Nieuwsarchief

Laatste nieuws

19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
25/3

SES wordt verrast op Cuijkse kunstgras

In een doelpuntrijke uitwedstrijd laat de Langenboomse formatie zich verrassen door thuisclub SIOL. SIOL speelt fysiek doch technisch en weet zo binnen een half uur op 3-0 te komen. SES lijkt zich heel even te herpakken, maar... Lees meer »

 
 

Tiny Hendriks bij afscheid als bestuurslid benoemd tot erelid

Op de Algemene ledenvergadering van jongstleden donderdag 28 mei werd Tiny Hendriks bij zijn afscheid als bestuurslid tot erelid benoemd. Tiny speelde een belangrijke rol tijdens de 36 jaar dat hij bestuurslid was zoals uit onderstaande opsomming wel blijkt: 

 • Hij was 36 jaar bestuurslid, als hoofdtaak was hij verantwoordelijk voor onderhoud accommodatie en kantinezaken;

 • Voetballer in de jeugd bij S.E.S. en later spelend in het 1e tot een knieblessure hem noodzaakte om te stoppen, zoals ook zoon Daan te jong overkwam;

 • 15 jaar leider geweest van de A 1 samen met Willy Beerden;

 • Animator/kartrekker  nieuwbouw in 2005, ontelbare uren gedurende de 2 jarige bouw met alleen maar vrijwilligers waarvan het resultaat er mag zijn. Nieuwbouwwaarde ca. 1.3 mln.;

 • Regelt kantinediensten op zondagen, maakt schema’s met kantinediensten met alleen maar pro-deo medewerkers;

 • Doet zelf kantinedienst samen met vrouw Gemma en mist hoe graag ze SES 1 volgen dan regelmatig de wedstrijden van 1;

 • Koopt kantinezaken in voor de kantine keuken;

 • Onze kantine werd kort na de nieuwbouw door de Gelderlander als de kantine van het jaar gekozen met “Tiny Kantiny” als kartrekker;

 • Is de bouwtechnische klusjesman bij SES;

 • Is een van de representanten bij jubilea, recepties e.d.;

 • Is gedurende langere tijd clubscheidsrechter geweest;

 • Gemma heeft als rechterhand van Tiny eveneens een belangrijke bijdrage geleverd.

Tiny is het langst zittende bestuurslid van S.E.S. en speelde, zoals uit het bovenstaand blijkt, een zeer belangrijke rol bij S.E.S. Tiny heeft een realistische eigen mening die door zijn kennis en inzicht zeer belangrijk en richtinggevend was. Tiny is een soort cultuurbewaker van onze vereniging en zijn bijdrage doet het er dan ook echt toe.

Tini Hendriks erelid SES

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux