Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SES ziet Cito naderen op de ranglijst

Het verschil tussen Cito en SES is verkleind naar twee punten, door een zege van de Osse club op haar directe concurrent. Met twee doelpunten in de tweede helft kwam de thuisclub terug van een achterstand. Onder leiding van scheidsrechter Makaloski en voor het oog van zo’n 130 toeschouwers begon SES sterker aan de wedstrijd, maar gaf het duel na rust af. De Langenbomers moesten het doen zonder de geschorste Robin Aalbers en Gijs Bens.

 

Na zo’n twintig minuten zonder veel spannende momenten krijgt Guus van der Aa een grote kans om de score te openen. Zijn schot wordt goed gepakt door Cito keeper Mark Ruijtenburg. SES is dreigend en hoewel een eerste steekpass op Stef Rooijendijk niet uitmondt in een doelpunt, doet een pass op Nick van de Hei dat wel. Hij is degene die in de 35e minuut de 0-1 op het scorebord zet met een bekeken schot. Cito is enkel gevaarlijk uit standaardsituaties, maar SES weet ze onschadelijk te maken.  

 

In de tweede helft is het juist zo’n standaardsituatie waaruit Cito de gelijkmaker maakt. Younesse Ettahouri kan vrij binnen koppen. Vijf minuten later gaat Cito zelfs aan de leiding door een doelpunt van Bas van Rooij. Hij ziet een voorzet bij de tweede paal belanden en twijfelt geen moment. Zijn volley van dichtbij treft doel. SES lijkt overdonderd en komt niet meer op het niveau van de eerste helft. Hoewel zij de ploeg zijn die in het laatste half uur het spel maakt, krijgen ze weinig uitgespeelde kansen meer. SES keeper Rensco van Katwijk redt nog eenmaal belangrijk op een schot van Michel Gielis. Trainer Claus Foederer zet extra aanvallers in en gelegenheidsspits Jari Lukassen krijgt daardoor in de laatste minuut een grote kopkans. Ruijtenburg staat echter op de juiste plaats. SES gaat met lege handen naar huis.

 

Cito – SES 2-1 (0-1)

35. Nick van de Hei 0-1, 54. Younesse Ettahouri 1-1, 62. Bas van Rooij 2-1.

Scheidsrechter: Makaloski

Toeschouwers: 130

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux