte Gijs Bens geklungel in de defensie van FC Schadewijk af en gooide de wedstrijd definitief op slot: 3-0. Hierna voetbalde SES de wedstrijd goed uit en viel er zelfs een vierde goal. Sebe van Huisseling rondde een fraaie steekbal af en maakte zijn tweede goal van de middag. Door de comfortabele overwinning blijft SES zodoende in het spoor van de bovenste ploegen in klasse 4H.

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux