Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

Ook S.E.S. Dames 2 pakt overtuigend de titel

ses dames 2 kampioenOok het tweede dameselftal van S.E.S. is erin geslaagd om de het kampioenschap voor zich op te eisen. De enige overgebleven concurrent, Nooit Gedacht Dames 3 uit Geffen, werd twee weken geleden thuis verslagen. Maar afgelopen zondag 10 mei stond deze kraker tussen de nummers 1 en 2 van de ranglijst wederom op het programma in de kampioenswedstrijd van S.E.S.. In de wetenschap, dat S.E.S. aan een gelijkspel genoeg zou hebben en Nooit Gedacht bij een overwinning nog een kans zou maken op het kampioenschap, werd begonnen aan de wedstrijd.

Net als bij de kampioenswedstrijd van Dames 1 tegen VCO Dames 1 waren er ook deze keer weer, ondanks dat het Moederdag was, talrijke Langenboomse supporters meegereisd. 

In de wedstrijd was aan niets te zien, dat de Geffense dames nog een kleine kans op het kampioenschap maakten. Het Langenboomse elftal liet er geen gras over groeien en er werd lustig op los gescoord. De teller stokte bij 9 Langenboomse treffers en bij een 3-9 stand blies de scheidsrechter voor de laatste keer op het fluitje en barstte er een groot feest los op het Geffense veld. Bij thuiskomst in Langenboom werd het feest nog eens dunnetjes over gedaan in de S.E.S.-kantine.

Dit kampioenschap betekent, dat op vrijdag 22 mei niet alleen Dames 1, maar ook Dames 2 gefeliciteerd kan worden op de receptie, die uiteraard plaats zal vinden op Sportpark de Kogelberg en zal aanvangen om 19.30 uur.

ses dames 2 kampioen feest kantine

 

 

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux