Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

SES ziet Cito naderen op de ranglijst

Het verschil tussen Cito en SES is verkleind naar twee punten, door een zege van de Osse club op haar directe concurrent. Met twee doelpunten in de tweede helft kwam de thuisclub terug van een achterstand. Onder leiding van scheidsrechter Makaloski en voor het oog van zo’n 130 toeschouwers begon SES sterker aan de wedstrijd, maar gaf het duel na rust af. De Langenbomers moesten het doen zonder de geschorste Robin Aalbers en Gijs Bens.

 

Na zo’n twintig minuten zonder veel spannende momenten krijgt Guus van der Aa een grote kans om de score te openen. Zijn schot wordt goed gepakt door Cito keeper Mark Ruijtenburg. SES is dreigend en hoewel een eerste steekpass op Stef Rooijendijk niet uitmondt in een doelpunt, doet een pass op Nick van de Hei dat wel. Hij is degene die in de 35e minuut de 0-1 op het scorebord zet met een bekeken schot. Cito is enkel gevaarlijk uit standaardsituaties, maar SES weet ze onschadelijk te maken.  

 

In de tweede helft is het juist zo’n standaardsituatie waaruit Cito de gelijkmaker maakt. Younesse Ettahouri kan vrij binnen koppen. Vijf minuten later gaat Cito zelfs aan de leiding door een doelpunt van Bas van Rooij. Hij ziet een voorzet bij de tweede paal belanden en twijfelt geen moment. Zijn volley van dichtbij treft doel. SES lijkt overdonderd en komt niet meer op het niveau van de eerste helft. Hoewel zij de ploeg zijn die in het laatste half uur het spel maakt, krijgen ze weinig uitgespeelde kansen meer. SES keeper Rensco van Katwijk redt nog eenmaal belangrijk op een schot van Michel Gielis. Trainer Claus Foederer zet extra aanvallers in en gelegenheidsspits Jari Lukassen krijgt daardoor in de laatste minuut een grote kopkans. Ruijtenburg staat echter op de juiste plaats. SES gaat met lege handen naar huis.

 

Cito – SES 2-1 (0-1)

35. Nick van de Hei 0-1, 54. Younesse Ettahouri 1-1, 62. Bas van Rooij 2-1.

Scheidsrechter: Makaloski

Toeschouwers: 130

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux