Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

S.E.S. MB1, C1 en D2 hijsen kampioensvlag

sesd2kampioenMaar liefst drie kampioenschappen vielen er te vieren op een bij tijd en wijlen regenachtige zaterdag 25 april. Nadat allereerst S.E.S. D2 in een uitwedstrijd Excellent/Westerbeekse boys D2 met 2-5 wist te verslaan en naaste concurrent Vitesse '08 verrassend verloor van Juliana D3, werd duidelijk dat de Gennepse concurrent in de laatste wedstrijd van het seizoen nog hoogstens op gelijke hoogte zou kunnen komen. De eerste kampioensvlag kon in top.

 

Vervolgens was het de beurt aan S.E.S. C1. Zij wonnen in een thuiswedstrijd met 2-0 van DAW C2 uit Schaijk. Hierdoor is dit team in de laatste wedstrijd van het seizoen niet meer te achterhalen door de nummer twee van de competitie Excellent.

sesc1kampioen

Uiteraard konden de meisjes van S.E.S. hierbij niet achterblijven. S.E.S. MB1 zorgde er dan ook voor, dat ook bij de meisjes een kampioenschap te vieren vielen. In een uitwedstrijd werd een combinatieteam van De Willy's en Sint Hubert met 0-3 verslagen. Doordat ook hier de directe concurrent, Hapse Boys MB1, verloor, kunnen zij hoogstens nog op gelijke hoogte komen met de S.E.S.-meisjes.

Deze drie kampioenschappen zorgden er dan ook voor, dat er maar liefst drie keer een platte kar met feestende S.E.S.-ers door de soms kletsnatte Langenboomse straten trok.

 DSCF7771.JPG

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux