Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

SES blijft overeind tegen Ollandia

SES treedt vandaag aan tegen het lager geklasseerde Ollandia. Scheidsrechter Schelsema is de leidsman. Zo’n 100 toeschouwers zien in een beginnende lentezon SES domineren in de eerste helft van de wedstrijd. De thuisploeg is het meest aan de bal en weet de grootste kansen te creëren. Al in de 13e minuut kan Tijn Cuppen de score openen. Een slecht weggewerkte bal wordt opgepikt door Guus van der Aa. Die kan Gijs Bens bereiken en met een mooie actie op de achterlijn passeert hij zijn opponent. Hij houdt het overzicht en legt de bal terug op Cuppen. Deze rondt beheerst af. Tien minuten later is Bens wederom ongrijpbaar voor de verdedigers van Ollandia. Hij snijdt naar binnen op de rand van het zestienmetergebied en haalt uit. Zijn schot lijkt houdbaar maar bevat een stuiter die door doelman Tom Wouters verkeerd wordt ingeschat. 2-0. SES-doelman Rensco van Katwijk moet nog eenmaal in actie komen om een schot onschadelijk te maken, maar echt spannend wordt het niet.

De volgende 45 minuten verlopen totaal anders. Ollandia komt scherp uit de kleedkamer en wint veel duels. Na 1 minuut duikt Stefan Erven via een steekbal op voor van Katwijk en faalt niet. 2-1 Snel daarna komt een klungelige terugspeelbal op van Katwijk via de paal bij Arno van Oss terecht. Hij twijfelt te echter te lang en zijn schot wordt geblokt. Later kan van Oss weer niet scoren, omdat van Katwijk redt. Na een uur spelen laat SES weer iets van zich zien. De bal wordt knap teruggelegd maar Gijs Meulepas schiet voorlangs. Langzaamaan komt de wedstrijd terug in evenwicht en een kwartier voor tijd beslist Peter Janssen het duel. De bal komt via Cuppen en Sebe van Huisseling bij hem terecht en hij hoeft geen seconde na te denken. Ondanks een mindere tweede helft kan SES vandaag betrekkelijk eenvoudig zegevieren.

 

SES – Ollandia 3-1(2-0)

13. Tijn Cuppen 1-0, 23. Gijs Bens 2-0, 46. Stefan Erven 2-1, 75. Peter Janssen 3-1.

Scheidsrechter: dhr. Schelsema

Toeschouwers: 100

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux