Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SES sluit laatste thuisduel winnend af

SES weet weer wat winnen is. Ondanks een 0-1 achterstand en een rode kaart van Robin Aalbers wist de Langenboomse formatie de punten op sportpark De Kogelberg te houden. SDDL werd met 2-1 verslagen. Doelpuntenmakers waren Tijn Cuppen en Gijs Meulepas.

 

Het duurde een half uur voordat de wedstrijd van de grond kwam. Het was SES die de eerste speldenprikjes uitdeelde. Martijn van Lith schoot een vrije trap knap binnen, maar SDDL-keeper Megens pareerde. Vervolgens was het Tijn Cuppen die van dichtbij het net niet wist te vinden. Echter was het de uitploeg die de leiding nam. Na een uitbraak over rechts was het via de kluts Stijn Beer die de bal voor zijn voeten kreeg en SDDL op voorsprong bracht. Het antwoord van SES volgde snel. Tijn Cuppen bracht net voor de rust met het puntje van zijn teen SES op gelijke hoogte.

 

Na de rust gebeurde er weinig. Tot Robin Aalbers na een uur voetballen twee keer achter elkaar een gele kaart gepresenteerd kreeg van scheidrechter Smits. Met tien man ging SES opvallend genoeg makkelijker voetballen. Dit leidde al vrij snel tot een 2-1 voorsprong. Gijs Bens sneed een vrije trap mooi aan, Gijs Meulepas slijkte de bal en wist doelman Megens te verschalken. De thuisploeg voetbalde vervolgens de wedstrijd uit en hield de punten in Langenboom.

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux