Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SES blijft overeind tegen Ollandia

SES treedt vandaag aan tegen het lager geklasseerde Ollandia. Scheidsrechter Schelsema is de leidsman. Zo’n 100 toeschouwers zien in een beginnende lentezon SES domineren in de eerste helft van de wedstrijd. De thuisploeg is het meest aan de bal en weet de grootste kansen te creëren. Al in de 13e minuut kan Tijn Cuppen de score openen. Een slecht weggewerkte bal wordt opgepikt door Guus van der Aa. Die kan Gijs Bens bereiken en met een mooie actie op de achterlijn passeert hij zijn opponent. Hij houdt het overzicht en legt de bal terug op Cuppen. Deze rondt beheerst af. Tien minuten later is Bens wederom ongrijpbaar voor de verdedigers van Ollandia. Hij snijdt naar binnen op de rand van het zestienmetergebied en haalt uit. Zijn schot lijkt houdbaar maar bevat een stuiter die door doelman Tom Wouters verkeerd wordt ingeschat. 2-0. SES-doelman Rensco van Katwijk moet nog eenmaal in actie komen om een schot onschadelijk te maken, maar echt spannend wordt het niet.

De volgende 45 minuten verlopen totaal anders. Ollandia komt scherp uit de kleedkamer en wint veel duels. Na 1 minuut duikt Stefan Erven via een steekbal op voor van Katwijk en faalt niet. 2-1 Snel daarna komt een klungelige terugspeelbal op van Katwijk via de paal bij Arno van Oss terecht. Hij twijfelt te echter te lang en zijn schot wordt geblokt. Later kan van Oss weer niet scoren, omdat van Katwijk redt. Na een uur spelen laat SES weer iets van zich zien. De bal wordt knap teruggelegd maar Gijs Meulepas schiet voorlangs. Langzaamaan komt de wedstrijd terug in evenwicht en een kwartier voor tijd beslist Peter Janssen het duel. De bal komt via Cuppen en Sebe van Huisseling bij hem terecht en hij hoeft geen seconde na te denken. Ondanks een mindere tweede helft kan SES vandaag betrekkelijk eenvoudig zegevieren.

 

SES – Ollandia 3-1(2-0)

13. Tijn Cuppen 1-0, 23. Gijs Bens 2-0, 46. Stefan Erven 2-1, 75. Peter Janssen 3-1.

Scheidsrechter: dhr. Schelsema

Toeschouwers: 100

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux