Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

Tiny Hendriks bij afscheid als bestuurslid benoemd tot erelid

Op de Algemene ledenvergadering van jongstleden donderdag 28 mei werd Tiny Hendriks bij zijn afscheid als bestuurslid tot erelid benoemd. Tiny speelde een belangrijke rol tijdens de 36 jaar dat hij bestuurslid was zoals uit onderstaande opsomming wel blijkt: 

 • Hij was 36 jaar bestuurslid, als hoofdtaak was hij verantwoordelijk voor onderhoud accommodatie en kantinezaken;

 • Voetballer in de jeugd bij S.E.S. en later spelend in het 1e tot een knieblessure hem noodzaakte om te stoppen, zoals ook zoon Daan te jong overkwam;

 • 15 jaar leider geweest van de A 1 samen met Willy Beerden;

 • Animator/kartrekker  nieuwbouw in 2005, ontelbare uren gedurende de 2 jarige bouw met alleen maar vrijwilligers waarvan het resultaat er mag zijn. Nieuwbouwwaarde ca. 1.3 mln.;

 • Regelt kantinediensten op zondagen, maakt schema’s met kantinediensten met alleen maar pro-deo medewerkers;

 • Doet zelf kantinedienst samen met vrouw Gemma en mist hoe graag ze SES 1 volgen dan regelmatig de wedstrijden van 1;

 • Koopt kantinezaken in voor de kantine keuken;

 • Onze kantine werd kort na de nieuwbouw door de Gelderlander als de kantine van het jaar gekozen met “Tiny Kantiny” als kartrekker;

 • Is de bouwtechnische klusjesman bij SES;

 • Is een van de representanten bij jubilea, recepties e.d.;

 • Is gedurende langere tijd clubscheidsrechter geweest;

 • Gemma heeft als rechterhand van Tiny eveneens een belangrijke bijdrage geleverd.

Tiny is het langst zittende bestuurslid van S.E.S. en speelde, zoals uit het bovenstaand blijkt, een zeer belangrijke rol bij S.E.S. Tiny heeft een realistische eigen mening die door zijn kennis en inzicht zeer belangrijk en richtinggevend was. Tiny is een soort cultuurbewaker van onze vereniging en zijn bijdrage doet het er dan ook echt toe.

Tini Hendriks erelid SES

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux